Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Sen misin bana ceza yazan!

REKLAM ALANI

Polis kimlik uygulaması için veya genel bi çevirme durumunda durdurduğu şahsa yönelik sorular sorabilir.
    çünkü arkadaşlar ben soru sorarken adamın ne işle uğraştığına veya zenginliğine bakmıyorum.
    Ses titreşimine mimiklerine bakıyorum.bana karşı olan tavrına bakıyorum.ve buna binayen gbt sorgusu veya insiyatif olarak üst araması yapıyorum.
    Ama durmuşum şahsı adam demiş ben avukatım veya doktorum.adamın tavrıda düzgündür herhangi bir şüpeli hareketide yoktur neden orada daha fazla zaman kaybedip belki suçlu yakalayacakken değerli zamandan oluyimki.
    Benim başıma gelmedimi çok geldi.
    Bi bmw çevirdim ve dedim iyi akşamlar.
    Cvp:iyi akşamlar
    dedimki nasılsınız?
    Cvp:iyi
    dedimki nerden geliyorsunuz biefendi?
    Cvp:sanane kardeşim söylemek zorundamıyım.
    Dedimki aşa in.
    Cvp:sen nasıl konuşuyorsun benimle.
    Sonuç olarak aşa indirildi üst araması yapıldı ve üzerinden ko0kain çıktı.
    Ama bu o şahsın kendi egoistliği ve çömezliği.düzgün konuşsa gidecekti.
    Tekrardan o derecede araba çevrildi.
    Adam sen kimsinki bana soru soruyorsun dedi kibirlenerek.
    Ve 1saat boyunca işinden gücünden kaldı.
    Tekrardan bir araç çevrildi tekrar aynı soru nerden geliyorsunuz.
    Dediki özel hayatıma girmeye ne hakkın var.
    Bende durumu açıkladım.
    Maksat o değildir dedim.
    Ve durumu gayet ayrıntılı bir şekilde açıkladım.sonrasında adam çelik gibi iradeniz karşısında ezildim çok teşekkür ederim hoşgörünüze dedi.
    Ama şununda bilinmesi gerekirki kaç türlü insanla uğraşıyoruz herkeze aynı muameleyi gösteremeyizki.
    Yeni mezun bir arkadaş okulda öğrendiklerini tatbik ediyor ve kolları jiletle dolu bi adama diyorki iyi akşamlar biefendi rica etsem kimliğinizi alabilirmiyim?
    Adamın cvbı teröristmiyim bilader ben.
    Arkadaş uygulama yapıyoruz diyor adam diyorki git hırsızları devleti soyanları yakala tabi işiniz bizim gibi garibanla dimi diyor ve tartışmaya başlıyorlar.
    Ben gidince şahısta yaptığımız üst araması ve kimlik sorgusunda şahıstan esrar çıkıyor ve hırsızlıktan arandığı gbt de gözüküyor.
    Yani çom terefruatlı ve değişik iş.yapmayan kesinlikle anlayamaz.
    Ki inanın polislerin yüzde seksenbeşinin piskolojisi bozuktur.
    Ama meslekte bozulur.
    Sonuçta her iki tarafta hoşgörülü davranırsa sorun çıkmaz.
    Aynı zamanda hataya hataylada karşılık verilmez.
    Artist polis egoist polis kendini beyenmiş ünüformayı ve gücü menfaat için kullanan polis yokmudur evet gerçektende vardır ama emin olunki öyle bi polis dahi olsa sizin canınızın tehlikede olduğunu görse seve seve sizin
    için kendi canını tehlikeye atar.
    çok nadirde olsa istemeyerek olsa bile kalıplaşmış görev bilinciyle atar.
    Her kurumdan çürük elmalar çıkar.
    Ama inanın eski polislikle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
    Bu bazı yönlerde olumlu bazı yönlerdede olumsuz yansıyor.
    Ama sizden ricam haketmiş gibi yorumlar yapmamanız.
    Olurda birgün başınız sıkışır polise muhtaç kalırsınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Ehliyetimi aldım, artık polisin gözünün içine bakarak geçiyorumama bir kere durdurmuyorlar! Hay Allahım yaa

viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    polisi dövenlere sahip cikanlar da o serseriler kadar sucludur, ve böyle bir sitede yazmalari utanilasidir.

