Anket: motosikletten beklentiniz
- Katılımcı sayısı
- 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
sorunsuzluk
-
sürat
-
güvenlik
-
fiyat
-
görüntü
motosikletten beklentileriniz.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2010, 15:48
benim icin en temel beklenti sorunsuzluktur. ya da en az sorun cikarmasidir. marka model falan ayirt etmem en az sorunlu motosiklet hangisiyse binerim abi. bir de motosiklet benim icin keyif ve zevk araci degil en ekonomik ve hizli ve de pratik ulasim aracidir.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2010, 16:08
sorunsuz ve güvenilir olsun diğerleri 2, planda
-
19 Ağustos 2010, 16:10
omuzuna başımı yaslayabileceğim, kendimi güvende hissettirecek, anlayışlı, komik, birazda romantik olması
-
19 Ağustos 2010, 16:34
sorunsuzluk --> kullanıcıya bağlı bir durum...
sürat --> beklenecek birşey değil alırken ne yapacağı bellidir ve kontrol elindedir...
güvenlik --> kullanıcıya bağlı alarm takan var kask takmayan var vs.
fiyat --> sonradan öğrenilen birşey değil yedek parçada olsa tüm fiyatlar artık biliniyor
görüntü --> kara çarşaflı motor almıyorsan onuda görüyor olman gerek...
aslında yukarıdaki maddeler bana göre beklenti değildir...
motorunu ve kendini tanıyan kişilerin beklentisi olmamalıdır düşüncesindeyim....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
19 Ağustos 2010, 16:36
Motosiklet Eğitmeni
Hiç bir beklentim yok.
Karsiliksiz seviyorum ben onu.
http://www.youtube.com/watch?v=Hvu5peJYA6s
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
19 Ağustos 2010, 16:37
Sorunsuzluk tabiikide.. İngiliz atasözü vardır bilirsiniz; ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim''diye. O hesap işte.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
19 Ağustos 2010, 16:38
takendy adlı üyeden alıntı
sorunsuzluk --> kullanıcıya bağlı bir durum...
sürat --> beklenecek birşey değil alırken ne yapacağı bellidir ve kontrol elindedir...
güvenlik --> kullanıcıya bağlı alarm takan var kask takmayan var vs.
fiyat --> sonradan öğrenilen birşey değil yedek parçada olsa tüm fiyatlar artık biliniyor
görüntü --> kara çarşaflı motor almıyorsan onuda görüyor olman gerek...
aslında yukarıdaki maddeler bana göre beklenti değildir...
motorunu ve kendini tanıyan kişilerin beklentisi olmamalıdır düşüncesindeyim....
zaten motosikleti almadan evvel olusuyor bu beklentiler arkadasim sen meseleyi yanlis yönlendiriyorsun. ben motosiklet almak istiyorsam bir beklentim vardir ve bu beklentime göre alirim motosikleti. bu beklentimi karsilar ya da karsilamaz o sonraki mevzu.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
19 Ağustos 2010, 16:45
viyana adlı üyeden alıntı
zaten motosikleti almadan evvel olusuyor bu beklentiler arkadasim sen meseleyi yanlis yönlendiriyorsun. ben motosiklet almak istiyorsam bir beklentim vardir ve bu beklentime göre alirim motosikleti. bu beklentimi karsilar ya da karsilamaz o sonraki mevzu.
bende onu dedim işte
forumları karıştırdın sorunsuz diye seçtin .. modeli aldın biniyorsun ama sende sorun çıkartıyor ee istatistik yaptık o kadar forum okuduk filan nerde elimizde kaldı...bununla forumdakiler 150 km/h yapıyorlardı benimki neden yapmıyor vs.
ne bileyim bir sürü makara muhabbet döner bununla ilgili ama
hangi motora binersen bin kendini ve motoru tanımalı ve sınırları çerçevesinde kullanmalısın.
bu sınırları bildiğin sürece öncesinde ve sonrasında artık beklenti kalmaz...
alırsın binersin demek istedim...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
-
19 Ağustos 2010, 16:53
benim "apaçi misiniz?" anketim kadar saçma bir konu olmuş
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
19 Ağustos 2010, 16:56
-
19 Ağustos 2010, 17:27
Ankette Ulaşım Aracı kısmı nerede ?
-
19 Ağustos 2010, 18:14
benim beklentilerim şunlar;
bir güvenlik, güvenli bir motor olmalı
ikincisi hız, çok hızlı olmamak şartıyla saatte 100km yapabilmeliyim ve gideceğim yere güvenli bir şekilde gidebilmeliyim
üçüncüsü konfor, çok rahatsız etmemeli
dördüncüsü ayağımı yerden kesmeli, bıktım artık yürümekten otobüsten minibüsten
sorunsuz olmalı, zaten ankette sorunsuzu işaretledim, yani uzun zaman kullanabilmeliyim motorumu, çok fazla derst tasa stres yaratmamalı, zaten stresten kurtulmak için biniyorum çoğu zaman
görüntü de son sırada, üstüne bindiğimde kabak gibi kalmamalıyım, bana ve yollara uyumlu olmalı
bunlar beklentilerim
-
19 Ağustos 2010, 19:25
konuya iki arkadaşın da bakışı açısı doğru. alırken beklentilerimiz farklı kullanırken farklı gerçi benim henüz motorum yok ama ben araştırırken tarzıma uygun yakışıklı sorunsuz az yakıt tüketimi olan ve en önemlisi arkadaşlığımız boyunca gözü cüzdanımda olmayacak bir motosiklet bakıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)