Bizim ailede motorcular vardi ama resimleri istanbuldaki evde kesin vardir.
Dedemin motorla filan alakasi yoktu ama bana anlatilan babamin bir kuzeninin tren raylarindan gecerken motorunu raya kistirmasi hikayesi idi.
Ayni kisiye dogum gununde babasi sanirim 60 lar olsa gerek Ducati motor hediye almis. Babam ilk benim motoru gordugunde ne bunun markasi diyecegine "Ducatiyi biliyorum gencken bizim kuzende vardi demesi ilginc olmustu" Ailede bir ducati hastaligi var demekki
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Buda benim Rahmetli dedem, bu motorla kaza yapıp hayata gözlerini yummuştu :(... Babam o yüzden hiç sıcak bakmadı ve hala da bakmıyor motora binmeme. Üstüne üstlük dedemle aynı adı taşıyınca iş iyice dramatik bir hal alıyor. Motorun üzerinden hiç kalkmayan ufaklıkta ben..
Plakasını falan bilsem araştırıcam nerede olduğunu bulmaya çalışıcam ama hiç bir bilgim yok motor hakkında :(
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
benim dedem de de bi R26 vardı sattı bi akrabaya,, fakat fotoğraf makinası yokmus bi belgeleyemedik
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Güzel başlık olmuş tebrik ediyorum. Dedemin fotoğraflarını bulursam yayınlarım burada.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
bak duygulandırdınız beni
ne motosikleti ne hali benim 7 göbekten dedem imam mış
cumhuriyet ilan edilip ishakpaşa sarayı lavedilince benim dede de lokanta açmış
rahmetliyi hiç görmedim resimleride yok
ama babam tam bir outdoor sporcusudur
hertürlü kayağından tutun kaya tırmanıcılığına kadar
göbeğinden belli olmuyo ama 63 yaşında
canım benim ya
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bizim sülalede hiç kimsede yok motosiklet kullanan sanırım yada ben bilmiyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hahahahahhahahahahaha. Bu guzelmis
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
Dedem 88 yasinda fotograf maalesef bulamadi hatirlamiyormus yerini Ama 6.5. Beygir triumph u varmis at gibi sahlanir diye anlatir suanda 2 amcamda babamda motorcu bendaha artci olsamda umarim yakinda alacam ehliyetle motoru :D
for heavy metal we would dıe
bnm dedem paşaydı..
bana ninem motorcuydu diyecekler:D oyyy hiç yakışmıyooooo
çok şirin bir başlık olmuş, fotoğraflar çok güzel=)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)