Son Günlerdeki polis kontrollerine dikkat!
Reklamlar
-
05 Ağustos 2004, 16:37
Admin
İstanbulda son birkaç gündür trafik kontrollerinde özellikle motosikletliler durdurulup kontrol ediliyor. Evraklarınız ve motorunuzda sorun yok ise devam edebilirsiniz. Özellikle plakayı kontrol ediyorlar. Söylentilere göre paralı geçiş yapılan gişelerden OGS şeridinden plakası kapatılmış , katlanmış veya plakasız motorlar yüzünden böyle bir kontrole gidilmiş.
Bu sabah köprü yolunda her polis aracının onunde 5-10 tane durdurulmuş motor vardı. Ehliyeti olmayan , sigortası eksik veya motoru sorunlu olan kişilerin motorları bağlanıyor. Haberiniz olsun
Reklamlar
-
05 Ağustos 2004, 19:03
"Gise onunde/arabalarin arasinda siraya girmek yasak" diye bir sacmalik duydum. Dogrusu o degilmidir? Otomobillerinde sira bekleyenler bozulmazmi aradan girseniz...yani ayiptir en azindan.
Bir yasima daha girdim! Dogru mudur bu?
-
05 Ağustos 2004, 20:00
Admin
Yok bu dogru degil
Kopru giselerinin gecislerinde motorlar sıraya girmez gişenin en önüne gecip
araya girerek parayı öder en azından istanbuldaki benim gördügüm motorlar bu şekilde gişelerden geçiyorlar.
Galiba motorlar birilerinin canını sıkmaya basladı. Motorlara karsı boyle birsey yapılması cok tuhaf
-
05 Ağustos 2004, 21:55
Geçen haftasonu Cadde sahil yolunda da acayip kontroller vardı. Bizi grup olarak durdurdular, arkadaşlardan birinin motoru bağladılar. Kontrolü yapan yolu kesen, arabalı polisler olduğu için de hiç şakaları yok.
Dikkatli olun.
-
06 Ağustos 2004, 00:55
Bahçeşehir'de onlarca motoru topladılar.
-
07 Ağustos 2004, 16:30
abimi de durdurmuşlar herşey tamam olunca göndermişler.bence güzel bi uygulama
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
07 Ağustos 2004, 19:22
benım için kötü valla ehliyet falan yok da diğer işlemleri tam teşkilatlı yaptırdım sonunda
-
ya kötü ya bu çevirmeler, buluşmalara motorsuz gelmek durumunda kalıcam eğer bu çevirmeler devam ederse
-
ya hala motoru araçtan saymayan hayvanlar var
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
evet, özellikle dolmuş şöförleri..
atv trafiğe çıkabilio mu?
-
Arkadaşlar,
OGS den hala para vermeden geçiyorum.....Taki yakalana na kadar...
Çok heyecanlı oluyor...
-
atv trafiğe çıkabilio mu?
Trafiğe çıkan cinsleride var plakalı. Ama bazılarına plaka verilmiyor. Bunlarda arazi için olanlar.
-
bizi adamldan saymıyorlar
vermiyorum arkadaşlar para mara vermiyorum OGS den para vermeden geçiyorum duvar kenarından motoru farketmiyor bende devam ediyorum bu ay sonunda A2 ehliyeti için kursa gideceğim ama motor taşıt statüsünde değil ayrıca emniyet şeridinide kullanıyorum hemde sürekli .....
bu ülkede adam gibi uygulama olmadıktan sonra hepsini canı ceh.....neyse kızmadan devam edelim ama bu ülke adam olurmu tabikiolmaz
-
ustam sen yineden kurallara uy. zaten millet bize serseri gözüyle bakıyo. iiyce gıcık olmasınlar biz motorculara..
racing racing ve racing.............
-
batucan adlı üyeden alıntı
ya hala motoru araçtan saymayan hayvanlar var
madem motoru araç saymıyorlar dıorsunuz peki neden cogu motorcu dıyorki ne gerek var ehliyete amann bencede araç sayılmaz otoyolda bisiklet gibi bişi
-
valla bencede motorlara araç gözüyle bakıyorum ben arabayla seyir halindeyken herzaman yol bile veririm ama çoğu araç sıkıştırma bile yapıyor ogs den bende katlıyarak geçiyorum yakında kırılacak zaten plaka
-
A2 ehliyetini 3 sene önce motor düşüncem olmadığı için almamıştım şimdi pişmanım keşke alsaydım diyorum ama en kısa zamanda A2 alıcam ne zaman polis görsem sanki durduracaklar gibi geliyo
-
aydın baba bak dinne şimdi a2 toplam 540 milyon eylülün 10una kadar kayıt süren var. kayıt için 100 kaat alıyolar. sınav ekimin 23ünde. o zamana kadar bütün parayı ödeyebilirsin. bu arada senet imzalatıyolar. her türlü ödemek zorundasın kayıt olunca. ben yazılıcaktım dün. ama babam 76 mod reno bulmuş toros bineklerden. 400 peşinat vericekmiş. 250 si çıkmıyomuş mecbur verdik. içim kan ağlıyo tabi ...
racing racing ve racing.............
-
23 ekimdeki sınav için son kayıt 10 eylül müydü, göçtüm o zmn, ben 23ündeki sınava girmek istiodum, bi soraki sınav ne zmn bilen var mı
-
3 ay sonra
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler