Ayın 12'si veya 13'ünde Trabzona gidecek veya o güzer gahı kullanacak varmı???
Reklamlar
-
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
trabzona gelemem ama sen samsundan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...
samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde
Samsun da 1-2 saat kadar konaklıcaz zaten,görşelim,yanlız çarşambaya uğrarmıyız tam bilmiyorum.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
-
( konaklıyacaz ) derken, buldun mu eleman
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Samsun da 1-2 saat kadar konaklıcaz zaten,görşelim,yanlız çarşambaya uğrarmıyız tam bilmiyorum.
ben çağırdım wallaha gelip gelmemek sana kalmış hemen yol üstü buralara kadar gelipte uğramamak olmaz yanii
-
mavibuz adlı üyeden alıntı
( konaklıyacaz ) derken, buldun mu eleman
Yok eleman bulamadımda,ikinci bir (B) planım vardı zaten.Arabayla gitmek,tanıdığım bir abim arabasıyla Trabzona gidicek,artık nasipe onunla gidiyorum.
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
ben çağırdım wallaha gelip gelmemek sana kalmış hemen yol üstü buralara kadar gelipte uğramamak olmaz yanii
Özele bak.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
B pilanı ha cok iyi
-
B pilanı ha
cok iyi
Sorma yaaaa cezaevi aracı gibi
-
Allah yardımcın olsun, zaten rüzgarla arkadaş olan ( biz motorcuları ) bir arabaya koyunca hapisten beter oluyor
-
Allah yardımcın olsun, zaten rüzgarla arkadaş olan ( biz motorcuları ) bir arabaya koyunca hapisten beter oluyor
Zaten bir köpeğin giden arabadan neden başını dışarı çıkarttığını birtek bizler anlıya biliyoruz...
Bende artık kafamı camdan çıkartırım,hatta kaskımıda takarım anasını satim
-
-
Zaten bir köpeğin giden arabadan neden başını dışarı çıkarttığını birtek bizler anlıya biliyoruz...
Yola çıkarken kaskını ve fotoğraf makinanı yanına almanda fayda var..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
ameliyatlı olmasan gelirdim inan...
çaresiz bırakmazdım seni kardeşim
Sencer abime bakyaaa,güzel insan.Senin bunu söylemen bile bana doping
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Yola çıkarken kaskını ve fotoğraf makinanı yanına almanda fayda var..
Vallahi billahi,mavibuz'a cevap yazarken yadığım '2kakımıda takarım lafından sonra,kafamda DINNKKKKK diye bir ses duydum neden olmasın,kaskımıda almalıyım tabiki dedim kendi kendime
Kesinlikle kaskımı ve fotograf makinasınıda yanıma alıcam...Vee harbiden arabanın camından kafamda kaskla giderken resmimi çekip burada sizlerle paylaşıcam....
-
Mersin İl Temsilcisi
Sencer abime bakyaaa,güzel insan.Senin bunu söylemen bile bana doping
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
Vallahi billahi,mavibuz'a cevap yazarken yadığım '2kakımıda takarım lafından sonra,kafamda DINNKKKKK diye bir ses duydum
neden olmasın,kaskımıda almalıyım tabiki dedim kendi kendime
Kesinlikle kaskımı ve fotograf makinasınıda yanıma alıcam...
seninle birlikte olmak da benim için bir şeref- şan.... ne de olsa ŞANVEREN'sin ya
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
Mehmet hocam;
Keşke imkanım ve zamanım müsait olsaydı da o yolu birlikte yapabilseydik.
İnan çok isterdim. İnşallah başka bir zamana. Pek yol üzeri değil ama Ankara'ya uğrarsan her zaman beklerim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
trabzonda buluşacak olursanız, okulda bir görevim olmazsa ben de gelmek isterim
(gerçi motor da bozuldu ya,inşallah bayrama kadar yapılır da motorumu otobüsle de olsa götürebilirim rizeye)
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
trabzonda buluşacak olursanız, okulda bir görevim olmazsa ben de gelmek isterim
(gerçi motor da bozuldu ya,inşallah bayrama kadar yapılır da motorumu otobüsle de olsa götürebilirim rizeye)
İnş.görüşmek umuduyla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)