polis plakasiz motoru cevirir kizarlar. calinan motoru bulamaz kizarlar... yorumsuz...
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı prenscem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aynen katılıyorum. Sivilken bile vatadaşın yararına olaylara müdahele eden arkadaşlarım var. Ha ozamanda adam kalkıp sen görevlimisin kardşim sna ne diyor.Hem suçtu hem artis babında.Kendisi madur olsa sen polistin madem neden müdahele etmiyorsun der.
    Yaw bizim millet işte hep işine geldiği gibi..

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    prenscem e kesinlikle katılıyorum ben bi kaç kişiyle birlikte gbt ye alındım. gbt ye alındığım kişiler benimle birlikte o anda caddeden geçen insanlar ve kendilerinden kimlik istendiğinde öyle güceniyolar öyle kasılıyolarki anlatamam. sanki ondan kimlik isteyen polis memuru değilde yoldan geçen bi vatandaş!bu bakış açısının değişmesi insanların bilinçlenmesi lazım sen orda gbt ye alınıyosan bundan mutluluk duyman kendini güvende hissetmen lazım polislerinde görevi bu değilmidir
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Polis kimlik uygulaması için veya genel bi çevirme durumunda durdurduğu şahsa yönelik sorular sorabilir.
    çünkü arkadaşlar ben soru sorarken adamın ne işle uğraştığına veya zenginliğine bakmıyorum.
    Ses titreşimine mimiklerine bakıyorum.bana karşı olan tavrına bakıyorum.ve buna binayen gbt sorgusu veya insiyatif olarak üst araması yapıyorum.
    Ama durmuşum şahsı adam demiş ben avukatım veya doktorum.adamın tavrıda düzgündür herhangi bir şüpeli hareketide yoktur neden orada daha fazla zaman kaybedip belki suçlu yakalayacakken değerli zamandan oluyimki.
    Benim başıma gelmedimi çok geldi.
    Bi bmw çevirdim ve dedim iyi akşamlar.
    Cvp:iyi akşamlar
    dedimki nasılsınız?
    Cvp:iyi
    dedimki nerden geliyorsunuz biefendi?
    Cvp:sanane kardeşim söylemek zorundamıyım.
    Dedimki aşa in.
    Cvp:sen nasıl konuşuyorsun benimle.
    Sonuç olarak aşa indirildi üst araması yapıldı ve üzerinden ko0kain çıktı.
    Ama bu o şahsın kendi egoistliği ve çömezliği.düzgün konuşsa gidecekti.
    Tekrardan o derecede araba çevrildi.
    Adam sen kimsinki bana soru soruyorsun dedi kibirlenerek.
    Ve 1saat boyunca işinden gücünden kaldı.
    Tekrardan bir araç çevrildi tekrar aynı soru nerden geliyorsunuz.
    Dediki özel hayatıma girmeye ne hakkın var.
    Bende durumu açıkladım.
    Maksat o değildir dedim.
    Ve durumu gayet ayrıntılı bir şekilde açıkladım.sonrasında adam çelik gibi iradeniz karşısında ezildim çok teşekkür ederim hoşgörünüze dedi.
    Ama şununda bilinmesi gerekirki kaç türlü insanla uğraşıyoruz herkeze aynı muameleyi gösteremeyizki.
    Yeni mezun bir arkadaş okulda öğrendiklerini tatbik ediyor ve kolları jiletle dolu bi adama diyorki iyi akşamlar biefendi rica etsem kimliğinizi alabilirmiyim?
    Adamın cvbı teröristmiyim bilader ben.
    Arkadaş uygulama yapıyoruz diyor adam diyorki git hırsızları devleti soyanları yakala tabi işiniz bizim gibi garibanla dimi diyor ve tartışmaya başlıyorlar.
    Ben gidince şahısta yaptığımız üst araması ve kimlik sorgusunda şahıstan esrar çıkıyor ve hırsızlıktan arandığı gbt de gözüküyor.
    Yani çom terefruatlı ve değişik iş.yapmayan kesinlikle anlayamaz.
    Ki inanın polislerin yüzde seksenbeşinin piskolojisi bozuktur.
    Ama meslekte bozulur.
    Sonuçta her iki tarafta hoşgörülü davranırsa sorun çıkmaz.
    Aynı zamanda hataya hataylada karşılık verilmez.
    Artist polis egoist polis kendini beyenmiş ünüformayı ve gücü menfaat için kullanan polis yokmudur evet gerçektende vardır ama emin olunki öyle bi polis dahi olsa sizin canınızın tehlikede olduğunu görse seve seve sizin
    için kendi canını tehlikeye atar.
    çok nadirde olsa istemeyerek olsa bile kalıplaşmış görev bilinciyle atar.
    Her kurumdan çürük elmalar çıkar.
    Ama inanın eski polislikle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
    Bu bazı yönlerde olumlu bazı yönlerdede olumsuz yansıyor.
    Ama sizden ricam haketmiş gibi yorumlar yapmamanız.
    Sayın forumdaşım polis vazife salahiyet kanununa göre pek tabii ki önleme araması altında aramada yapabilir...Zaten polisin eli ayağı bu kanundaki ilgili madde...Ancak uygulamadaki sıkıntılar benden iyi bilirsin farklı...Mesela üst araması aslında kaba arama şeklindeyken bu şekilde olmuyor...Sorulan sorularda nerede oturuyorsun şeklinde ya da ne iş yapıyorsun şeklinde olmamalı...Bazı konularda sana hak vermemek mümkün değil..Yaygaracı tipler bazı konularda üste çıkmaya çalışabiliyorlar...Ancak benim beklediğim tavır ki özellikle kolej mezunu arkadaşların çoğu umut verici yine de belli bir standardı yakalamak doğrultusunda...Ben mesleğimden ötürü ayrı bir muamele beklemiyorum ancak sen de iyi bilirsin ki "genç gel bakalım" tavrını doğru bulmuyorum...Aynı oranda memura abi diyen tavrıda doğru bulmuyorum...

