Sen misin bana ceza yazan!
Reklamlar
-
29 Ağustos 2010, 18:24
İzmit'te plakasız motosiklette kasksız olarak karayolunda ilerleyen sürücüye ceza yazan ve ardından da motosikleti de bağlayan trafik polisi Şener Bayrak'a, sürücüsü ile arkadaşı tekme- tokat saldırdı. Polisin şikayetçi olması üzerine yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli motosikletli trafik polisi Şener Bayrak, Alemdar Caddesi üzerinde plakası olmayan motosiklette kask takmayan 2 kişiyi durdurdu.
Önce ceza yazan polis memuru Bayrak, ardından da sürücü Y.T.'ye motosikletinin trafikten men edileceğini söyledi. Polis memuru ile motosiklet sürücüsü arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.
Motosiklet sürücüsü Y.T. ile arkasında oturan arkadaşı M.T., polis memuru Bayrak'a tekme tokat saldırdı.
Biber gazı sıkarak kendisini korumaya çalışan polis memuru Bayrak'a, çevreden yetişenler de yardım etti. Aldığı darbeler sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve bir hafta iş göremez raporu alan polis memuru Şener Bayrak, motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hakkında şikayette bulundu.
2 şüpheli gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.
Kaynak:http://www.posta.com.tr/turkiye/Habe...rticleID=41521
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
-
29 Ağustos 2010, 18:36
şimdi birileri gelecek, "bu polisler de hiç insaflı değil, adam zorla motor almış, bir sürü plakasız ve kasksız motor varken, onu mu görmüşler, adamlar haklı, ellerine sağlık" filan diyecek, biz de polisi savunduğumuz, doğru olanı yapmış dediğimiz için kabahatli çıkacağız. iyisi mi bir şey demeyelim. zaten durum ortada.
doğru ile yanlışı ayıramayacak adamlara bir şey anlatmamak lazım zaten...
"ne bu önyargı" diyecek olanlara, yakın tarihli benzer konulu başlıklara doğru, hız sınırlarını aşmadan ve kasklarını takarak, bir kaç tur atmalarını öneririm...
-
29 Ağustos 2010, 18:40
Adamların tipinde meymenet yok.
Kabadayı gibi kasıla kasıla poz veriyorlar birde.
En ağır şekilde cezalandırılmalılar.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
29 Ağustos 2010, 18:41
Bu memlekette asla yapılmayacak birkaç meslekten biri de polisliktir arkadaş.
İşini yapsan da yaranamazsın, yapmasan da... Sürekli lanet okunman, küfür yemen için polis olman yeterlidir bu memlekette.
-
29 Ağustos 2010, 18:42
Böylelerinin yatacak yeri yok hem suç işle hemde hatanı kabullenme .
-
29 Ağustos 2010, 18:47
Aslına bakarsanız olay çok yanlış ve üzücü lakin inanın izmit'li bir motosiklet kullanıcıs olarak ne kadar sevindiğimi anlatamam.Burada ki şahinler (motosikletli trafik polisleri) o kadar artist o kadar kendini birşey sanmış kişiler ki aklınız durur.İzmit'li olan arkadaşlar biliyordurlar.Devlet memuru edasından uzak ve ellerindeki yetkiyi motosiklet kullanıcılarını sıkıştırmak için kullanan kişiler.Çok biliyorum koca motorlarıyla gençleri kovalarken kaza yaptırdıklarını.Bunlar olmaması gereken şeyler ancak birinin bunu yapması hoşuma gitmedi desem yalan olur.Belki vatandaş'a nasıl davranılması gerektiği konusunda bir irkilir kendilerine gelirler.
Herkese saygılar...
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
29 Ağustos 2010, 18:54
Hiç gereği yokken yaşanan bir olay .Ye cezanı öde paşalar gibi bin motoruna yine ..şimdi ne oldu ye cezanı paşalar gibi yat kodeste sonra bin motoruna yine ...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
29 Ağustos 2010, 18:54
fotograflarini görende terörist vurmus kahraman asker sanacak. kasila kasila yürüyor seref yoksunlari. polise kalkan eli kirarlar. nezarette almislardir o havalarini.
kurallara uyan kimseye polis ceza vs yazmaz. polis artiz olsa bile banane. ben kurallara uyduktan sonra ne farkeder. hem kask yok hem plaka. avrupada hapse sokarlar böyle tipitipleri.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
29 Ağustos 2010, 18:57
ilkantek adlı üyeden alıntı
Aslına bakarsanız olay çok yanlış ve üzücü lakin inanın izmit'li bir motosiklet kullanıcıs olarak ne kadar sevindiğimi anlatamam.Burada ki şahinler (motosikletli trafik polisleri) o kadar artist o kadar kendini birşey sanmış kişiler ki aklınız durur.İzmit'li olan arkadaşlar biliyordurlar.Devlet memuru edasından uzak ve ellerindeki yetkiyi motosiklet kullanıcılarını sıkıştırmak için kullanan kişiler.Çok biliyorum koca motorlarıyla gençleri kovalarken kaza yaptırdıklarını.Bunlar olmaması gereken şeyler ancak birinin bunu yapması hoşuma gitmedi desem yalan olur.Belki vatandaş'a nasıl davranılması gerektiği konusunda bir irkilir kendilerine gelirler.
