xl650v transalp kullanıyorum boyum 1,78 olmasına rağmen zaman zaman zorlandığım oluyor özellikle geri manevra yapmam gereken yerlerde ve ayağım eğik yada çukur bir yere denk geldiğinde. kle500 de alçak bir enduro değil zaten her iki makinanın da üzerine oturduğun da anlarsın. Arkadaşların dediği gibi 1,70 boya bence en uygun makina bmw f650 olur, hem selesi alçak hem kontrolü daha kolay.
konuyu hortlatayım
abartmıyorum 2 saatten fazladır "Honda SLR 650" bu motorun marka ve modelini bulmaya çalışıyorum kendimce sahibinde bakmadığım marka model kalmadı nerdeyse sitede satılık 1 tane var ve onada da fotoğraf yokmuş zaten :S
ANGARAJ
valla benim çok hoşuma gitti görüntüsü üstünde oynanabilir bi alet sanki ufak tefek değişikliklerle çok daha güzel görünebilir hoş enduro alıpda dağa taşa vurduğumuz yok ki birde çifr egzoz bu meret çok sağlam supermoto olur bundan sanki?
http://www.youtube.com/watch?v=k9enVc52WFY
videodaki alet nası ama?
ANGARAJ
enduro dedinmi yüksek olacak ya.
benim boy 1,87 bana en uygunu ne olabilir acaba cidden merak ettim
What goes around, Comes back arround...
tek önemli olan boyu değil yeğen....(yanlış anlaşılmasın, sürücünün)
selede kapladığı alanda önemli...
valla ne olursa olsunda amortisörleri XXXXL gücünde olsun
birde binince yere değmemesi için stop yeri olsun..amortisörü geçerse oraya takılıp kalsın...
uzun zamandır seni buralarda göremeyince özledim.tüm soğukları birden harcayayım dedim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ahahahahaha valla soğuk soğuk iyi geldi
uzun zamandır yoktum abi motoru topladık bitti gibi
silindir piston debriyaj fren merkezi cart curt anamı ağlattı makina valla
ama topladım gibi bu hafta içi nasipse kavuşucam demir atıma
sen napıyorsun abi görüşmeyeli ? bi dürüm yesek yahu
What goes around, Comes back arround...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)