Polisler genelde avukatları pek sevmezler..Biz yakalıyoruz onlar bırakıyor diye görürler..Aslında seninde iyi bildiğin gibi avukatın görevi hukukun doğru uygulanmasını sağlamak bir bakıma kılavuzluk yapmaktır...Bu diyeceklerimi yanlış anlama ama üstümde üstünlük kurmaya çalışan,keyfi uygulama içerisinde olan,şahsi gıcığından dolayı gerekirse seni de ararız uğraştırırız kafasında olan memurun o an aramasına veya yapacağı işleme engel olmaya çalışmam ancak bende ciddi olarak uğraşırım...Çünkü buradaki amaç herkesin görevini yazılı kanunlar çevresinde yapmasıdır,yetkilerini kötüye kullanmamasıdır...Ne ben avukat olarak bunu suistimal etmeliyim ne memur ne savcı ne de hakim...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    izmit gişeler, varmı bişeler:D

4 sene izmitteydim okul yüzünden, polisleri görüyodum az çok, ben muhattap olmadım fazla ama arkadaşım motoru alır almaz egzozdan çok ses geliyo+muayene eksik+ehliyet yok diye fatality yemişti:D ama aynı polisler kafada bone, ayakta terlik giden adama selamda çalıyodu.
    ayrıca istanbulda çok nadir gördüğüm kasksız polis olayı izmittekiler için tam tersi, kask takanı çok az gördüm.
    son olarak polise dalmak kanunen suçtur ama etik olarak duruma göre değişebilir. burdaki arkadaşlarında anlattığına göre bu polis zaten kaşınıyomuş bayadır, dinsizin hakkından imansız gelmiş. bundan sonra akıllı olur:D
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Baronun CMK(ceza) avuaktlarındanım...Ancak bilirsin belki seminerlere gitmişsindir Türkiye'de dosyalar savcılığa gelmeden karakolda çok şahane şekilleniyor...Genelde orada bulunması zorunlu olan avukat olmadan bu yapılıyor...Yanlış yanlışı doğuruyor ve yumak gibi içinden çıkılması güç,hukuki sorunlarla dolu sonuçlar ortaya çıkıyor...Hangi birini anlatayım ki...