Herkese saygılar...
Sizdemi kasksız ve plakasız motosiklet kullanıyorsunuz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
29 Ağustos 2010, 18:58
bu polisler de hiç insaflı değil, adam zorla motor almış, bir sürü plakasız ve kasksız motor varken, onu mu görmüşler, adamlar haklı, ellerine sağlık
haberi kemisşler bence "trafik polisi silahını çıkarıp 2 motosikletçiyi ayagından vurdu sonra motosikletçilerin dayısı 32 adamı ile karakolu bastı kan davasına dönüşen olayda her iki tarafta ciddi zayiat verdi" gibi bise bence
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
-
29 Ağustos 2010, 19:02
arkadasımın basına gelen bır olaydan bahsedıcem arkadasım kafasında kaskla polıse yakalanmıs polısde bıraz havalarda olan bırıymıs ehlıyet varmı demıs abı sertıfıkam var ehlıyetım yok demıs muayene sıgorta vs ruhsat sormus kısacası cıkarmıs gostermıs ceza yazalım akıllan gıbısınden bır kac sey soylemıs. cocukda abı walla su anda ehlıyetı cıkaracak durumda degılım aslında motoruda kullamıcam ama ıs ıcın kullnıyorum dıyınce polıs affetmıs . aslında polıslerı kotulemekde cok ıyı bır sey degıl.
bana herkez polıslık sınavlarına neden gırmıyorsun der der durur.
boy var pos var
fkt polıslık bana gore meslek degıl benım gozumde POLISDEN DOST OLMAZ sozcuklerı yatar
bu polıslerı assagılamak ıcın degıldır
polıs yerı geldıgınde gorevı geregı esının bıle kollarına kelepce takandır
sonucta gorev kutsaldır o yuzden bu meslekde bana gore asla degıl.
-
29 Ağustos 2010, 19:37
Adam gibi; belgeni evrakını tamamlayıp, kaskını giyip motosiklete bineni polis niye sıkıştırsın. Apaçilik yap sonra abi bizi sıkıştırıyorlar, yok gençleri kovalıyorlar vs vs. adam niye polisten kaçıyor onu sorarlar önce..
Avrupa da amerika da polise el kaldıracaksın, el kaldırmayı bırak ters bakacaksın, adamın bir yerinden kan alırlar ama ne yazık ki memleketimizde taşlar bağlı, çakallar serbest...Allah bilir savcı ifadelerini aldıktan sonra bırakmıştır, Akşam kahvede gerinerek anlatırlar artık..
Memur arkadaşımıza da geçmiş olsun...
-
29 Ağustos 2010, 19:39
polislik Türkiyede yapılabilecek en tehlikeli işlerden...Bu ülkede piskopat ve cahilden bol başka birşey yok...
-
29 Ağustos 2010, 19:45
umarım tüm arkadaşlarda yakın zamanda senin gibi bilinçlenir kardeş.
en doğrusunu sen söyledin.
artı olarak şunları ekleyelim:
polis insandır ve insanoğluda yaratılış itibari ile hata yapmaya meyillidir.
ayrıca kişilerin yaptıkları kurumları bağlamaz,kişiler geçici kurumlar ise kalıcıdır.
ve inanın 10 tane polisten 8i eğerki her şekilde vatandaşa yardımcı olur.
diğer ikiside yardımcı olur ama hata varsa babasını bile tanımaz.
o kadarda olsun.olsunki kendini padişah zannedenler dokunulmaz olmadığını anlasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 ----------
yazım ömercem ve tüm duyarlı arkadaşlarımıza
-
29 Ağustos 2010, 19:50
Plaka yok kask yok birde yakalanınca polise dayak haa Bazen diyorumki ehliyet alırken pratisyen doktordan saglık raporu almak yerine ilgili branşlardaki uzman doktorlardan rapor isteseler. Özelliklede psikiatriden ...
Bu arada söz konusu plakasız mototsiklet;
-
29 Ağustos 2010, 19:53
Yazdıklarımı saptıracağınızı biliyordum zaten.Laf yok siz haklısınız.Ben sanki dedim polis hatalı yapan haklı anlayabilmeye çalışmak bir erdemdir anlayabilmeye çalışın...
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
29 Ağustos 2010, 20:09
-
29 Ağustos 2010, 20:10
Polisten şikayeti olanın şikayet mevki burası değil. İzmitte bir şikayetiniz varsa gidin amirine yada üsk makamlarına şikayet edin.. Polis çok artis buralarda demek kimseyi kurtarmaz. Motora biniyorsan gereklerini yapıcaksın yada adamın canını yakıcaklar bunun yolu yok. Ha polisi döversin ama onunda hesabını ayrıca verirsin.
Bu arada bu delikanlılar varya emin olun 3 gün sonra o memurun elini öpüp af dilenmenin peşinde olurlar. Başlarına gelecekleri anladılarmı yusuf onlara yol gösterir o konuda..
-
29 Ağustos 2010, 20:12
-
29 Ağustos 2010, 21:01
FlexMan adlı üyeden alıntı
polislik Türkiyede yapılabilecek en tehlikeli işlerden...Bu ülkede piskopat ve cahilden bol başka birşey yok...
arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)