Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 ehliyet icin form biilgisi yardim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Africa twin
    Şoförler cemiyetinden alınan Ek-2, Ek-18 ve Örnek Ek-5,Formu, Dosya

bunlar nedir nerden alinir bilen varsa yardim ederse sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4

A2

Bunlara kafa yorman gerekmiyor.Mecburen kursa yazılacaksın.Onlar hepsini hazırlıyor.

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Sınavı geçersen kurs dosyanı hazırlar.
    Dosyayı aldıktan hemen sonra vergi dairesine gidip ehliyet harçını yatırıyorsun, makbuzu dosyaya koy.
    Emniyette parmak izi işlemlerini yaptırıyorsun, bu işlem sonrasında evrakların tamamlanıyor.
    Emniyette ehliyete bakan bölüme dosyayı teslim ediyorsun ertesi gün ehliyet cebinde.

Vergi dairesine:70 tl --- Emniyete:68 tl ödüyorsun.

Şimdiden hayırlı olsun.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı Crixus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şoförler cemiyetinden alınan Ek-2, Ek-18 ve Örnek Ek-5,Formu, Dosya

bunlar nedir nerden alinir bilen varsa yardim ederse sevinirim
    üstad bu üç ekten birini kurs senin için hazırlıyor. yani en azından bizim kurs hazırlamıştı. gelişim sürücü kursu. senin kursu bilmiyorum tabi.
    şoförler odasından diğer iki eki alıyorsun dosya ile birlikte. biri gbt ile ilgili bi ek diğeride ehliyet bilgilerinin yazıldığı bir ek. ikisinide elle doldurup bütün gerekli evraklarıda şof.odasından aldığın dosyanın içine koyuyorsun veriyorsun. bu evrakları boşuna muameleciye doldurtup para verme.

umarım açıklayıcı olmuştur.

Motosikleti
    Honda Africa twin
    cok tesekkur ederim ilginize dosyam hazir zaten 3 senedir de.emniyet bana cok uzak o yuzden eksik bi evrak yuzunden geri donmek istemiyorum...sagolun

rain planet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 2013
    2 sene geçmiş bu ehliyet konusuyla ilgili ama, hem yeni konu açmamak adına hemde, bu konuyu tekrar diriltmek adına buraya yazayım dedim...

geçenlerde A2 ehliyetle ilgili bir takım sorunlarım olmuştu...konunun anlaşılması dahilinde biraz baştan alıp sadede geleceğim..
    yazın başında sürücü kursuna A2 ehliyet almak için başvurdum...daha önce E sınıfım olduğu için ( 2008 de almıştım ve ilk aldığım ehliyettir ) az ücret aldılar ve 20 soruluk motor sınavı oldum.
    direksiyon sınavınıda başarılı geçtim.
    sürücü kursu "dosyalarınız hazır gelip alabilirsiniz" diye geçenlerde beni aradı ve gittim dosyalarımı aldım ....evde dosyalarıma baktığımda,A2 ile hiç bir ibare olmadığını farkettim.."motorlu taşıt sürücü sertifikası" nda A2 yerine E yazıyordu. ek-2 ve ek -18 belgelerindede A2 ye ait ibare yoktu..

ertesi gün sürücü kursunu aradım ve olayı anlattım... onlarda "getirin dosyalarınızı halledelim, bir hata olmuş" dediler...
    kardeşimle yolladım dosyalarımı ve bugün de işten vakit bulamadığım için babama aldırttım dosyalarımı..
    dosyalara baktığımda "motorlu taşıt sürücü sertifikası"ndaki E yazan ibarenin üstünü çizmişler ve A2 yazıp üstüne paraf atmışlar..burası tamam ..
    ama "ek-2 ve ek-18" belgelerini düzenlememişler...görüp dikkat mi etmediler yoksa gerekmi duymadılar anlamadım...ama sisteme doğru giriş yapmışlardır bu hareketten sonra sanırım...
    "ek-2 ve ek-18" belgelerini bi kalem darbesiyle ben düzelttim...
    randevu alıp emniyete gittiğimde bir sorun çıkarmı bilmiyorum ama vallahi sinir katsayım yükselmeye başladı bu aralar bu ehliyet işiyle ilgili...
    en kısa zamanda "kazasız belasız" ehliyetimi almak istiyorum...
    motorum herşeyim hazır trafiğe açılamıyorum bu yüzden...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)