Sitede iyi kotu her surucunun Trafik polisi ile bir vukati var ,ama hepsi hakli polis suclu. Goreceli bir durum tabi bu...
Isin aslini didiklesen , cikacak gercek belkide...
biri radara girmistir,
digeri kasksiz binmistir,
oburu tek teker yaparken polis yakalayip azarlamistir.
Sonra tabi polis kotu. Bende trafik cezasi yedim. Poliste bak gibi hakli idi. Ama bugune kadar hic bir polis bana ne terbiyesizlik yapti nede baska bir sey. Cezami aldigimda bile tessekur ettim ciktim. Munakasa ederek Polisin eline koz vermem zaten.
Ama su olayda insanlar icindeki nefreti kusuyor disari.Olayi dusunerek cevaplamadan
Peki su iki amele en islek cadde de sizin ailenizden birine carpip kacsa
O kisi felc olsa yada vefat etse...
Carpmadan iki dakika evel o polis bunlari gorup durdurmaktan vazgec ise, bosver yaa dayak yerim bellimi olur deyip.
Polis e kosup yakalin o serefsizi dediginizde , MOBS kameralarindan cikan goruntulerde plakasi olmayan bir motoru nasil bulacaktiniz?
Niye durdurmadin o serefsizleri diye dovmeye kalkacaktiniz ayni polis memurunu kesin degilmi?
Polis dayak yemek ugruna durdugu su iki katil tipli (aslinda katil) herif icin yaptigi gorevi taktir etmek yerine.
Kendi sahsi sorunlarimiz ile yorum yapiyoruz.
Ben o polisi tebrik ediyorum kimin de ne dusundugu umrumda degil. Bir cuvaldaki iki curuk elma icin kendi canini tehlikeye atan polisi asagilayacak degilim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bu olayın üzerine mahkeme açılır.
aylar sürer.
bize sorsalar ya
mevzu bilmediğimiz ayrıntılarda gizli sayın arkadaşlar.
polis zorba olabilir, motorcular çakal olabilir, birbirlerinden elektirik alamamış olabilirler.
hepsi ihtimal dahilinde.
bu olaydan bir sonuca varmak anlamsız.
polis, doktor, avukat, milletvekili, zabıta, maliyeci........
hiçbirini sevmek zorunda değilsiniz.
üzerimize düşen işimizi düzgün yapmak ve işini düzgün yapana saygı duymak.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
vatandaş haksız zaten, diyoruz onu ama poliste kaşınıyomuş bayadır. amiri zamanında cezasını verseydi olmazdı bunlar
daha 13-14 yaşlarındayken bir otobüs polisten dayak yemiştim sebepsiz yere. suçlu bile olsam dayak ne oluyo. hadi onuda geçtim teker teker gelin lan bari. durum budur
aram iyi değildir ama çokta önyargılıda değilim yinede. dün çevirme vardı mesela, motorumun sele altını kontrol ediyo karanlıkta, polise bide ışık tuttum iyice baksın diye, sallamayabilirdimde, baksın karanlıkta, bişe göremesin. neyse, kontrolü yaptılar, kolay gelsin dedim, çıktım yola. ters davranmadıktan, görevini düzgün yaptıktan sonra kim ne diyebilirki.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
amiri zamannında ceza verecekte vatandaş hep kendi arasında çekiştiriyor. kaç şikayet gitti acaba. insanımızda bu konuda kusurlu, sonuçta o memur işini layıkıyla yapmak zorunda eksik yada yanlış yaparsa maaşını hak etmiyor demektir.
benimde başımdan farklı zamanlarda farklı olaylar geçti. o ama kurumları yıpratmayalım
uzman çavuşluk yaptığımda sevmediğim biri vardı hareketleriyle erleri bıktırıyordu, falan filan. atılacaksın bak eline koluna sahip cık dedik ama dünya onun çevresinde dönüyordu duymadı. velhasıl atıllıda. hatta bir kaç yıl ceva evindede yattı.
sorun poliste ise yapsın vatandaş şikayetini.
İzmit'ten yazan o arkadaş şikayet etmiş mı acaba.
polis memuruyla benim bir olayım olmuştu, savcı bey seni çagırdığında ne cevap vereceksin dediğimde yanlış olan hareketını ve uslubunu düzeltti.
çok iyi olmuş oh canıma deysin.
Bazı arkadaşlarda polis Allah bilir ne yaptı da başına bu iş geldi demiş.Daha dün ikindi üzeri çevirmeye denk geldim.Polis kasksız ve ters yönden giren araçlara ceza yazıyordu.
Ters yönden giren bir aracı durdurdu.Adam daha arabadan iner inmez bağırmaya başladı. Polis sakin ve kibar durumu izah ediyor.Polis AB Polisi oldukça adam kişnemeye devam etti. Bağırıyor dediysek kendini savunmak değil,arada polisi görüp ters tarafa kaçan araca niye ceza yazılmıyormuş da sadece kendine yazılıyormuş.Allahtan polisler 3 karşı taraf 2 kişi de olay daha fazla büyümedi.Yoksa üzülerek buna benzer bir konu daha açabilirdim.
Yani burda olay polisin ters bir hareket yapması veya hatalı olması değil.Adamın üste çıkarak cezadan kurtulma yollarını araması.
Haberdeki olaya gelince, işte bizde burda hep düştüğümüz hataya düşüyoruz.Her zamanki gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz.Olayın detayları hakkında bilgimiz yok.
