Ayın 12'si veya 13'ünde Trabzona gidecek veya o güzer gahı kullanacak varmı???
Reklamlar
-
fotoğraf+yemek çok severim.ben de bayağı gaza geldim.ama oruç ne olacak. ben yemek yiyemem.
böyle konuşuyoruz ama daha ben bizimkilerle konuşmadım. onlar mışıl mışıl uyuyor
inşallah mışıl mışıl da konuşup kopartırız izni. yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
fotoğraf+yemek çok severim.ben de bayağı gaza geldim.ama oruç ne olacak. ben yemek yiyemem.
böyle konuşuyoruz ama daha ben bizimkilerle konuşmadım. onlar mışıl mışıl uyuyor
inşallah mışıl mışıl da konuşup kopartırız izni. yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaz
Gezi tarihi oruç vakti olsa !..yemek tarifi olmaz zaten..
Bahse konu tarihlerde serbestiz hocam..
İnşallah mani çıkmaz ve gerekli izni alırsınız.. Bizlerde şöyle asgari 500
fotoluk bir rota seyri yaparız..
Hayırlısı neyse o olsun !.. Allah gönlünüze göre versin !..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Kardeş, burada gaza gelde!!....
Kısmet nasip olurda, yola çıkarsan ;sakın gaza gelme !....
Normal yolunuzdan paşa paşa gidin ..
Bu konuda bana güvene bilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Yahuu Yusuf,ayın o tarihinde bırak orucu,bayram bile bitmiş oluyor,hangi oruçtan bahsediyorsun,kefaret orucunmu var yoksa
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Yusuf,neyaptın konuştunmu,bir haberver,burda beklemekten kendimi kemiriyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
-
gelirseniz Vakfıkebir'deyim beklerim
-
-
Şanveren kardeş,
Trabzon'dan motor kiralar ve gezersin..
Of ile Rize arası keyifli bir sürüşle; ortalama yarım saattir.
Yusum hocamla orada buluşursunuz..
Herşeyin hayırlısı olsun !..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
-
13unde trabzonda olacagım otobusle gidiyorumama orada gorusmek tanışmak isterım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
-
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Şanveren kardeş,
Trabzon'dan motor kiralar ve gezersin..
Of ile Rize arası keyifli bir sürüşle; ortalama yarım saattir.
Yusum hocamla orada buluşursunuz..
Herşeyin hayırlısı olsun !..
Daha öncede Trabzona gittim,artık öyle yaparız gibime geliyor
fatihsevim adlı üyeden alıntı
13unde trabzonda olacagım otobusle gidiyorum
ama orada gorusmek tanışmak isterım
Süper olur,kafa denki ,muhabbeti aynı,algısı aynı,motoru seven,sevdiren birisiyle tanışmak,motora binmek kadar keyif verici...Özelden gerekli bilgilerimi vericem.Trabzonda görüşmek üzere
mavibuz adlı üyeden alıntı
Kardeş bende bayramda hyosug la İstanbul dan Samsuna Bafra'ya gidecektim ama motoru sattım ( niye sattım bende bilmiyorum )
yoksa valla seni of'a kadar bırakırdım sonra geriye dönerdim, gerçi annem oflu orada memleket sayılır
Vallahi bu teklif bile ilaç gibi geldi inanırmısınAllah razı olsun,yarabbi iyiki motoru seven bir kul olarak beni yaratmışsın...AMİN
-
-
-
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
ama tabi buralardan biri bana motorunu ödünç verirse
bu iş olur
Hayırlısı diyelim ozaman
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Yaaa,arkadaş hep teğet geçiyorum nedense
Dur,dur tutturucaz herhalde birtane.''Blackvolky'' nasip değilmiş dostum
trabzona gelemem ama sen samsundan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde
-
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
Trabzon'a gelemem ama sen Samsun'dan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım. birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...
samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde
Kardeş bende bayramda hyosug la İstanbul dan Samsun'a Bafra'ya gidecektim ama motoru sattım ( niye sattım bende bilmiyorum ) yoksa valla seni of'a kadar bırakırdım sonra geriye dönerdim, gerçi annem oflu orada memleket sayılır.
fatihsevim adlı üyeden alıntı
13unde trabzonda olacagım. otobusle gidiyorum ama orada gorusmek tanışmak isterım .
İşte olay bu.. Hay gözünü sevdiğimin Karadeniz'i.. Karadeniz'imin mert uşakları..
-
eyvallah kardeş
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)