arkadaslar surucu ayakliklarinin altinda bulunan cikintilar ne ise yariyor acaba?ben her hizlanisimda pantolonumun pacalari oraya takiliyor.(repciyimde pantolonlar boldur ) bigun dusucem ama hayirlisi..
arkadaslar surucu ayakliklarinin altinda bulunan cikintilar ne ise yariyor acaba?ben her hizlanisimda pantolonumun pacalari oraya takiliyor.(repciyimde pantolonlar boldur ) bigun dusucem ama hayirlisi..
RIDE or DIE
onlar yatma limitlerinizi gösteriyor. onlar yere değene kadar motor yatabilir diye biliyorum. asıl işlevi bu mudur bilmem ama böyle de bir işlevi var diye biliyorum...
motor yere değdiğinde hissetmenizi sağlar diye biliyorum bende hani mesela virajdayken falan limitinizi belirler
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
surucu ayak altı dedıgınız olay tam nedır anlayamadım ?
ayaklık yer sürtünüp kapandığında o çıkıntılara basarak tekrar açabilir ve durman gerekmeden ayaklarını oraya tekrar koyabilirsin.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kardes bu arada mersin il temsilcisi yaziyor.mersinde motosiklet montlari falan satan yer nerde var biliyormusun.bi is arkadasim 10 gun sonra mersine gidicek kendisi zaten oralidir.soz sana guzel bi motor montu alicam demisti sadece mersinde nerde satildigini bul yeter dedi.
RIDE or DIE
motortürkiye.com var. sahibi metindir.
bu sitede reklamı dönüyor.
ayrıca sucular.com var. honda bayii, çetinkaya mağazasının karşısında. sahibi atilla
mezitli'de samm otomotiv var, sahibi ahmet abi. hepsi yardımcı olabilirler.
ancak en geniş yelpazeyi metin ve atillanın orada bulabilirsiniz.. ahmet abi ise ürünlerini almanyadan kendisi getirip satıyor. oldukça ama oldukça dürüst bir insandır 0 532 232 87 63 - 0 324 359 50 58
hepsine selamımı söyleyin ( adım SENCER )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben şu şekilde düşünüyorum ilkay abi o zımbırtılar için
çoğumuz motora binerken ayaklarımızın uç kısımları dışarı doğru bir açıyla bakmakta. Viraj pozisyonunda yüksek açıyla motoru yatırdığımızda asfalta ayaklarımızdan önce peglerin sürterek bizi uyarması gibi bişe olabilir ( sonuçta herkes her durumda supersport motorlara uygun bot veya cizme giyemiyor ön dış kısımlarında sürtünme için koruyucusu olan )
tabi benimki sadece bir düşünce doğruluğu yanlışlığı tartışılır...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu fotolara bakarsak bencede aşırı virajda yatma için uyarı diyorum.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
o motorların vergisini ödemek zor olmuyomu
Ne vergisi odeyecek ben onu anlamadim.
Adam motosikletle para kazanmiyor ki de vergi odesin.
Aksine zarar ediyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)