Yaaa,en basitinden endiden örnek verim.
Patron iftar trafiğine yaklanmamak için,benim motorla gitmeyi tercih ediyor.Arabasıyla gideceği 30dk. yolu,ben minimum8/9dk. maksimum15dk. gidiyorum,fakat şöyle birşey söz konusu,kendisine motora binmeden 2-3dk.'lık konferans veriyorum ''98kg. kendisi''
Bak Fatih abi benden kesinlikle tutunmuyorsun,şu yandaki demirler senin tutacağın yerler,durduğum zaman motor devrilir diye panikleyip ayaklarını yere koymuyorsun,senin yerle işin yok,tanıdığın birini görünce hemen el sallayıp selam vermeye çalışma,hele hele vücudunu çevirip gözden kaybolana kadar elini sallama,benim omuzlarımı takip et,nereye nekadar yatıyorsam sende okadar yat,aksi yöne kesinlikle yatma,ben bin demeden binme ve indemeden sakın inmeye çalışma...
Hadi Mehmet iftara gecikicez,peki abi...
Yoldayız...Ooooo Muharrem abi,hayırlı iftarlar...
Yaaa Fatih abi,abi nedemiştim benyaaaa,abi lütfen bak,arkada sakın kımıldama,söylediklerimi hatırla
...Tamam,tamam...
Işıklardayız,bir bakarım ayakları yerde,başlarız yalpalamaya.Abi neden ayakların yerde,tamam kaldrıyorum,önce birini çekmeye çalışır ve pegleri bulamaz,ikinci kez hamle yapar,tabi motor bu esnada kalkışta denge kaybı yaşar
Kalkıştan sonra oturduğu pozisyon ayaklarını çekerken değiştiği için ve bende o esnada sola dönecekken,peglere yüklenerek kendini geri çekmeye çalışır veeee,Yaaaa Fatih abi,Abi lütfen kımıldama...Tamam,tamam
Allahıma bin şükür geldik ve durdum,odanes, arkada can pazarı yaşanıyor inmek için.Dur,dur Fatih abi,ben sana indemedim daha...Tamam,tamam,indim ben bişeyim yok
Saol Mehmet teşekkür ederim,rica ederim Fatih abi...
HUUULLLEYYYYYNNNNNNNNNN LAAAYYYYNNNNN,LAAAAAAAAAANNNNNNN