Arkadaşlar aramızda kuryelık yapan arkadaşlar varmı?
Turızmı bırakıp kuryelık yapmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Arkadaşlar aramızda kuryelık yapan arkadaşlar varmı?
Turızmı bırakıp kuryelık yapmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Turizm kaypak bir meslektir 5 sene kadar içerisinde bulundum hemde en derin yerlerinde belki adam ondan bırakmak istiyordur. Antalyada olsan kuryelik ayarlardık ama İstanbul bilemem ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bugun taksı beklerken (kendi arabamı lastıkler yuzunden cıkarmadım)onumden gecen motor kuryelerı gördum okmeydenı perpa onunde hava -5 c ve kuryeler
işlerine tam gaz devam ediyorlardı.bazılarına gore cılgın bazılarına gore kafayı yemişler.ama ekmek parası için çalıştıklarını kımse dusunmuyor.helal olsun size allah yardımcınız olsun.
valla çok doğru düşünmüşsün çoğu kimse senin gibi düşünemez abi.Adamlar ekmek parası için sağlıklarını kaybediyolar ama kazandıkları para da senin dediğin gibi helal oluyor...helal olsun
arkadaşlar bu iki başlığı birleştiriyorum forumlarda benzer konulu başlıklar varsa o başlıklı konuya yazarak devam edelim ayrı bir başlık açmayalım böylece daha kolay takip edebiliriz forumu ve konuları ..............
kuryecilik gerçekten zor bir meslek bir ara yapmayı düşündüm ama vazgeçtim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Allah kolaylık versin ne diyim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Amin amin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metal ben antalyadayım kuryelik için bana yardım edebilirmisin?
para ayrı hizmet tarafınıda düşünün bu bağlamda kuryelerin işi gerçekten zor
çünkü o soğukta kesin romatizma olurlar ileride çekerler
ama işte bu özveriye rağmen ters açıdan bakan insanlara ne demeli acaba
yasal ve doğru iş yapan herkesin aldığı para helaldir.her işin de kendine özgü zorlukları vardır.biri yaz kış motor kullanarak çalışır bunyeye zarar verir diğeri masa başında çalışıp kafaya zarar verir.ikisi de zor bence.
kurye arkadaşlara Allah güç ve sağlık versin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
slm dostum ben kuryelik yapıyorum ve eger istersen sana yardımcı olabılırım(ecza deposunda)MeTaL adlı üyeden alıntı
huseyin@******.com
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)