motosiklet temizlik ürünleri ??
Reklamlar
-
Çizikleri çıkartan kalemler var kulananız var mı, işe yarayacağını kesinlikle ummam ama reklamına kandım.
Komediye bakın ürünü kullananın yorumda
arkadaşlar bu ürünü kırmızı vw polo clasik araba üzerinde denedim. Kırmızı renk üzerindeki aynı reklamlarda görünen beyaz bir çizik vardı sürdüm ve ertesi gün baktığımda beyaz çizikler yok oldu demek isterdim ancak siyah bir renk aldı daha berbat bir durum. klavuzunda 1-48 saat yazmış yaklaşık 18 saat olmuştur bir gün daha bekleyelim bakalım renk dönecekmi
http://forum.donanimhaber.com/m_37465549/tm.htm
Reklamlar
-
Ben De CBs Teflonlu PAsta cila kullanıyorum 250 mg 15 tl gibi bir fiyata hepsi burada dan aldım gayet memnunum bu arada sabun plastik yüzeylerş kurutur ben de öyle oldu
motorun yüzeyi cam yüseyi gibi parlak ve kaygan oluyor..tekerlere ellemem zaten batıyor sadece suyla yıkıyorum okadar ..
-
hee lastıkler içinde kolayı çalkalayıp asidi iyice gderdıkten sonra lastıge sürün oda parlasın :D:D
-
arkadaşlar bende cub var fakat viteslerin olduğu tarafta yağ sızmış ve tiner benzin gibi şeylerle çıkmıyo yağ kurumuş sıcaktan onları neyle çıkarta biliriz lastik parlatıcı kullanıyorum 10 numara oluyo galerici arkadaştan 2 litre almıştım sonuç on numara sabun kullanmam fakat coca cola da kullanılır herkese duyrulur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------
rmznkymco adlı üyeden alıntı
hee lastıkler içinde kolayı çalkalayıp asidi iyice gderdıkten sonra lastıge sürün oda parlasın :D:D
ikimiz aynı anda kolayı önermişiz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)