75 yaşında annem bundan böyle Üsküdar'a alışverişe motorla gidicem, asfaltın anasını ağlatıcam diyor.
Şaka bir tarafa hepinize selamı ve kazasız belasız binmeniz için duası var...
Uploaded with ImageShack.us
75 yaşında annem bundan böyle Üsküdar'a alışverişe motorla gidicem, asfaltın anasını ağlatıcam diyor.
Şaka bir tarafa hepinize selamı ve kazasız belasız binmeniz için duası var...
Uploaded with ImageShack.us
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
asfaltın anasını ağlatıcam pardon ama koptum ben :D:D:D:D allah uzun ömürler versin benim annemin fix yeri arka koltuk
anaların duası kabul olurmuş,allah razı olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Aminn. Sağolsun teyzem ellerinden öperiz.
Ellerinden operim,saygilar, iyi bayramlar, ben annemi artci bile yapamadim..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
allah uzun ömürler versin
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
heh he teyzemede yakışmış göslüklü vs bide kask deri mont
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
ALLAH uzun omurler versın hep boyle mutlu neselı olun insallah. bu cıcekler teyzemıze benden.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Hepinize bizden ayrı ayrı teşekkürler.
annemizin ellerinden öpüyorum onların duvalarıyla zaten allah koruyo bizleri...maşallah allah sağlıktan ayırmasın
MAŞALLAH ALLAH uzun ömürler versin annemize. Ellerinde öperim mübarek Ramazan Bayramında.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Annemin,ellerinden öper,saygılar sunarım.Dualarınıza müteşekkiriz.Sizi pistlerde görmek isteriz.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Yalanci!!!
75 yasindaymis!!!
En fazla 18 gösteriyor....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
işte bende bundan tırsıyorum (=
kurban bayramı sonrasında almayı planladığım burgman 400'e yapışırsa artık kaçınılmaz sonu görmüş olurum sanırım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
anneniz maşallah bizden iyi allah uzun ömürler versin aman motoru falan karçırmasın dikkat et :D ellerinden öperim
Eyvallah mubarekler, annem en mesajlarınızdaki samimi duygularınıza çok sevindi.
Sağ olun var olun, Allah eksikliğinizi göstermesin...
Maşallah Benimde bir dedem vardı Nur içinde yatsın 70 yaşlarında idi 750 cc bir makineye bindirdim kadran 170 180 arasında bu kadarmı gidiyormuş bunlr diyordu arkamdan bağırarak
ALLAH annene sağlıklı ve uzun bir ömür versin seneye R1 isterse şaşırma
vayy be süper cbr abim bişi dicem o lastik kalın ama ? hızn azalmıyormu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)