ben daha yeni motor kullanıcısıyım yuki marka çin malı motosiklet aldım bununla 100 km lik bi yolu katedebilirmiyim?
lütfen çok acil yardım edin
ben daha yeni motor kullanıcısıyım yuki marka çin malı motosiklet aldım bununla 100 km lik bi yolu katedebilirmiyim?
lütfen çok acil yardım edin
Motosiklet bakımlı ise ve sıkıştırmazsan gider.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
serifdonmez
çok acil yardım edin de nedir ?
motoru yerinde mi tutamıyorsun ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Soruyu sorduktan hemen sonra offline olmuş.
Motoru yakalamaya gitti sanırım
Arkadaş, motor sıfır mı, ikinci el mi? Sıfır ise daha rodajda demektir. Henüz o tür yolculuklar yapma o motorla.
İkinci el ise bakımları ne durumda?
Bu motorlarla yol yapılır merak etme. Al sana bir gezi raporu:
424 Km'lik Kafa Dağıtma Turu
yapılır o motorla 100 km yol.Rahat rahat gidersin motor sıfır ise yada daha doğrusu rodajdan cıkmamıs ise motoru sıkıstırmadan gidebilirsinBi sorun olmaz.Çin malı motor diye yol gitmeyecek değil ya!bende aynısı var.Marka farklı ama herseyleri aynı.sadece yukilerde katalitik konvertör yok diye biliyorum.Yeni çıkan çelik sk 125 lerde öle.Yuki Hakkında yanlıs bilior olabilirim ama çeliklerde kesinlikle katalitik konvertor yok.Ya da Egr herneyse adı geri dönüşüm borusu işte.
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
150 Km i 3 kişi yaptık sorun yoktu sende devam eT
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
ben pejo 103 ile 125 km yol yaptım,birde motor 5 yıl garajda yatıyordu,götürdüm tornacıya 3 4 liralık bir masrafı vardı onu yaptırdım sonra petrol ofisine benzin doldurmaya bir kaç litre benzini de depoya sıkıştırdık sonra git anam git,yolda 7 8 kere zincir attı nasıl çıktığını anlayamadım ama sonuçta gitmiştim gideceğim yere,ha bu arada zincir attığı zaman o zinciri yerine takana kadar motor dinleniyordu daha da dinlenmedi git di köftor
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
arkalarına aldıkları ne malum
KARDEŞ BENDE KANUNİ BRETON 125 VARKEN ALANYA ANTALYA ARASI HİÇ DURMADAN GİDİYORDUM ARASI 135 KM BAZEN GİDİP 1 SAAT İÇİNDE TEKRAR GERİ DÖNDÜĞÜM OLUYORDU ANLAYACAĞIN GİDERSİN İSTERSEN 500-750 KM BİLE GİDERSİN BİR GÜNDE ÖNEMLİ OLAN SIKIŞTIRMADAN GİTMEK
Motorun unutmaki hava soğutmalı.O yüzden uzun yol gideceksen.1 saatlik sürüşte 10 dakika motoru dinlendirmeni öneririm.Yola çıkmadan önce yağını, kayışını ve diğer aksamları kontrol ettirmeni öneririm dostum.Ve unutmadan sakın dip gaz gitme çünkü motoru zorlarsın.motor için de senin içinde eziyet olur
motorun göstergedeki son hızı 120 devir saatinin sonu ise 10.000 ben bu yolda ortalama kaç bin devirde sürüş yapmam gerek
80 90 arası git,ama 80 ideal
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)