çok güzel latife yapmışsın
Fazla söze gerek yok hayırlı satışlar polis memuru bey
Yolver gitsin .
en basitinden farklı yorumlar gelebilecek olsada satış işlemleri güvenle yapılabilir ve dolandırılma ihtimali sıfırdır diye düşünüyorum
hocam senin takas işi yalan olmuş galibabu takas işi kadar insanı ifrit eden bir durum yoktur.sen en iyisi vazgeç bu sevdadan.kimse şahini 10-12 bin tlden sayıp ta takasa girmez.ha adamın motoru para ediyor mu?yooooo
ama herkesin malı altın olur bu tip durumlarda.sen arabnı 6-7 bin aralığında oto pazarında sat ondan sonra nakit para motor al.tabi için elverirse.Bu işin kuralı budur.bana ödeme karşılığı 2004 dizel doblo getirdiler aradım galerici dostlarımı biri 4500 diğeri 5750 tl para verdi.yani anlayacağın fiyatlar geberik.
Kardeş o dobloyu bana getir bi sorunu yoksa hemen ben alacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------
Kardeş 94 model seninkinin aynısı mazdayla arkadaşın biri kafa kafaya takas önerdi.ama ben parçası pahalı diye kabul etmedim.not:araç sonradan taktırma tüplüydü.
evet mazdalar daha güzel ama parçası pahalı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bi ara resim koyarım.ama ne zaman çekerim bilmiyorum.hadi herkeze iyi geceler
Bence, takasa girme!.. Niyetin kesin ve bu konuda ciddiysen ;
Önce arabanı sat, paranı cebine koy. Sonrasında arzu ettiğin
motoru çatır çatır pazarlık yapar ve alırsın..
Takastan vazgeç, ama yinede son karar tabiki de senin...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
doblonun hiçbir sorunu yokta dedim ya adam borcuna karşılık teklif ediyor bana ben galeriden fiyat aldım 6000 tlye sayarım dedim arabanı o vatandaş 13000 istiyomuş arabasına.eeee dedim sen şimdi götür arabanı pazarda 13e sat koy paranı cebine.bizim hesabıda nakit çek neyse kapat bi zahamet.
herkes bi tilki olmuş
...................................
herkeze iyi bayramlar.
meraklı arkadaşlara aracın resimleri burda.
daha bugün koydum.
googleye yazarsanız çıkmaz.direk ortadaki adres kutusuna yazın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30611070/detay
.................................................. ...................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)