http://

Polisin olmadığı yerde terör ve anarşi olur..

Her meslek grubunda olduğu gibi, bu meslekte de eğitimi noksan veya

kendisi ile barışık olmayanlar çıkabilir..

Bu durum, emniyet mensuplarına karşı güç kullanma haklılığını doğurmaz..

Olumsuzluk yapan, sonucuna katlanır..

Polisi şikayet yeri; MT forum değildir..

Bu ve benzeri polise fiili darp sahnelerine seyirci kalmak mümkün değildir..

Olay mahallinde bulunmam halinde; tavrım , tepkim ve refleksim; herzaman polisin yanında yer almak olacaktır..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Nokia
    yine bir made in Turkey vakası...
    polis abiye geçmiş olsun.

Alıntı qweasdnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın forumdaşım polis vazife salahiyet kanununa göre pek tabii ki önleme araması altında aramada yapabilir...zaten polisin eli ayağı bu kanundaki ilgili madde...ancak uygulamadaki sıkıntılar benden iyi bilirsin farklı...mesela üst araması aslında kaba arama şeklindeyken bu şekilde olmuyor...sorulan sorularda nerede oturuyorsun şeklinde ya da ne iş yapıyorsun şeklinde olmamalı...bazı konularda sana hak vermemek mümkün değil..yaygaracı tipler bazı konularda üste çıkmaya çalışabiliyorlar...ancak benim beklediğim tavır ki özellikle kolej mezunu arkadaşların çoğu umut verici yine de belli bir standardı yakalamak doğrultusunda...ben mesleğimden ötürü ayrı bir muamele beklemiyorum ancak sen de iyi bilirsin ki "genç gel bakalım" tavrını doğru bulmuyorum...aynı oranda memura abi diyen tavrıda doğru bulmuyorum...

Polisler genelde avukatları pek sevmezler..biz yakalıyoruz onlar bırakıyor diye görürler..aslında seninde iyi bildiğin gibi avukatın görevi hukukun doğru uygulanmasını sağlamak bir bakıma kılavuzluk yapmaktır...bu diyeceklerimi yanlış anlama ama üstümde üstünlük kurmaya çalışan,keyfi uygulama içerisinde olan,şahsi gıcığından dolayı gerekirse seni de ararız uğraştırırız kafasında olan memurun o an aramasına veya yapacağı işleme engel olmaya çalışmam ancak bende ciddi olarak uğraşırım...çünkü buradaki amaç herkesin görevini yazılı kanunlar çevresinde yapmasıdır,yetkilerini kötüye kullanmamasıdır...ne ben avukat olarak bunu suistimal etmeliyim ne memur ne savcı ne de hakim...

