Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Aracımı motorla takas etmek istiyorum

REKLAM ALANI

güncelllllllllllllllllllllllllll
    Samet.24 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Siz arabanın linkini verin bi bakalım, ordakilerden daha güzel diyosunuz ?
    Belki size göre güzel???
    Belki motosikletini satıp almak isteyen çıkar ( ha eğer tanıdığım birisi 12.000 tl şahine verirse ben onu döverim )

Sizinde dediğiniz gibi ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ TABİ Kİ
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    şahin doğan kartal serçe piyasası ilginçtir dostlar bu arabalar iyi kötü her zaman 5000 tl eder serçe hariç yani 5000 den sonra bana göre temizliğine göre 8000 e kadar gidebilir ama 8000 den sonra bu araçların hastası olmak gerek klimalı suunrooflu abs hava yastığı hız sabitleyici falan gibi özelliği olan birçok avrupa araba var 10000 verince yani ben mesela mazda hastasıyım benim arabam 1993 model sınıfının fuul versiyonu bir 323 sedan ve 163000 km de orjinal kültablası bile kullanılmadı paspasları orjinal hala içi pırıl pırıl daha stepnesini takmak nasip olmadı fabrika çıkışı çil çil duruyor ama bugün satacak olsam en fazla 8000 eder o da hastasına yani bu işler böyle nasip meselesi inş istediğiniz gibi bir motor bulur ve aracınızı da istediğiniz bir rakama verir helalleşirsiniz...
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahin doğan kartal serçe piyasası ilginçtir dostlar bu arabalar iyi kötü her zaman 5000 tl eder serçe hariç yani 5000 den sonra bana göre temizliğine göre 8000 e kadar gidebilir ama 8000 den sonra bu araçların hastası olmak gerek klimalı suunrooflu abs hava yastığı hız sabitleyici falan gibi özelliği olan birçok avrupa araba var 10000 verince yani ben mesela mazda hastasıyım benim arabam 1993 model sınıfının fuul versiyonu bir 323 sedan ve 163000 km de orjinal kültablası bile kullanılmadı paspasları orjinal hala içi pırıl pırıl daha stepnesini takmak nasip olmadı fabrika çıkışı çil çil duruyor ama bugün satacak olsam en fazla 8000 eder o da hastasına yani bu işler böyle nasip meselesi inş istediğiniz gibi bir motor bulur ve aracınızı da istediğiniz bir rakama verir helalleşirsiniz...
    işte en güzel örneği.
    cillop gibi araba
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."

arkadaşlar valla çok saolun.
    şimdi almak isteyen adamda aracı almayacak.
    burada bilgilendirme yapmanız çok güzel bişey ama inanın dediğiniz gibi birşey değil.
    siz fiyata taktınız.tamam söylüyorum o zaman.
    ilk düşüncem takaslı fiyatı arabamı 5000 tlden az olmamak kaydıyla 5000tl+motor....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------

ayrıca arkadaşlar arabanın linki yok.
    yani resimlerini çekmedim.
    ama bu gidişle sanırım çekicem.
    gerçi bugün sahibinden.comda ilan verdim satılık diye ama fotoğrafsız.
    buyrun arabamın linki.

işte aracımın linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30611070/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

ayrıca bilgilendirme amaçlı bir yazı.
    hollandalı bir firma şahin üretmeye başlıyor.
    ve üretilen şahinin fiyatı 16000 dolar.
    YANLIŞ DUYMADINIZ TÜRKİYENİN YOLLARINA DAYANIKLI TÜRKÜN GURURU ŞAHİNİN HOLLANDALI FİRMA TARAFINDAN ÜRETİMİNDEN SONRAKİ SATIŞI 16000 DOLAR.

İŞTE LİNKİ.

http://www.bilgisayarbilisim.net/oto...di-t38363.html

http://www.holland-car.com/index.html

Motosikleti
    inş. ama inş. istediğiniz motosikleti alırsınız
    benim söylediğim bana mantıklı başkalarına çok mantıksız gelebilir.

hollandaya gelince ben biliyodum zaten. bizim burda almanlar bile şahin kullanıyor.
    az yakıyor diye.
    INS.Hollanda da tutulmazda araba tekrar türkiyeye gelir, bizimkiler biner. ( Ben hariç )

BENCE O FİYATA O ARABAYA KİMSE BİNMEZ

Motosikleti
    Alıntı prenscem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BENCE O FİYATA O ARABAYA KİMSE BİNMEZ
    eğer tanıdığınız ve binen yurt dışında biri olursa.
    bu forumdan kimin olursa olsun bana söyleyin ben gidiyim döviyim
    sonra sizin yanınıza geliyim zevkle tutuklanırım kuş gibi özgür bi şekilde

...........................

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Yav arkadaş , "emin ol ondan daha güzel emin ol birçok motordan iyi" ne lüks araban varmışda haberimiz yok.
    Ona bakarsan 7 liralık motora 12 yazanlarda var sahibinden.com'da , Şahin'e 12 lira veren bul ben sana bedavaya vereyim benim motoru , doğan'dan iyidir diyorsun nasıl iyi oluyor doğandan senin araban hurda bir doğanla karşılaştıyorsun galiba ,

İlanını yazarsın , arabanın fiyatını yazarsın , takasa girmek isteyen olursa aranızda anlaşırsınız bu kadar basit arabayı övmenin anlamı yok şahin sonuçta hepimiz biliyoruz.

ben kendi düşüncemi söylüyorum.sen buna övmek dersin bende bilgi vermek derim.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnş. arabanızı değerinde ve istediğiniz fiyata satarsınız ve istediğiniz, beğendiğiniz motosikleti alırsınız.

