Motor kullanırken kask ı neden kola takarlar? Merak ediyorum
Motor kullanırken kask ı neden kola takarlar? Merak ediyorum
artistlik işte kendilerini etrafa göstermek için şekil olsun diye, bana göre apaçi işi.
bazen sıcak havalarda bunaldımmı çıkarırım takarım ya da takmak istemediğim zaman yine çıkarır koluma takarım..kimse bunu artistliğe bağlamasın benim zaten ayrıcalığım motor kullanıyor olmam ,sadece canımın istediğini yapıyorum...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
herkesi tenzih ederek konuşuyorum
bir kişi kalın kafalı ise kafasına kask takmasına zaten gerek yok
iş işten geçtikten sonra görmek isterim kola takılan kaskı
saygılar
bende, büyük bir kaza yapmış ve kask olmasaydı eğer belkide burada olmuyacak bi insan olarak... çok çok bunaldığımda kaskı çıkarıyorum... bu kendini etrafa göstermek değil, tamamen bunalmaktır. bi nevi suratıma bi avuç su atmak gibi geliyor. Sakın yanlış anlamayın, kesinlikle trafikte iken DEĞİL!!! mahalle arası veya izmirliler bilir 10 20 km hızla giderken kordonda... bunun adı hava atmak değil, hava almak...
Trafikte iken isterse 40 derece olsun çıkartmam...
kaski kafaya takanlardanim
RIDE or DIE
abi bazen saçmaLıyorsunuz . havalar o kdr çok sıcak oLuyorkı ınsan cıkarığ koLa takıyor ıster ıstemez bunu hemen artısLık oLarak nıteLendırmek cok sacma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------
Chronix' de dediği gibi bizim ayrıcaLığımız zaten motor kuLLanıyor OLMAMIZ.
arada takarım sorun olmaz bana gore ki şimdi artıstlık diye nitelendırenler sitenın tanınmış kişileride oyle videolarda mevcut ama siz bazen tepki gostermeyı marifet sanıyorsunuz sunu ifade edeyım evet kaskı kolıma takarım ama yerınde evet şehir içinde 100 yaparım ama yerınde acık trafıkte on kaldırır akrobasi hareketleri yaparım ama yerınde az sonra belki tepki gorecegım ama bana sunu soyleyın hangınız yapmıyorsunuz şehir içi hız sınırı 30 uyan var mı?
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Motosikletimi aldığımda kaskını kafasına takanlardan olurum büyük ihtimal koluma kask takmaya gerek yok dirseklik takarım =)
Asla pes etme !
Ara sıra takarım ama bunu yaparken hiçkendimi gösteriyim, hava atıyim apaçi oluyim diye düşünmemiştim
Bundan sonra düşünürüm
GKN MOTORS
çok kısa mesafe ve oldukça yavaş gideceksem...
zaman zaman gereklı olmakla beraber bunu alıskanlık halıne getırenler var. canta gıbı tasıyorlar.
:
1-) saçma olan sizin tavrınız yok mu kardeşim sizin kaskınızda havalandırma
biz niye bunalmıyoruz
2-) bu yazın ile artislik için kaskı koluna taktığının kanıtı (tabi bu bana göre başkasını bağlamaz)Chronix bazen sıcak havalarda bunaldımmı çıkarırım takarım ya da takmak istemediğim zaman yine çıkarır koluma takarım..kimse bunu artistliğe bağlamasın benim zaten ayrıcalığım motor kullanıyor olmam ,sadece canımın istediğini yapıyorum...
3-) motosiklet kazalarının %78 i 50 km altı hızda olur ve % 57 si ağır kafa hasarı ile hastaneye başvurursrpennywise bende, büyük bir kaza yapmış ve kask olmasaydı eğer belkide burada olmuyacak bi insan olarak... çok çok bunaldığımda kaskı çıkarıyorum... bu kendini etrafa göstermek değil, tamamen bunalmaktır. bi nevi suratıma bi avuç su atmak gibi geliyor. Sakın yanlış anlamayın, kesinlikle trafikte iken DEĞİL!!! mahalle arası veya izmirliler bilir 10 20 km hızla giderken kordonda... bunun adı hava atmak değil, hava almak...
Trafikte iken isterse 40 derece olsun çıkartmam...
yani düşük hızda giderken kask takmazsam da olur diyen arkadaşların sonu budur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
valla 20 ile giderken, kafa üstü düşme ihtimalim bana düşük geliyo... ha bu arada, hadi düşücem diyelim, ellerim kollarımla kafamı korumaya alıcak kadar reflekslerim yerimde... prof. kaleciliğin avantajları... 50 ile 20 arasında dağlar kadar fark var... bana göre motordaki 50km son derece riskli bir durum... 10-20 ler bana uygun kasksızlık için...
aa pardon saksı düşme ihtimali bile var güzel ülkemde....
arkadaşım sen neden bu kdr asabisin neden bütün konuLarda bu kadar sert cvp veriyorsun ? kaskı çıkardığımızda 50 60 basmıyoruz yaptığımız hız 30 en fazla taş çatLasa 40 nir bu kdr tersLiyosun ki insanLarı ? bunu çok mrk ediyorum.
eğer kendini sinirLi agrasif oLarak görüyorsan. kendini dağa taşa vur biraz gez doLaş doğayLa iç içe oL öyle geL eminim çok rahatLıyacaksın .
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Sahil vs (yogun olmayan trafik) gibi yerlerde düşük hızlarla ilerlerken çıkartırım zira bu hızla ilerlerken rüzgarında durmasıyla birlikte kaskın içinde durmak oldukça zorlaşıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)