sayın avukat arkadaşım düşüncelrinde tabiki haklısın.ama uygulamada bazen herşey prosedüre göre yapılırsa inanki hırsızlar trilyoner esrar içenlerde eroinman olur.
    öncelikle şunu açıklayayım.
    Istanbuldaki tüm polislere her 15 günde bir savcılık kararı ve hakim oluruyla birlikte arama izni verilir.
    Yani izin kesinlikle vardır.
    Kaba aramaya yönelik izin konusuna gelince eğerki ben makul şüphe durumunda şahsı ince detaylı aramassam onun üzerindeki ne uyuşturucuyu ne bıçağı nede ev soymak için kullanılan aletleri bulabilirim.
    örneğin şüpheli şahsın gbt sine baktım.uyuşturucudan kaydı var hemde satmaktan.şüpeli tavırlarıda var.eğerki ben onu ince arama yapamsaydım.10 tllik 32 fişekle birlikte grup içicilerinide sayarsak belki yüz kişi zehirlenicekti.
    Tabi ondan almasa başkasından bulup alır o ayrı konu.
    Sonuç o şahsın iç çamaşırının içinden o kadar fişek çıktı.ama bu ince aramayla oldu.
    Bu mesleğin kötü yanıda şu işte.
    Görev bilinciyle yasa ince arama dememesine rağmen aryıp bişey bulursan güzel bir başarır belkide ödüllendirilirsin ama bulamassan sıkıntıya girebilirsin.
    Tabi arkadaşlar yanlış anlamasın her polis bu durumda sıkıntıya girmicek yoluda bulur.
    Sayın avukat arkadaşım haklı olmanla birlikte bana burada sıkıntı çıkarırım ve polisler avukatı sevmez derken bile sanırım içinde bişeyler var ama öyle olmasın.
    Biz avukatlarla birlikte çalışırız.onlar bizim diğer mesleklere göre daha yakın ve danışıp bilgi alabileceğimiz ve istişare yapabileceğimiz değerli şahıslardır.
    Bence öyle düşünme.
    Ve bazen çıkar amaçlı olmamakla birlikte kamu yararı için alışılmışın dışına çıkılabileceğini unutma.
    Bir şahıs yetki aşımını makul şüphede ve kamu yararında bu yasalara rağmen yapıyorsa o benim için çok değerlidir.çünkü kendini riske atıyor.
    Ama bunu çıkarı için yapıyorsa aptaldır ve namkördür.hem tüm teşkilata zararı olur hemde 3 kuruşa mesleğinden olur.
    Bu arada forumdaki arkadaşların hoşgörüsüne sığınıyorum.konuyu farklı bir yöne çektik.
    Herkeze saygılar.

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Sayın avukat arkadaşım haklı olmanla birlikte bana burada sıkıntı çıkarırım ve polisler avukatı sevmez derken bile sanırım içinde bişeyler var ama öyle olmasın.
    Biz avukatlarla birlikte çalışırız.onlar bizim diğer mesleklere göre daha yakın ve danışıp bilgi alabileceğimiz ve istişare yapabileceğimiz değerli şahıslardır.
    Bence öyle düşünme.
    Ve bazen çıkar amaçlı olmamakla birlikte kamu yararı için alışılmışın dışına çıkılabileceğini unutma.
    Bir şahıs yetki aşımını makul şüphede ve kamu yararında bu yasalara rağmen yapıyorsa o benim için çok değerlidir.çünkü kendini riske atıyor.
    Ama bunu çıkarı için yapıyorsa aptaldır ve namkördür.hem tüm teşkilata zararı olur hemde 3 kuruşa mesleğinden olur.
    Bu arada forumdaki arkadaşların hoşgörüsüne sığınıyorum.konuyu farklı bir yöne çektik.
    Herkeze saygılar.
    Konuyu başka yere çekme konusunda sıkıntı yok çok güzel ve seviyeli bir tartışma bana kalırsa...

Beni yanlış anladın Sayın Forumdaşım...Sıkıntı çıkarırım lafını keyfi uygulama ile üstünlük kurmaya çalışan çürük elmalar için söyledim...Önceki yazılarıma bakarsan şimdiye kadar hiç bir zaman da zorluk çıkartmadığımı söyledim...Polisin görev yaptığını gocunacak bir durum yoksa zorluk çıkartmanın manasız olduğunu dile getirdim...Ben senin hitap tarzından genç ve mesleğini seven bir polis olduğunu çıkartıyorum bilmem yanılıyor muyum?Ancak uygulamada ciddi sıkıntılar sözkonusu olduğu bir gerçek...Bunun yanısıra tabiri caiz ise kıl avukat kıl hakim çürük elma yok mu?Tabii ki var...Olmaması mümkün değil ama keşke mümkün olsa...Şu yazıya bir gözatmanı tavsiye derim...Site yöneticisinin(Av Feyz Pazarbaşı) verdiği cvp olayı güzel özetlemiş...http://www.hukuki.net/showthread.php...D-ve-%DDmaj%FD

İçimde görevinin hakkını veren memura karşı sevgi ve saygıdan başka bir şey olamaz...Saygılar

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    @ prenscem,
    keşke her polis sizin gibi bilinçli ve anlayışlı olsa...

mesleginizde sabırlar ve başarılar...

