arkadaşlar hayabusa için dünyanın en hızlı seri üretim motoru diyorlar acaba beni bu konuda aydınlatırmısınız?
arkadaşlar hayabusa için dünyanın en hızlı seri üretim motoru diyorlar acaba beni bu konuda aydınlatırmısınız?
bildiğim kadarıyla hayabusadan hızlı motorlar var
harbi.001 Offline
Mesaj gönder Üye Listesi Son Aktivitesi: 25-08-2010 13:17
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/memb...#ixzz142GB5tjG
Sevgili üye konuyu açmış ve kaçmış yani bu da horrrt oldu...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Sport touring sinifinda belki hizli olabilir.
Fakat genelleme yaparsak ducati'nin 1200 cc'lik canavari var. Fakat o touring degil racing..
Zaten ondan daha büyük racing varmi bilmiyorum. Henüz duymadim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
Bende bakmadan keriz gibi yorum yaptim.
Oda güzel..
Aslinda basliktan ve acilan konudan biraz killanmistim.
Hadi dedim neyse yapayim yine bi yorum..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
konu hort olsada bilgi paylaşmak açısından yinede değerli bence ;)
şu an itibariyle dünyanın en hızlı seri üretim makinesi bmw s 1000 rr 'dır arkadaşlar.
kawasaki zx-12r (birdhunter) var internetten özelliklerini karşılaştırmak lazım. bir de cbr 125 var gönüllerimizin şampiyonu
(düzeltme : meraklandım baktım, sanırım zx-12r bir dönem en hızlı ünvanını elinde bulunduran biraz eski bir modelmiş)
Y2K var.
Sinan abinin dediği gibi sport touring sınıfında en hızlısı olabilir.
Ben Ducati Desmosedici diyorum.
arkadaşlar seri üretimdeki en hızlı motor gsxr1300 daha hızlı giden makina yokmu var ama seri üretim de değiller. ve fabrika cıkıs hızı 300-320 sınırlandırılmıs olsada chip tunning ile yalnıs hatırlamıyosam net 360 görüyor. yalnısım varsa düzeltin yalnıs biliyor olabilirim.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Bence hızlı motor bir konu, hızlı sürücü diğer konu ... ikisinin bir arada olması lazım.
En hızlı sürücü kim ?
harbiden 360 a çıkabilen varmıdır bu makinalarla.
zx-12r 2006 senesine kadar en hızlı süper sport makinadır ve seri üretime girmiş bir makinadır..
standart hali 189 hp ram air ile 200 hp dir 350 kadran vardır ve limitörsüzdür.
birdhunter, yada hayabusa killer diyede bilinir.. :D
ee 2006 da üretime son verip ipleri biraz suzukinin eline verdiysede zzr 1400 ile efsanesini sürdürmektedir
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ram airin tam olarak nasıl bi parça oldugunu resimli şekilde açıklayabilecek varmı ? hava filtresine basınçlı hava veriyor derler ama neyle saglıyo bu basıncı ve motora 11 bg gücünü nasıl ekleyebiliyor nasıl devreye giriyor ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)