MotorSavar Ekip ve Motorlu durdurma Sanatı
Reklamlar
-
18 Ağustos 2010, 22:34
Polis Amca kontağı kapatıp, Anahtarı alsan bu kadar uğraşmazdın.
Adam ne yaptı bilmiyorum ama motora acıdım. Nasıl çaktı öyle.
Ya motor başkasının ve çalıntı ise, niye zarar veriyorsun ki :(
Getttiii Motor Gettttiiiiii....!!!
http://www.facebook.com/video/video....3711608&ref=mf
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
-
18 Ağustos 2010, 22:41
yuh bu ne demek gelıyor içimden zaten yakalamışsın adamı bari mınübüsle önüne gec ilerlemesını durdur en azından kendı polis arkadaşınada zarar verebılırdın
-
18 Ağustos 2010, 22:46
veridi bu daha öncee bide her tvde çıktıı sıktı artık..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
18 Ağustos 2010, 22:48
mezit adlı üyeden alıntı
veridi bu daha öncee bide her tvde çıktıı sıktı artık..
niye heves kırıyon paylaşım düşmanı asosyal arkadaş?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
18 Ağustos 2010, 22:53
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
niye heves kırıyon paylaşım düşmanı asosyal arkadaş?
nedir bu virüslerden çektiğimiz.. paylaşmak elbette güzeldir hayatım ama bu paylaşım bayatladı bee..
-
18 Ağustos 2010, 23:16
mezit adlı üyeden alıntı
nedir bu virüslerden çektiğimiz..
paylaşmak elbette güzeldir hayatım ama bu paylaşım bayatladı bee..
zaten ezeli düşmanım feysbuktaymış video
-
18 Ağustos 2010, 23:30
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
zaten ezeli düşmanım feysbuktaymış video
neo patladınmı...
-
18 Ağustos 2010, 23:37
mezit adlı üyeden alıntı
neo patladınmı...
ne patlaycam, kendim bıraktım.
bizim kuşağa ağır geliyo hacı bu işler.
genc işi bunlar, sen ne dakılıyon abe ipim kuşaam
-
18 Ağustos 2010, 23:45
bu polislere hiç eğitim verilmiyomu çok merak ediyorum.
-
18 Ağustos 2010, 23:51
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bu polislere hiç eğitim verilmiyomu çok merak ediyorum.
öyle deme abi zor aksiyon sahnesi o, benim diyen yapamaz, eğitim ister
-
19 Ağustos 2010, 00:28
Ne alakası var arkadaşlar , oradaki olayda polis yaya olarak gelip kibarca adama ehliyet ruhsat soruyor adamda kaçıyor , polisde minibüsle peşinden gidiyor sonra adam polisi atlattığını sanıp tekrar benzinciye geliyor , videodaki oradan başlıyodur kesin olay bu , herhalde elinden 2. kez kaçırmamak için dokundurayım demiş
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
19 Ağustos 2010, 00:31
minübüsün eski model olmasından,frenleri tutmuyordur kesin,yoksa göz göre göre çarparmı meslektaşına.suçlu sndıklarına çarpar orası ayrı ! çok amerikan filmi izliyor bizim polisler,eğitim meselesi üniv. okumakla da olmuyor demekki.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
19 Ağustos 2010, 00:36
-
19 Ağustos 2010, 00:40
trajikomik ne diyelim canım yurdum işte
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
19 Ağustos 2010, 03:31
-
19 Ağustos 2010, 11:44
Video'da altyazıda mı, yoksa yorumlarda mı geçiyordu hatırlamıyorum.
İlk seferinde kaçmış. Benzin almak için durmuş. Ondan sonra
Yaya polisimizde tilki zekası ile sessizce, ceylan gibi sekerek, aslan gibi atlayarak yakalıyor.
Boynunda diş izi kalmasın diye. Telsizin dipçiği ile çakıyor. Diğer ekiplerde avı yere düşürmek için öldürücü tekniği uyguluyor. O motorun altında polis kalsa, kesin bir yeri kırılırdı. Gereksiz bir vuruş olmuş. Dediğim gibi kontak kapat bitti. Action arıyorsan ayrı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
19 Ağustos 2010, 15:01
-
19 Ağustos 2010, 15:10
macar_93 adlı üyeden alıntı
Yaa motora herangi bir şey arkadan çarpınca ön mü kaldırır motor arkadaşlar
Olay şöyle gerçekleşiyor arkadaşlar.Çok bariz belli oluyor.Motorcu o panikle mi yoksa polisin baskısı ile yanlışlıkla gaza yükleniyor ve motor ön kaldırıyor.
O transit o kadar sert vursa ki vuramazz (firene basarak geldiği ön tampon aşağı çöküyor belli oluyo) o tampon dağılır lütfen dikkatli izleyin.
Artı bence o motorla minibüs arasında HİÇBİR temas yok ki olsa bile çiziğe neden olmayacak derecede bir değdirme.
LÜTFEN DİKKAT.Polislerimizi suçlamayalım
Video ya en son yine baktım transit gelmeden motorun arkası aşağı iniyo yani transit gelmeden önce o adam gaza basmış.İkinci yaklaşımda çok net bi şekilde belli oluyor arkadaşlar.Arkadan gene hangi polis olsa adama yakın inerde.Fakat başta müdahale eden polisin kontak kapatabilirdi fakat o an aklına gelmemiş olabilir.HANGİMİZİ MOTORLU KAÇAN BİRİNİ KOVALAYIP BENZİNLİKTE KISTIRDIK Kİ.
transitin poposunu senin kadar incelemedim iniyor mu kalkıyo mu bilemiyeceğim ama motora arkadan kodun mu önü dikiyor. inanmazsan birinden rica et arkadan bir çaksın bak motorun hiç yapmadığı kadar teker yapacak tecrübeyle sabittir itiraz istemem...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
19 Ağustos 2010, 15:29
takendy adlı üyeden alıntı
transitin poposunu senin kadar incelemedim iniyor mu kalkıyo mu bilemiyeceğim ama motora arkadan kodun mu önü dikiyor. inanmazsan birinden rica et arkadan bir çaksın bak motorun hiç yapmadığı kadar teker yapacak tecrübeyle sabittir itiraz istemem...
20 km hızla çarpılsa bile mi o kadar şiddetli ön kaldırır 150-200 kilo luk bi makina.Fizik kuralllarını aykırı bi kere.Beni yanlış anlamayın kimseye ders verdiğim filan yok motor konusunda benden kat ve kat daha iyisinizdir.Fakat gözlemci olarak benim düşüncem bu dur.Ve haksız oldğumu bence kanıtlayamadın.
-
19 Ağustos 2010, 15:37
macar_93 adlı üyeden alıntı
20 km hızla çarpılsa bile mi o kadar şiddetli ön kaldırır 150-200 kilo luk bi makina.Fizik kuralllarını aykırı bi kere.Beni yanlış anlamayın kimseye ders verdiğim filan yok motor konusunda benden kat ve kat daha iyisinizdir.Fakat gözlemci olarak benim düşüncem bu dur.Ve haksız oldğumu bence kanıtlayamadın.
videoyu izleyemiyorum ama daha önce seyrettiklerimden birisi olduğunu düşünüyorum.
2500 kg. lık transit 20 km/h üstünde bir hızla 125 cc max. 120 kg lık bir motora arkadan temas ediyor seni ikna etmek için bir çabam yok ancak bende bir 125 cc lik tanımadığım bir arkadaşımıza böyle arkadan usulca çakmıştım görmeliydin ben ikna oldum başına gelince sende olursun bir musibet bin nasihattan iyidir.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)