çok faklı yorum yapan arkadaşlar olmuş.ben bu konudaki son yorumumu yapıyorum.çünkü iş polimiğe dönücek.
    Tek kişiye karşı biber gazına elini atıp hazır tutma pozizyonuna geçen ve kendini cesaretli sayan arkadaş madem polise iyi olmuş bir gün sanada öyle birisi denk gelirse sende haddini bildirmeye çalışta başına gelen musibet sana nasiat olsun.
    Cmk da çalışan ve karakolda dosya değişikliği olduğu savunan avukata gelince her meslekte her şekilde doğru veya yanlış bir takım usulsüzlükler olur.ama onların yeri burası değildir.
    Ayrıca cmk yı çok iyi biliyorsan zorunlu avukat durumunun olmadığını şüpheli kişinin kendi isteğine binayen avukat durumu olduğunu,sıkıntılı pozisyonlarda avukat istemiyorum diye imza atan şahsın karakolda avukatsız verdiği ifadenin dahi geçersiz olduğunu bilmen gerekir.
    Burada kurumları ve kişileri farklı göstermenin bi olur yönü yok.
    Iş buna dökülecek olsa avukatlar hakkında yaptıkları usulsüzlük ve usülsüzlüğün ötesizde ismini diyemeyeceğim pozisyonları söyleyebilirim.ama buna benim meslek etiğimden önce insan ahlak etiğim izin vermez.
    Nasılki tacizci öğretmenlerle geleceğimizin mimarları olan öğretmenler aynı kefeye koyulamaz ise,nasılki terörist öcalanın avukatları ile bizim meslek ahlakına sahip meslek etiğiyle dolu olan avukatlarımız bir olamassa iyi polisle kötü poliste bir olmaz.istisnalar kaideyi bozmaz ve kişilerin yaptıkları kurumları ilgilendirmez.
    Ilgilendirdi tek konu o şahsı ihraç etmektir.yani kurum üzerine düşen görevi yapmaktadır.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    sayın avukat arkadaşım düşüncelrinde tabiki haklısın.ama uygulamada bazen herşey prosedüre göre yapılırsa inanki hırsızlar trilyoner esrar içenlerde eroinman olur.
    öncelikle şunu açıklayayım.
    Istanbuldaki tüm polislere her 15 günde bir savcılık kararı ve hakim oluruyla birlikte arama izni verilir.
    Yani izin kesinlikle vardır.
    Kaba aramaya yönelik izin konusuna gelince eğerki ben makul şüphe durumunda şahsı ince detaylı aramassam onun üzerindeki ne uyuşturucuyu ne bıçağı nede ev soymak için kullanılan aletleri bulabilirim.
    örneğin şüpheli şahsın gbt sine baktım.uyuşturucudan kaydı var hemde satmaktan.şüpeli tavırlarıda var.eğerki ben onu ince arama yapamsaydım.10 tllik 32 fişekle birlikte grup içicilerinide sayarsak belki yüz kişi zehirlenicekti.
    Tabi ondan almasa başkasından bulup alır o ayrı konu.
    Sonuç o şahsın iç çamaşırının içinden o kadar fişek çıktı.ama bu ince aramayla oldu.
    Bu mesleğin kötü yanıda şu işte.
    Görev bilinciyle yasa ince arama dememesine rağmen aryıp bişey bulursan güzel bir başarır belkide ödüllendirilirsin ama bulamassan sıkıntıya girebilirsin.
    Tabi arkadaşlar yanlış anlamasın her polis bu durumda sıkıntıya girmicek yoluda bulur.
    Bence öyle düşünme.
    Herkeze saygılar.
    Aksine keyif alarak okuyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    polis cemiyeti yan gelip yatma yeri değildir.