Dipnot:Bu ülkede can güvenliği yok diyenlerin artık, bu ülkede polisin bile can güvenliği yok demesi lazım.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
arkadaşlar ben trafik polisinin kimden olursa olsun dayak yediğine malesef üzülemeyeceğim çünkü sadece trafikte biz motorsiklet sürücülerinin eksiği olabilir düşüncesiyle hareket ettiklerini düşünüyorum sakaryada bir dünya dolmuş var ve yüzde 90 sanı kazalı hepsi arkadan vuruk müşteri almak için her an başka araçları gözetmeksizin yolcuya yöneliyorlar trafik kuralları ise dolmuştan ineceğin zaman geçerli burası durak değil durak harici yolcu indiremiyorum trafik polisleri bizlerle uğraşmayı bıraksınlarda bu trafik canavarlarını kovalasınlar biraz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
dedıgınız gıbı en tehlıkelı ve en onemlı (kutsal)mesleklerden bırı lakın ehlıyet alan kısılere bır psıkolojık destek (yada mulakat )gerekıyorsa en once kolluk kuvvetınden baslanmalı
muhakkak her devlet kurumunda oldugu gıbı o teskılattada kasarlanmıslar,beynı yıkanmıslar ve gorev askıyla yanıp tutusanlar var derler ya kıme denk gelırse
fazla bırsey yazıpta kimseyi töhmet altında bırakmak istemem
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
konuyla ilgisi olmasada guzel bırseye degınmıssın.aslında bu bır degısımın baslangıcı bundan 10 sene oncesıne kadar ne mumkundu polıse dıklenmek,terslemek
polıs deyınce aklına zıfırı yerlerde ıdare edılen kurum gozuyle bakılıyordu.haberını bıle yapabılmek mumkun degıldı.su andada bunu degıstırme cabası ıcerısındeler(bozma)
umıt edıyorum bu mafyalastırma cabaları beyhude olsun.polısımız gorev sorumlulugunu ve onun getırdıgı agır yuku en ıyı sekılde tasıyabılsın
valla hacı demek benim başımdan geçenler senin başından geçseydi tamamen polis düşmanı olurdun
lisede nerdeyse her hafta bi posta dayak yerdik (yaf arkadaş aklıma geldikçe gençken harbiden çok ateşli delikanlılarmışız diyorum şimdi olsa kesinlikle o zamanlardaki gibi polise kafa tutmazdım delikanlılık işte)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
görevini layıkıyla yapan memuru her zaman severim,duruma göre kollarım,ama yokmu var tabiki kötü,çürük olanlarda onları'da zamanla aradan ayırmalı,gerekli mercilere şikayet etmeli bir sonuç çıkmayacagını bilsekte ! dayak son iş
ama her zman demişimdir yine yazmak isterim kontrol noktalarını daha'da çogaltsınlar,daha çok çevirme yapsınlar,daha çok gbt sorgulaması yapsınlar,park köşelerinde kahvehane önlerinde yatmasınlar,görevini layıkıyla yapsınlar..
ama adam ayırma ,araç ayrımı yapmadan görevlerini icraa etsinler
yoksa;sabah libadiye caddesindeki lavuk gibi ;araç camları siyah,sivil plaka aralardan geçmeye kalkıyor sen motosikletmisin benim peşimden gelmeye çalışıyorsun birde polis kornası taktırmış ondan çalıyor ! ilk tepkim kaskı kafasına geçirmek oldu refleks yavaşladım yanına geldim camı hafif araları sivil giyimli sakallı bir ayı,belli polis filan degil şehir magandası..çok var onlardan piyasada,bu tipleri içeriden çıkartmıyacaksın nefes aldırmıyacaksın !dedim ne iş ses yok gazı açtım yürüdüm peşimden gelmeye çalışıyor ,görürsem söylerim belki gelirsin sabah sabah istanbul köprü trafiği..
plakasını trafige şikayet edicektim ama arkamdan yetişemedi,bu tipleri genelde 155 nolu telefon hattına şikayet ederim..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu siteye madem uyesin arama motorunu kullan. bak polis nasil uyelerin motorlarini buluyor. 1 sene gecmesine ragmen buldugu anda sahibine iletiyor. Aksam evine hirsizlar elini kolunu sallayarak girip bogazina bicak dayamiyorlar ise bu polisin gece ugraslari sayesinde oluyor. Yoksa hirsizlarin sana kiyak gecitigini filan dusunme.
Yahu bazı polisler var insanı çileden çıkarır cinsten, bazısıda var ki herkes gibi işini yapıp efendiliğini bozmadan karşısındakine insan gibi davranan... Şimdi acaba bu dayak yiyenler hangi guruba giriyor bilmiyoruzki. İnsanında bi dayanma gücü oluyo. eşşek saati eşref saati oluyo. Eğer işini yapıp efendilikle cezasını yazdığı halde suclu taraf arıza çıkardıysa ohh iyi olmuş motorunu göremesin işallah :D Ama suçlu tarafa insan muamelesi yapmayan bi polisle karşı karşıya isek "söz ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Kötektir" aklı başına gelir işallah
i.V.i.B.i
Yazmiycaktimya bu konuya ama duramadim yine..
Ben kesinlikle Polisi/Polisleri kiniyorum arkadaslar...
Nedenmi?
O polis arkadas bu plakasiz motoru durdurup bagliyor ceza yaziyor.. Amenna..
Bu genc arkadaslarda kanlari kaynadiklari icin polis e daliyorlar.. Bunada amenna..
Ama bundan sonra olanlari pek anliyamiyorum..
O iki zibidiyi karakola getirmissiniz..
Onlara orada öyle bir sopa atmaliydilarki karakoldan cikarken öyle hala dayi dayi yürümemeliydiler...
Birileride sordugu zaman ne oldu kocum sana diye..
Karakolda merdivenden düstüm diyecek kadar marizlemeliydiler o zibidileri..
Dogruyu söylersem ve yine iceri girersem korkusu beyinlerine yerlesmeliydi..
Bunun icin kiniyorum Polisleri..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)