Merhaba arkadaşlar;
Kadıköy civarına taşındım ve motosikletimi güvenle 24 saat bırakabileceğim yer bulamadım lütfen yardımcı olun nerelere bırakabilirim?
Ve sizce güvenlik açısından ne gibi önlemler alayım?
Merhaba arkadaşlar;
Kadıköy civarına taşındım ve motosikletimi güvenle 24 saat bırakabileceğim yer bulamadım lütfen yardımcı olun nerelere bırakabilirim?
Ve sizce güvenlik açısından ne gibi önlemler alayım?
otoparkların bıırsıyle anlas bence aylık bellı bır mıktar odeyerek orayı kullan . bu motor araba kdr yer kaplamaz al sana aylık pesın para fılan dıyerek tatlıya bagla yanı
akmarın orda hayvani katlı bi otopark var. orda sürekli duran motorlar var
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Arkadaşlar bir de motosikletin park sorunu yok derler.Brandasını örtüp evimizin önüne bile park edemiyoruz
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Kadıköy'de herhalde 30 tane özel otopark vardır yani azcık dolaşılsa bulunur bir yer..Ama özelikle ara sokaklarda oturuyorsanız kesinlikle dışarı zincirle olsa dahi bırakmayın..Direk gider..
Motorum çin malı kadıköyün arasokaklarında oturuyorum çin malına bile tenezzül ederler mi?
Nasıl önlemler almamı önerirsiniz?
park sormuşun park yeri tarif etmişler şimdide çin malı motorum nasıl önlem alim diyorsun ..ondada yardımcı olsalar ..yan ayağa nasıl alim ne tarafa döndirim diye soru sorasın sen şim di...
amaç soru sorim yol yürüsün...
ne önlemi alıcan bırak çayıra mevlam kayıra.......
kilit al bağla işte başka ne yapıcan...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Bostancı sanayiye yakın oturuyorum benimde park sorunum var, işyerinin otoparkına bırakmak zorunda kalıyorum. Sonra aklıma bir fikir geldi, buralarda bir sürü boş dükkan var birini ucuz olursa tutmak istiyorum, hem atölyem olacak hem garajım birde sigortalarsam tam olur
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
yeni konu açmamak adına buraya yazmayı tercih ettim, bu arada bu konu ufak tartışmalı kapanmış
bostancı idonun orada bankamatiklerin yanına düzenli motorların bırakıldığını görüyorum, sabah idosuyla işe gidip akşam 7 gibi dönüyorum, burada motoru bırakmanın riskleri var mıdır ve motoru nasıl önlemler alarak bırakmamamı tavsiye edersiniz. bilmeyenler içinde genelde min 5-6 motor park ediyor.
Kozyatağına yakınsanız benim oturduğum sitenin garajı var.Otoparka vereceğiniz paranın yarısını bana verin hem siz kar edin hem ben
gösteri merkezinin orada oturuyorum bizim siteninde otoparkı var, orada sıkıntım yok
ben bostancı sahilde,ido kullandığım zaman için sormuştum.
kadikoy un neresi?caferaga tarafiysa motorlar hep disarida,bakiyorum aylardir ayni motorlar hic yerinden bile oynamadan duruyorlar sokaklarda
Caferağada rıhtım tarafında motorcular için ayrılmış bi alan var ve etrafı dükkan dolu muhtemelen kamera ile korunuyordur ben gündüz o tarafa gittiğimde hep oraya bırakırım
Yakinim ama onlardan birinde degilim. Bostanci sahil icin ucretsiz motor park yeri onerilerinizi bekliyorum. 24 saat birakmak degil de sabah7 aksam 7 arasi guvenli bir yer ariyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)