Motoran Torro 100'ü Aldım Sonunda
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süre ne alacağım arasında kala kalmıştım ama sonunda karar verdim ve bir motoran torro 100 aldım.
Motordan şimdilik memnunum.
Sizlere bir kaç sorum olucak.
Motorun lastiklerini biraz büyütmek isitiyorum kaç ebatında lastik takabilirim ?
Hangi yağdan koymalıyım motora ?
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
Reklamlar
-
öncelıkle hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın kardeşim gelelim mevzuna şimdi burda herkes motoran 100 marka motosıkletı iyi tanıyor bırazdan cevapların gelecek
-
Saolasın
inşallah Gelir
-
askon adlı üyeden alıntı
öncelıkle hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın kardeşim gelelim mevzuna şimdi burda herkes motoran 100 marka motosıkletı iyi tanıyor bırazdan cevapların gelecek
Kardes kusuruma bakma ben motoran 100 dıye bır marka ılk defa duydum bu bır markamı? yoksa bır markanın modelımı..
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
Motoran Markasının Torro 100 Modeli
-
torro 125lik tamamda harbıyden 100 luk ilk duyuorm fotoları varsa koyarmısın
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et
ama bindikten sonra etme
-
torro 125 yok ki torro 100 var
Motora Buradan Bakabilirsin
-
Thisfalse adlı üyeden alıntı
bende bunu anlatmaya çalışıyordum öncelıkle resım ve arkasından teknık verı ile tanıtırsan yardımcı olan arkadaşlar coğalacaktır
-
-
Bu motosıklette lastık buyutmek ısterken genısletmekten kastedıyosun galıba ama benım kanaatımce gerek yok orjınal lastıklerı ıdeal cunku 4.5 hp makına genıs veya buyuk lastık makınayı zorlar derım ve bırazdaha fazla yakıt harcayabılır...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
Hayırlı olsun bu arada kazasız belasız keyıflı surusler arkadasım darısı benım ve dıger arkadaslarımızın basına...
-
Evet Kastım Genişletmek. Makinayı Zorliyacağını Tahmin Etmemiştim Açıkcası
Teşekkürler Darısı Sizin Başınıza
-
İnsallah azkaldı benımde makınama kavusmama insaallah. evet bıraz zorlıcaktır yanlız nekadar oynıyacagınada balı tabı kucuk cc ve dusuk hp oynarsan gozle fark edılır bır bıcımde oynarsın sanırım buda motosıkletı yorar bırazda kesenı sen bılırsın... bu ılk motosıkletın sanırım..
-
Evet İlk Motosikletim Yaklaşık 2 Sene Sonra Veya 3 Sene Sonra Güzel Bir Honda & Yamaha Klasiği Düşünüyorum
-
Heyecanından olle hıssettım dogruymus. ıyı edersın bu baslangıc ıcın ıyı bır motosıklet ınsallah bundan sonrakı ıstedıgın motosıkletını hayırlısı ıle alırsın arkadasım..
Yag konusu bu motorda tam sentetık yaglara gerek yok bence 15/40 yeterlı olsaktır bence. kullanım kılavuzunda ne yag koycagın yazmıyomu? sıfır almıstın sen bunu dımı.?
-
Çok güzelmiş. Güle güle kullan. Benim mondial den daha güzel ve kaliteli duruyor. Özellikle selesi ve egzostu. Önde sepette var süper ama belki çıkarırsın tipini bozuyor biraz ama kullanışlı o ayrı. 100 lük bu devirde en akıllıca seçim, çıkmadığı bayır da yok, benzini de kokluyor daha ne olsun. Şehiriçinde 10 tl ye 90 km gidiyor, uzun yolda 95 km de 6,5 tl yaktı benimki hesapladım. Ekonomikliği yüzünden aşık oldum cup'lara zaten. Sonra çokta keyiflidir cup kullanmak,debriyaj derdide yok. Gaz bırakınca yavaşlama özelliği de çok iyi, fazla firenlere yüklenmek zorunda kalmıyor insan. Zamanla alışıyorsun bu özelliğine aynen motor freni gibi.
-
Büyük çaplı lastiğin artısından çok eksisi olur motoruna ,
aerodinamiği bozar en önemliside bu motosiketin fazla yakar güç kaybı çok yaşar bu daha devam ettirilebilir.
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
hayırlı olsun bencede lastiklerin le oynama
-
Tamamdır Teşekkürler
-
methal adlı üyeden alıntı
torro 125lik tamamda harbıyden 100 luk ilk duyuorm fotoları varsa koyarmısın
arkadaş terra 125 ile karıştırmış gibi....
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
ixeywent adlı üyeden alıntı
arkadaş terra 125 ile karıştırmış gibi....
Evet Veya Etna 125
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)