suçlu tanımlamasına uyacak it- kopuk - serseriler ile uğraşıyorsanız görevinizin bu tür yan etkileri de olacaktır.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Ben yorum yazarken sizlerde yorum yazmışsınız.
    Amacım kimseyi kırmak veya kötülemek değil.
    Sadece elimde olmadan bi arkadaşa sinirlendim.
    Kusurum olduysa affola.

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Cmk da çalışan ve karakolda dosya değişikliği olduğu savunan avukata gelince her meslekte her şekilde doğru veya yanlış bir takım usulsüzlükler olur.ama onların yeri burası değildir.
    Ayrıca cmk yı çok iyi biliyorsan zorunlu avukat durumunun olmadığını şüpheli kişinin kendi isteğine binayen avukat durumu olduğunu,sıkıntılı pozisyonlarda avukat istemiyorum diye imza atan şahsın karakolda avukatsız verdiği ifadenin dahi geçersiz olduğunu bilmen gerekir.
    Iş buna dökülecek olsa avukatlar hakkında yaptıkları usulsüzlük ve usülsüzlüğün ötesizde ismini diyemeyeceğim pozisyonları söyleyebilirim.ama buna benim meslek etiğimden önce insan ahlak etiğim izin vermez.
    Nasılki tacizci öğretmenlerle geleceğimizin mimarları olan öğretmenler aynı kefeye koyulamaz ise,nasılki terörist öcalanın avukatları ile bizim meslek ahlakına sahip meslek etiğiyle dolu olan avukatlarımız bir olamassa iyi polisle kötü poliste bir olmaz.istisnalar kaideyi bozmaz ve kişilerin yaptıkları kurumları ilgilendirmez.
    Ilgilendirdi tek konu o şahsı ihraç etmektir.yani kurum üzerine düşen görevi yapmaktadır.
    Ama sen şimdi gereksiz bir agresifleşmişsin ki bu olmadı...Ben dosya değiştirildi diye bir şey yazmadım...Yazımı bir daha dikkatlice okumanı rica ederim...

CMK da zorunlu avukat bulundurlması gerekn haller vardır ama bunlar da dahi avukatsız ifade alınmaktadır...
    Ayrıca karakolda avukatsız verilen ifade hakim karşısında doğrulanana kadar geçersizdir.

Ayrıca herşeyin doğru ve hukuka uygun şekilde işlemesi gerektiği dışında polisimizi yerici bir yorumda bulunmadım...Sanırım gönderdiğim yazıya göz atmamışsın...Polemik olucak bir durum yok...İkimiz farklı taraflarda değiliz dostum...Saygılar

çok faklı yorum yapan arkadaşlar olmuş.ben bu konudaki son yorumumu yapıyorum.çünkü iş polimiğe dönücek.

Tek kişiye karşı biber gazına elini atıp hazır tutma pozisyonuna geçen ve kendini cesaretli sayan arkadaş; madem polise iyi olmuş bir gün sanada öyle birisi denk gelirse sende, haddini bildirmeye çalışta başına gelen musibet sana nasihat olsun.

Nasılki tacizci öğretmenlerle geleceğimizin mimarları olan öğretmenler aynı kefeye koyulamaz ise,nasılki terörist öcalanın avukatları ile bizim meslek ahlakına sahip meslek etiğiyle dolu olan avukatlarımız bir olamassa iyi polisle kötü poliste bir olmaz.istisnalar kaideyi bozmaz ve kişilerin yaptıkları kurumları ilgilendirmez.Ilgilendirdi tek konu o şahsı ihraç etmektir.yani kurum üzerine düşen görevi yapmaktadır.
    Arif olan , yazdıklarınızdan bir sonuç çıkarır artık..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Arife tarif gerekmez

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)