Ben anlamıyorum ya, kendim kafamdan hesaplar yaparım, çarparım bölerim,
    bi ara bu araba işine de bulaşacaktım Ticaretle uğraşırım, muhasebeciyim ama bu şahinlere asla ama asla kafam basmadı
    Sakın yanlış anlamayın prenscem, size söylediğim bişey değil
    Ben 12.000 tl param olsa asla şahine vermem.12.000 tl ye 4-5 bws alır kiraya veririm. hooop ayda 2.000 cepte 6 ayda yine 12.000
    Yüreğim cıs eder o para şahine giderse , o parayı haybeye atmış gibi olurum.

Bu essahmı
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu essahmı
    evet essah. bws fiyatlarına bi bakarsanız sizde görürsünüz 12.000 tlye çok daha fazla bws alınacağını
    alıp güneyde veya turistik bi bölgede
    motosikletleri 6 ay kiraya vermeniz size zaten 12.000 tl yi kazandıracaktır. motosikletler de işin karı olarak elinizde kalacaktır.
    eğer ben rent a car yapamam edemem derseniz bi rent a car a kiraya verirsiniz olur biter.
    ben hyosung gt 250 r aldığım takdirde günlüğünü 100 tl den kiraya vereceğim.
    daha büyük bi motosiklet alırsam daha iyi bi fiyata.
    ayda 5 gün kiraya versem taksidi çıkar.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet essah. bws fiyatlarına bi bakarsanız sizde görürsünüz 12.000 tlye çok daha fazla bws alınacağını
    alıp güneyde veya turistik bi bölgede
    motosikletleri 6 ay kiraya vermeniz size zaten 12.000 tl yi kazandıracaktır. motosikletler de işin karı olarak elinizde kalacaktır.
    eğer ben rent a car yapamam edemem derseniz bi rent a car a kiraya verirsiniz olur biter.
    ben hyosung gt 250 r aldığım takdirde günlüğünü 100 tl den kiraya vereceğim.
    daha büyük bi motosiklet alırsam daha iyi bi fiyata.
    ayda 5 gün kiraya versem taksidi çıkar.
    Yahuu arkadaş kusuruma bakma,oruçlu oruçlu ben o yazdığın ''BWS'' yazısını ''BMW''olarak okudum

Ulen diyorum arkadaş buişte bir tuhaflık var nasıl olur diyorum,diyorum,birtürü çözemiyorum...Meğer ''BMW'' değil ''BWS''imiş
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahuu arkadaş kusuruma bakma,oruçlu oruçlu ben o yazdığın ''BWS'' yazısını ''BMW''olarak okudum

Ulen diyorum arkadaş buişte bir tuhaflık var nasıl olur diyorum,diyorum,birtürü çözemiyorum...Meğer ''BMW'' değil ''BWS''imiş

ALLAH KABUL ETSİN..

ha ama ben 12.000 tl ye 3-4 adet 3.15 bmw de alırım...

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    o Fiyata 2008 model dizel clio veriyorlar uçmuşsun sen
    Yolver gitsin .

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Anlamadığım neden foto yok?....

Konunun başınan beri soracam..... Artık dayanamadım meraklandım..Koy şu resmi de kurtulalım....

Gel sana kartal slx satayım 7000 e.... Bak 5000 kardasın..... Ayrıcana senin şahini de deler....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

arkadaşlar ben aracıma 12000 tl demedim.sahibindende 12.500 kadar fiyatlar var dedim.hatta şimdi size dicem adam serçeye 20bintl istiyor ama abartıyo diyeceksiniz.
    bende farkındayım 12000tl ye satamayacağımın.ama bilgilendirme amaçlı olarak ve aracına 5-6 bin tl veriyim ver gibilerinden söylemlerin olmaması için oraya araç linklerini ve fiyatlarını koydum.durum bundan ibaret.
    motorla değişen olursa olur olmassada kısmet böyleymiş deriz olur biter.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    prenscem, böyle takas olmaz.
    sahibinden.com'a ilan koyup linki buraya atarsan daha randımanlı olur.
    yoksa biraz hikaye kalıyor.
    "polisten" vurgusunuda çok anlamıyorum zaten.
    ben polisim demek mi bu? yoksa polis arabası temiz olur demek mi?
    hayırlısı olsun.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Hemen söyleyeyim sayın kuvvetmira...
    1)aracımla eşdeğer olan araçların linkini zaten koydum.
    2)aracımın linkinide koydum fakat fotolarını çekmedim.geçmiştede forumda belirttiğim gibi acelem yok benim.olursa olur olmazsada bu işler kısmettir.(sanırım en başından beri okumadığın için diğer arkadaşlar gibi eksik bilgiyle cvp veriyorsun)
    3)polisten dememin sebebide:
    Bayandan,emekliden,askerden,doktordan,avukattan vb. Söylemlerle satılık araba ilanları çok görmüşüzdür.bu ilanın biraz daha dikkat çekici ve alıcının aklındaki kimdir necidir sorusuna bi nebzede olsa ışık tutmasını sağlar.
    Ekstradan ilan sahibinin ne yaptığının bilinmesin(işinin mesleğinin) ilana daha güvenle bakılması vurgusunun doğru olduğuna inanıyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)