130/60/13 yumuşak hamur lastik tavsiyeleriniz
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. şehir içi kullanım için 3 hafta kadar önce mondial 150re aldım. şuan için çok memnunum. yanlız lastikler 3 senesini devridiği için malum kauçuk özelliğini kaybetmiş.
pirelli, dunlop yada tavsiyeleriniz üzere başka markalarda olabilr. ancak sert lastik değilde yumuşak lastik yağmur çamurda beni tehlikeyede sokmayacak lastik bilgilerinizipaylaşırsanız bu doğrultuda işe koyulucam.
sonuçları bildirmek üzere görüşürüz.
Sol şerit hızlı araçlar için değil, hızlı şoförler içindir.
Reklamlar
-
aynı ebatlarda lastık kullanıyorum.15000de degıstırdım su an 25000de metzeller dıyorum.oldukca yumusak sen zorlamadıkça kaymaz,tutunması felan mukemmelin üstünde,yalnız alırken tarihine bak eski lastik verebiliyorlar şimdiden güle güle kazasız belasız bin
-
hocam teşekkür ederim bilgi için.bana da bir kaç arkadaşım metzeller ve Michelin önerdi yumuşak lastik olması çok önemliymiş lakin biraz agresif bir sürücüyüm.
kardeşimde race var oda pirelli diyor ama kafam o sebeple karıştı.
Dediğin markaya ulaşabiliceğim istanbul beşiktaşta yer varmı tavsiye ediceğin. satın alma takma ve sonrası için balans v.s ?
-
ULTIMATE-BNZ adlı üyeden alıntı
hocam teşekkür ederim bilgi için.bana da bir kaç arkadaşım metzeller ve Michelin önerdi yumuşak lastik olması çok önemliymiş lakin biraz agresif bir sürücüyüm.
kardeşimde race var oda pirelli diyor ama kafam o sebeple karıştı.
Dediğin markaya ulaşabiliceğim istanbul beşiktaşta yer varmı tavsiye ediceğin. satın alma takma ve sonrası için balans v.s ?
ben antalyadayım aldıgım yerde montajı yapıldı,ıstanbullu arkadasların önereceği yerler vardır.diğerlerini bilmiyorum onlarda kalıteli ama ben hem mondıalde hem suzıkıde metzeler kullanıyorum,hava kontrolleri dışında bana her iki motorumda lastık konusunda problem açmadı.şehir içi şehir dışı performanslarıda gayet tatminkar zaten kalitesini ispatlamış bir lastik tereddüt etmeden kullanabilirsin
-
huska adlı üyeden alıntı
ben antalyadayım aldıgım yerde montajı yapıldı,ıstanbullu arkadasların önereceği yerler vardır.diğerlerini bilmiyorum onlarda kalıteli ama ben hem mondıalde hem suzıkıde metzeler kullanıyorum,hava kontrolleri dışında bana her iki motorumda lastık konusunda problem açmadı.şehir içi şehir dışı performanslarıda gayet tatminkar zaten kalitesini ispatlamış bir lastik tereddüt etmeden kullanabilirsin
tekrar teşekkürler. diğer arkadaşlar yardımcı olana kadar ben yakınlarda bu lastiğe ulaşıcağım ir yerler bakıyım. buz motor ilede görüştüm onlarda mchel
n varmış tavsiye ediyorlar. sanırım 2 markadan biri olucak artık :D
-
peki yumuşak hamur ile sert hamur arasında ne fark var ?
-
Michelin kullanıyorum, city tipi şehir içi içindir.
Orhan KÖNİ
-
metzeler al memnun kalırsın
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. buz motor ile görüştüm, Michelin City Grip lastikleri ıslak asfalt kanalizasyon kapağı ve yol çizgilerinden kaymayı minimuma indiricek şekilde tsarlanmış.
Bu sebepten ötürü en kolay ulaşabiliceğim markada olmasından önümüzdeki hafta bu lastikten almayı düşünüyorum. yardımı dokunan arkadaşlara teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)