alkollü motorsiklet kullanıp çeza yiyen arkadaş varmıı ??? acaba
alkollü motorsiklet kullanıp çeza yiyen arkadaş varmıı ??? acaba
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
460 liraydı geçen sene. benim motorla muhteremin biri yedi
ehliyete el konuluyor değil mi arkadaşlar?
Aptallık En Büyük Günahtır !
1 seferde 548 TL para cezası ve 6 ay ehliyete el koyma şeklinde bir cezası var. Böyle bir ceza alacağımı hiç sanmıyorum
Alkollü motor kullanmak intihara teşebbüs ile aynı riski taşır. Arabaya benzemez. Hata kaldırmaz.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Keşke bu cezalar doğru düzgün uygulansa da, kimse aklında bile geçirmese alkollü veya ehliyetsiz araç kullanmayı.
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Yalovadaki motosiklet etkinliğinde, alkollü motosiklet kullanmaktan polisten önce Allahtan cezasını gören bir yakinim vardı 1 ara
1 birayla yetinmesini biliceksin he başladım mı gider diyosanda hiç içme
ben ce bu ceza az bile..en azından 2-3bin lira para cezası,6 ay değil 2 sene ehliete el koyma ve ehliyeti yeniden alırken anasından emdiği sütü burnundan getirme gibi uygulamalar (2.de süresiz iptal)ve 6 ay- 1 sene arası da hapis olmalı ve derhal geciktirilmeden sürücü ayılmadan kendini kodeste bulmalı...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
bak bu aklıma gelmemişti..oda olabilir tabi..
bu arada alkollü zibidinin biri senin ailene çoluk çocuğuna çarpıp ölümüne sebep olursa yinede bu şekilde konuşabilirmiydin , adam içmiş ne güzel bozmayın keyfini diyebilirmiydin merak ediyorum...
ama doğru az bile yazmışım cezaları...benim yazdıklarım 2 katına çıkarılmalı...
kesmeyin hızını samet abimin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben başbakan olayım bak sen gör o zaman alkollü sürücülere neler yapacağım
içiyorsan araç kullanma,araç kullanacaksan içme!! alkolü az almak kesmiyorsa sabahtan akşama kadar iç alkol komasından bi kenarda geber banane..ama araç kullanıpta kimseyi (kasten olur bu) öldürmeye kimsenin hakkı yok...
haksızmıyım???
kesinlikle sonuna kadar haklısın... alkol alıyosan direksiyon yada gidon tutmayacaksın bukadar basit!
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
haklısın. ben diğer kurallarda da caydırıcı hatta bezdirici cezalar uygulanması gerektiğini düşünüyorum. ki mevcut kurallar bile delik deşik, uygulanmıyor, anlamsız bir müsamaha var.
samimi söylüyorum çok kural çiğnerim, benim vicdanıma bırakırsan dahada çoook zaman çiğnerim bu kafayla.
patlat 2 ceza, bak nasıl yola geliyorum
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Alkol kana karıştıktan bır kac dakıka sonra beyine gecerek sinir hucrelerının iletimini yavaşalatır.İçmeye devam edılırse beyinde görme konusma ve en önemlisi denge ile ilgili sinir merkezlerini etkiler bunun sonucundada kaza kacınılmaz olur ayrıca alkolun diger bir etkısıyse saglıgı bozmanın yanında aileleri arkadaşlıkları parçalaması hapıshane ve hastanelerı doldurmasıdır okudugum bır yazıdan özet alarak aktardım gereklı mesaj burda var
Icmiyorum, icine de icme demem ama arac kullanmak hele hele motosiklet benden uzak dursun oylesi aptal adam istemem yanimda.
We are many...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)