ayakliklarin altindaki cikintilar ne ise yariyor?
Reklamlar
-
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
o motorların vergisini ödemek zor olmuyomu
dostum bu motorlarin vergsi bi araba kadar,neden boyle sordunki anlayamadim.sonucta ucak degilki..
RIDE or DIE
Reklamlar
-
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
-
Ducatide de boyle dir. En azindan benimki oyleydi. Yayi sayesinde surtununce geri kaciyordu. Kaza yaptirma sansi yok. Ama sesi duyunca kendini uyariyorsun.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
arkadaslar surucu ayakliklarinin altinda bulunan cikintilar ne ise yariyor acaba?ben her hizlanisimda pantolonumun pacalari oraya takiliyor.(repciyimde pantolonlar boldur
) bigun dusucem ama hayirlisi..
size yandan çarpan arabaların kapılarını yamultmak için
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...e-sonrasi.html
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Ducatide de boyle dir. En azindan benimki oyleydi. Yayi sayesinde surtununce geri kaciyordu. Kaza yaptirma sansi yok. Ama sesi duyunca kendini uyariyorsun.
tamam bendede peg katlanabiliyor ama benim anladığı kadarıyla bu bahsedilen "şey" sürücü olarak ayak bastığımız peg'den harici bir şey !?!
-
EmoTHEp adlı üyeden alıntı
tamam bendede peg katlanabiliyor ama benim anladığı kadarıyla bu bahsedilen "şey" sürücü olarak ayak bastığımız peg'den harici bir şey !?!
İlter başka bişey değil, sürücü peglerinin altında bi çıkıntı var ondan bahsediyo arkadaşlar.
limit virajda bi rivayete göre onlar asfalta değiyormuş ama ben başaramadım hiç daha
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
İlter başka bişey değil, sürücü peglerinin altında bi çıkıntı var ondan bahsediyo arkadaşlar.
limit virajda bi rivayete göre onlar asfalta değiyormuş ama ben başaramadım hiç daha
ankara'ya döneyim senin makinada bakarız :D
-
coq adlı üyeden alıntı
Ne vergisi odeyecek ben onu anlamadim.
Adam motosikletle para kazanmiyor ki de vergi odesin.
Aksine zarar ediyor.
Abi sen konuya cok fransiz kaldin.
Turkiye de yakinda motoru belirli bi acidan fazla yatiranlardan bile vergi alcaklar.
Konuyla alakali olarak ne icin varlar bilmiyorum ama ben onlar deyince daha fazla yatmamam gerektigini anliyorum zaten bi ses geliyo insanin ici gidiyo daha da yatasi gelmiyo az para degil meretler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)