Diğer araçlardan şikayetlerini buraya....
Reklamlar
-
Hep bir şeylerden ve bizi fark etmeyen diğer sürücülerden şikayet ediyoruz, apaçi kullanıcılardan şikayet ediyoruz. Ama pek bir şey olmuyor. Bu sabah gelirken 2 si bayan 3 sürücü tarafından uğradığım tacizler sonunda aklıma bunları ifşa etmek geldi. Nasıl yapacağız peki?
Elimizin altındaki internet nimetinden fayadalanacağız. Herkes karşılaştığı, kendisine sıkıntı olan, araba, motor, otobüs, minibüs v.s. bu araçların plaka, marka, model ve mekan bilgilerini. Hatta mümkünse, özellikle artçılı arkadaşlar, artçınızdan resmini yada videosunu çekmesini isteyip resimlerini bile ekleyebiliriz.
Bunları bu başlık altında toplarsak belki okuduklarımızdan birine rast geliriz dikkat ederiz yada tanıdığımız biri çıkar uyarırız, bellimi olur?
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
-
Adrenalin patlaması ile kavgaya kadar gider. Fotoğraf aklıma bile gelmez.
Zaten ben artçıya foto çek desemde, o çoktan levye benzeri bir şeyi eline alacaktır.
Kavga çıkarsa kesinlikle ifşa olacaktır. Yerel yada ulusal kanallar yayınlar.
Trafikte maganda terörü, iki motorbisikletli cani, araç sürüşünü darp etti
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
-
Şiddet karşıtı bir fikrim daha var.
Sürücüye gider. Hata nerde ? ortak yol bulup, yanlışlarımızı düzeltelim derim.
En yakın kafeye götürürüm.El ele tutuşur.Gözünün içine bakarım. Kız ise hata kesin bendedir.
Erkek ise zaten kimin hatalı olduğu önemli değil. ikimizi de orda döverler
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
BU ARAC SÜRÜCÜSÜ TRAFIKTE SAYGISIZ SEVIYESIZ İNSANDAN UZAK BİLİNEN İSMIYLE TRAFİK CANAVARIDIR LÜTFEN YAKLAŞMAYIN DIKKAT EDIN uyarısı yazan bır cıkartma yaptıralım ve bızlere yanlış yapan aracın sıkışık trafıkte caktırmadan arkasına yapıştıralım bütün gün avanak avanak trafıkte öyle dolaşsın amcam
-
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
aksoyy adlı üyeden alıntı
ya aslında o tıp arac sürücülerı için söylenecek o kadar uzun sözler varki kısalta kısalta ancak bu kadar olabıldı ama ıyı düşünülürse dahada kısaltılabılınır
-
askon adlı üyeden alıntı
ya aslında o tıp arac sürücülerı için söylenecek o kadar uzun sözler varki kısalta kısalta ancak bu kadar olabıldı ama ıyı düşünülürse dahada kısaltılabılınır
Aslında bununla ilgili bizim gördüğümüzde anlayacağımız dikkat edeceğimiz bir logo bulup bu logolu stickerları yapıştırabiliriz. Motosiklet kullanıcıları tanıyacağı için onlar kaçar. Hem böylece hem ifşa olurlar hemde biz temkinli oluruz.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Ben öyle bi yazıyı ancak kendi motosikletime yapıştırırım.
Kesinlikle benimle alakası olmadığı halde
bi yere bi şekilde yazdırabilirim.
!Dikkat Trafik canavarı Uzak durun diye.
Veya dikkat acemi diye :D
kalkışlarda felan böyle sağa sola doğru yalpalarım motoru :D
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Trafikte maganda terörü, iki motorbisikletli cani, araç sürüşünü darp etti
Bence en etkili başlıklardan biri bu olur.
