150-200cc cruiser arıyorum marka model önerisinde bulunabilecek arkadaşlar
Reklamlar
-
Herkese merhaba
Arkadaşlar İstanbulda otutuyorum.2000TL kadar param var.Chopper / Cruiser tarzı bi motor istiyorum.Bir haftadır karar veremedim forumlar tatmin edemedi.kanuni caracal200 -keeway süperlight150 arasında kaldım.Motorda yeni değilim (racer200-burman 400-asya 150)daha önce aktif kullandığım motorlar.Keeway hız açısından beni daraltırmı,kanuni performansı nasıldır.Günde 10Km haftasonu 60-70km yol giderim.Çok hızlı gitmesi önemli değil.80-90km hız limitimdir.Rahatlık konfor ve motorun titrememesi tercihimdir.Lütfen bi yardım edin
Reklamlar
-
beatz adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
Arkadaşlar İstanbulda otutuyorum.2000TL kadar param var.Chopper / Cruiser tarzı bi motor istiyorum.Bir haftadır karar veremedim forumlar tatmin edemedi.kanuni caracal200 -keeway süperlight150 arasında kaldım.Motorda yeni değilim (racer200-burman 400-asya 150)daha önce aktif kullandığım motorlar.Keeway hız açısından beni daraltırmı,kanuni performansı nasıldır.Günde 10Km haftasonu 60-70km yol giderim.Çok hızlı gitmesi önemli değil.80-90km hız limitimdir.Rahatlık konfor ve motorun titrememesi tercihimdir.Lütfen bi yardım edin
merhaba öncelikle:
tavsiyem 150 ve 200 cc lik alacağına al bir 250 lik daha iyi bence.. mondial mct 250 kullanıyorum 4 aydır gayet iyi şu ana kadar sorun çıkarmadı. 2 el bulabilirsin bu fiyata..mondialın servis ağı da yaygın bu konudada sana extra avantajı var..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
-
Keeway SL 150 ile 40.000 km yaptım. Tavsiye ederim. Düz yolda 110 rahat yapar. Tek problemi yüksek devirlerde vibrasyondur. (Tabi sıfırına 4.500 tl. verilmez.)
-
1 saat önce keeway sl150 için birisiyle görüştüm.Sürüş yaptım fakat çok rhatsızdı.Amortisörler kaza yaptıracak kadar kötü durumdaydı.Ve çok dengesiz gidiyor.Baktığım motor 20.000km di.Acaba motorun durumuyla alakalı olabilirmi.Yoksa hepsi aynımı.görüntü motor gücü çok iyi fakat konfor sıfır.Mondial'lı şuanan itibaren ciddi olarak düşünüceğim.Kanuni caracal200 için birşeyler söyleyecek yokmu?
-
Hiçmi yok bu motorları kullanan.Ne olur bi yardım caracal200 hakkında yorum yapın lütfen?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)