Rami'de Bir Kaza Hikayesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
çok geçmiş olsun arkadaşım sana birşey olmaması mutluluk verici tek şey...
-
Geçmiş olsun.. En doğrusunu yapmışsın..
Bırak motosikleti, kişi hayatında bisiklete binmediyse !
Sen haklıda olsan, bu kişilere derdini anlatamazsın..
iki teker kullanıcılarının halinden ancak iki teker kullanıcıları anlar..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
Super Moderator
öncelikle geçmiş ollsun
yaw arkadaş bu ülkede bu trafikte motorcular olarak kazayı nasıl yaparsak yapalım suçlu biz oluyoruz yazık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş ollsun
yaw arkadaş bu ülkede bu trafikte motorcular olarak kazayı nasıl yaparsak yapalım suçlu biz oluyoruz yazık
Bu durumu kanıksadık. Çok tuhaf gelmiyor artık. Benim kabul edemediğim köpeği hayvan hastanesindeki randevusuna geç kalacağı için öfkelenen ve üzerime yürüyüp kabadayı gibi beni itip kakmaya çalışan hayvansever (ve irikıyım) kadının bana herhangi bir yerime bir şey olup olmadığını sormaması. Bu hayvansever insansevmez kişileri anlamakta zorlanıyorum.
Bu arada köpekte çok sevimli birşeydi.
-
arkadaş anlamıyorsunuz ben bunu hep diyorum
kesinlikle motoru yatırmayın
yandan çarp araca zarar ver
ezilsin kaportası ama dikkat kesinlikle yandan çarp
arkadan sakın çarpmayın
yandan çarpınca 8 de 6 araç şoförü suçlu çıkar senin masraflarınıda öder
aracı zarar gördüğü için birdaha eşşek eşşek aynaya bakmadan dönüş yapmaz
bu ona kalıcı bir ders olur
(ama arkadaşım orda suç tamamiyle sana ait hani çevrede toplanan insanları boşver sen motosiklet sürücüsüsün kesinlikle sağdan gitme sağdan gittiğinde oluşacak kazaların tamamı senin suçundur iyi düşün ne demek istediğimi anlayacaksın)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
arkadan sakın çarpmayın
(ama arkadaşım orda suç tamamiyle sana ait hani çevrede toplanan insanları boşver sen motosiklet sürücüsüsün kesinlikle sağdan gitme sağdan gittiğinde oluşacak kazaların tamamı senin suçundur iyi düşün ne demek istediğimi anlayacaksın)
Anladım. Araçları sağdan geçmek bir trafik kusuru. Buna diyeceğim yok. Fakat taksi 1.sinyalsiz 2.sol seritten sağdaki sokağa girmeye çalışarak dönüş hatası yaptı. Tabii ki bunu her zaman beklemek ve hazır olmak lazım.
-
aynaya bakmaz sinyal vermez sonra da artislik yapar al işte
-
Oraya çok yakın oturuyorum kesşke geçseydim o saatte ordan ...
Biz daha fazla şahit bulurduk trafik şubede oraya 1 takika mesafede ...
Kuzenimde trafik polisi...
Allaha havala etmek lazım köpek hastaneye gidiyor ona değer veriyor insan düşmüş orda motordan bunlara herşey müstahak
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Anladım. Araçları sağdan geçmek bir trafik kusuru. Buna diyeceğim yok. Fakat taksi 1.sinyalsiz 2.sol seritten sağdaki sokağa girmeye çalışarak dönüş hatası yaptı. Tabii ki bunu her zaman beklemek ve hazır olmak lazım.
abicim bakın anlamadığınız şey şu
motosikletiniz değil bizzat siz zarar görüyorsunuz
bile bile zarar görmeye çalışmak kesinlikle hatadır
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
-
abicim bakın anlamadığınız şey şu
motosikletiniz değil bizzat siz zarar görüyorsunuz
bile bile zarar görmeye çalışmak kesinlikle hatadır
Trafikte iki çeşit motorcu görüyorum. Birincisi sağcı(Çoğunlukla sağdan geçmeye çalışır). İkincisi solcu(Çoğunlukla soldan geçmeye çalışır) Ben birinci türdenim. Sağ taraf her zaman daha müsait oluyor. Yanlış olduğu ise tartışma götürmez.
-
ben senin oradaki kazanın aynını farklı ilde ben yaptım ama ben yan yatırmadım direk girdim aduuket kaza suc oranı
arac sahibi:5
motorlu(ben):5
bu raporu almamdaki olay adam polislerin kafasının etini yedi ben dönecektimde heralde beni sollama calıstı diye yok alakası adam beni görmedi belki bakmadı bile. ben tabi kazada dizimden yarlandığım için acilde idim benim motordumda 460 milyonluk hasar (eski para) adamda 20 lira var yok az kapı zor acılıyo hadi olsun olsun 50 lira bir cemkiriyo bir cemkiriyo. sen sağa dönmeli kaza imiş benim kazam sola dönmeli idi. cok geçmiş olsun motorluyu ipleyen yok diyorum ki acaba su discovery channel da ki baba paul böyle bir kaza yapsa sürücüler ne yapardı ?
-
vahım bır durum keşke vursaymışsın dıyesım gelıyor içimden sanada geçmiş olsun arkadaşım bunlar evınde coluğu cocuğu olmayan serseri hatta dış dünyadan gelmiş insanlığa ayak uydurmaya calışan bır ceşit mahluk mu sanıyorlar bızlerı anlamadım aslında kendılerı ne kadar ederler terazıde bı bakmaları lazıjm
-
-
arkadan sakın çarpmayın
+ 1
Fotoğraftaki ara boşluktan geçerek zaten trafik kurallarına uymamışsın.
Sağ şeritten giderken sol şeritte olan taksi önüne gelseydi.
Gerçekten ortalama gir derdim. taksici suçlu. ama sen kör noktadan dalmışsın.
Yinede geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
mahoni38 adlı üyeden alıntı
Bu nasıl videodur yaaa :(
Bende motor sürücüsünü ambulans alıp götürecek sandım.
Adamı kaale alan olmadı. Çürür orda çürür
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)