-
bu aracta bomba yüklü dikkat
gerısını sız düşünün
-
askon adlı üyeden alıntı
BU ARAC SÜRÜCÜSÜ TRAFIKTE SAYGISIZ SEVIYESIZ İNSANDAN UZAK BİLİNEN İSMIYLE TRAFİK CANAVARIDIR LÜTFEN YAKLAŞMAYIN DIKKAT EDIN uyarısı yazan bır cıkartma yaptıralım ve bızlere yanlış yapan aracın sıkışık trafıkte caktırmadan arkasına yapıştıralım bütün gün avanak avanak trafıkte öyle dolaşsın amcam
hacı çok uzun olmuş bunun yerine
DİKKAT GERİZEKALIDIR
veya
DİKKAT ÖKÜZDÜR
veya
DİKKAT ARABASÜRMEYİ BİLMİYOR
Diye a4 kağıdı büyüklüğünde dikkat çeken stickerler olacak trafik sıkıştığında sağdan veya soldan yanaşıp tık diye yapıştıracan
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
www.plakayamesaj.com diye bir site var,
oraya yazabiliriz.
-
Arkadaşlar diğer araçlarla ilgili çilemiz hiç bitmez, buna yönelik yapabileceklerimizi tartışıyoruz fakat maalesef derdimizi sadece kendimize anlatabiliyoruz. Ben burada birbirine saygısız motosiklet kullanıcılarından şikayetimi yazmak istiyorum. Ramazan başlayalı her gün iftara yakın berbat köprü trafiğine giriyorum. Diğer araçlar zaten trafikten hareket edemiyorlar. Fakat bu sürede beni en çok korkutan birbiriyle yarışırcasına kullanan motosiklet sürücüleri oldu. Mecidiyeköy viyadüğündeki 20cm. lik emniyet şeridinde 5 motor arka arkaya sakince gidemiyor. aradan ikisi mutlaka en sağ şeritteki aracın soluna geçiyor, araç şoförü de ne tarafa kıracağını şaşırıyor. Sağa çevirse 4 motor, sola çevirse diğerlerini sollamak için araya dalan motorlar. Burada kim hatalı sorgulamak gerekiyor. Çok uzun oldu, kusura bakmayın.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
savaş abi ben linke ulaşamıyorum. Google amcadan baktığımad ise;
arabaya mesaj= araç şikayetleri
plakayayaz= yaz ki içinde kalmasın
seçeneği çıkıyor.
Saygılarımla.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Yada burada bir başlık açalım, Adminlerden de istirham ederiz o başlık hep ana sayfada kalır...
Başlığın adı ne olabilir...Mesela; "Günün Öküzü" çok güzel olur.
Şöyle yazabiliriz:
35 XX 000 plakalı ..... renkli ......model araba.
..........yönde giderken sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi, neredeyse arabasını motoruma yükleyecektik...gibi
bence çok iyi olur, küfür etmemek ve hakaret etmemek şartıyla (Hiciv ve inceden geçirmek serbest olur) buradan yazabiliriz.
-
ofdmed adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar diğer araçlarla ilgili çilemiz hiç bitmez, buna yönelik yapabileceklerimizi tartışıyoruz fakat maalesef derdimizi sadece kendimize anlatabiliyoruz. Ben burada birbirine saygısız motosiklet kullanıcılarından şikayetimi yazmak istiyorum. Ramazan başlayalı her gün iftara yakın berbat köprü trafiğine giriyorum. Diğer araçlar zaten trafikten hareket edemiyorlar. Fakat bu sürede beni en çok korkutan birbiriyle yarışırcasına kullanan motosiklet sürücüleri oldu. Mecidiyeköy viyadüğündeki 20cm. lik emniyet şeridinde 5 motor arka arkaya sakince gidemiyor. aradan ikisi mutlaka en sağ şeritteki aracın soluna geçiyor, araç şoförü de ne tarafa kıracağını şaşırıyor. Sağa çevirse 4 motor, sola çevirse diğerlerini sollamak için araya dalan motorlar. Burada kim hatalı sorgulamak gerekiyor. Çok uzun oldu, kusura bakmayın.
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Yada burada bir başlık açalım, Adminlerden de istirham ederiz o başlık hep ana sayfada kalır...
Başlığın adı ne olabilir...Mesela; "Günün Öküzü" çok güzel olur.
Şöyle yazabiliriz:
35 XX 000 plakalı ..... renkli ......model araba.
..........yönde giderken sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi, neredeyse arabasını motoruma yükleyecektik...gibi
bence çok iyi olur, küfür etmemek ve hakaret etmemek şartıyla (Hiciv ve inceden geçirmek serbest olur) buradan yazabiliriz.
Bencede güzel olur, Modlara duyurulur.......
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler