Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kıyafetler hakkında....

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Kask olarak scorpion tavsiye ederim. Mont ve eldiven için de aynı siteden bakabilirsin. Tüm ürünler olmasa da gerçekten ucuz olan şeyler var.
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...950-0-124.html

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    ben airoh aldım ve nette araştırdım çok güzel yorumlar yapılmış ben indirimli iki yüz yetmiş beşe aldım, açılır kask.
    bunlar ne kadar korur bilmiyorum hocam...

@Slayerrr
    Kardeş scorpion un kaskının testlerine baktımda pek iç açıcı değil :D
    http://sharp.direct.gov.uk/testsrati...orpion-exo-400

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    LS2 de Scorpion da sağlamlık açısından güvenilebilecek markalardır. 100 TL'lik kaskla 1000 TL'lik kask arasında fiyatı gibi 10 kat sağlamlık farkı yoktur. Pahalı olan (sadece fiyatına değil markasın göre de ) tabii ki daha sağlamdır ancak iyi bir kaskla aralarında uçurum yoktur. O kadar para verip kask alanların asıl sebebi çok yüksek süratlerde içeri rüzgar sesi almaması, rüzgar tünellerinde aerodinamik olarak tasarlanmasıdır. Yani LS2'yle farzedelim 200 km hıza çıkarsanız kaskın içinde rüzgardan fırtınalar kopabilir. Rüzgardan dolayı kask yüzünüze baskı yapabilir.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    kardeş kasktan direk vazgeç ucuz kullanışlı ama güvenilir değil 30 tl lik kasklardan farkı yok biraz daha para koy üzerine goğru dürüst bişi al
    bak kazada vücudunda kırılmadık kemik kalmasın yaşarsın ama kafana gelen en ufak darbe bile seni sakat bırakır önemlidir
    eldivenler harika diyecek bişi yok
    montu gidip yakından bak yazın ortasında kışlık mont giyme bu montların çoğunun içi miflonludur
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Şimdi maddi durumumuz belli kask seçimimden zaten eğerki LS2 yi tavsiye etmesseniz şöyle ucuz yollu 110-125TL i geçmeyecek bir kask önerirseniz sevinirim renk olarak kırmızı - siyah veya siyah gri olur .
    Birde mont olayını deneyerek bulacaz herhalde ama siz genede 4 mevsim bir mont önerirseniz sevirim işte gene 120TL civarında kırmızı - siyah olur, siyah - gri olur uzun olursa daha iyi olur.
    Eldivenler zaten o sitedeki göz koydum onlara
    Botu ve pantolonu inş. bir ara halledecez bir şekilde.

n61l - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jawa 638
    bir kaskin ne kadar iyi oldugu kazadan sonra belli olur, kullanim sirasindaki memnuniyet onemli olsa da esas olan koruma faktorudur. 100 ytl'lik kaskla 1000 lik arasinda 10 kat koruma farki olabilir, ama olmaya dabilir hangi kasklari karsilastirdiginiz onemli. carpisma testlerinden iyi sonuclari almis, kafaniza en iyi oturan, paranizin yettigi en pahali kaski alin. 130 civari lazer lz6 kasklar var onlara da bak.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı n61l adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir kaskin ne kadar iyi oldugu kazadan sonra belli olur, kullanim sirasindaki memnuniyet onemli olsa da esas olan koruma faktorudur. 100 ytl'lik kaskla 1000 lik arasinda 10 kat koruma farki olabilir, ama olmayadabilir hangi kasklari karsilastirdiginiz onemli. carpisma testlerinden iyi sonuclari almis, kafaniza en iyi oturan, paranizin yettigi en pahali kaski alin. 130 civari lazer lz6 kasklar var onlara da bak.
    kazasını gördüğüm için tavsiye etmiyorum zaten tezgahtan düşünce çatlayan veya kırılan kasktan hayır gelir mi sizce (tezgah en fazle 1.5 metre yükseklikte)
    birader ben sana GDR nin kapalı kasklarını öneririm 100 veya 110 tl civarıdır iki ay önce arkadaş r1 ile tabelaya kafadan girdi kask ta çocuğun kafasıda sapasağlamdı
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45945
    bak buna bi göz at istersen ben aldığımda 200 tl civarıydı şimdi kampanya yapmışlar
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Teşekkür ediyorum biraz geç cevap verdim modemle ilgili bir problem yaşadımda bakayım hemen gdr nin ve lazer in kasklarına

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

Evet lazer lz6 nın testlerine baktımda süper http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-lz6
    ama gdr nin testlerini bulamadım. Arıyorum şimdi

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    gerçekleri öğrenmek istiyorsan aynen şunlar :

1- motortürkiye den metin ( sahibi ) kendini gerçekten geliştirdi, ürünlerinin arkasındadır her zaman. telefonda konuşursan da selamımı söyle ( adım, sencer)

2- yarın mersinde olacağım, 15 gün memleketteyim, istersen senin için oraya gider istedğin bir şey varsa yapmaya çalışırım.

3- hadi mont neyse de; kask, eldiven vb ekipmanlar uzaktan ölçüyle alınmaz. aynı marka kask bile ( nolanda bile yaşadım bunu ) aynı beden ölçüsünde olsa bile 2 ayrı sıkılıkta olabiliyor. eldiven ise avucunun içinde toplanıp buruşabiliyor. tavsiyem, deneyerek almaya çalış.

4- nasıl bir motosikletin var bilmiyorum ama, kask alt sınıf, mont enduro, eldiveni race model seçmişsin.
    neyi ne için kullanacaksan ona göre seçmelisin bence.
    bu arada eldiveni daha uygun fiyatlı seçip, aradaki farkı kaskın kalitesini yükseltmek için kullanabilirsin...

dediğim gibi, yapabileceğim bir şey olursa bana özelden ulaşmaya çalış...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------

Alıntı SkyCaptain18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ediyorum biraz geç cevap verdim modemle ilgili bir problem yaşadımda bakayım hemen gdr nin ve lazer in kasklarına

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

Evet lazer lz6 nın testlerine baktımda süper http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-lz6
    ama gdr nin testlerini bulamadım. Arıyorum şimdi
    o, kask camı fiyatı
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Tamamdır bende süpelendim zaten isimden değiştirdim sonradan Mesaj gönderdim .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Mesaj gönderiyorum ancak gitmiyor nedendir anlamadım. 2 kere gönderdim ama gönderilende gözükmüyor.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı SkyCaptain18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamdır bende süpelendim zaten isimden değiştirdim sonradan Mesaj gönderdim .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Mesaj gönderiyorum ancak gitmiyor nedendir anlamadım. 2 kere gönderdim ama gönderilende gözükmüyor.
    özelden sorularını cevapladım. yine gerekirse takrardan sorabilirsin.
    ben hep buralardayım
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Benim sorularım bitmez başınza bela aldınız

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Bahsettiğin ls2 diamond kask bendede var güneş gözlüğü kullanacaksan o kaskı alma çünkü incecik saplı güneş gözlüğü bile takılamıyor 130 liraya gdr nin vizörlü olanı var yandan düğmeyle vizör iniyor onu al derim.Veya ls2 nin 180 kusura vizörlü olanı var onu al derim vede ls2 bendeki hava almıyor ama gürültü baya bir alıyor.Venomun montlarıda ucuz ve güzel...

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Bu fiyat aralığında Scorpion kaskı tek geçerim 2 senedir kullanıyorum...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    eğer pantalonu hemen almayacaksanız size tavsiyem dizliği hemen alın
    kask, dizlik ve eldiven mutlaka olsun
    bu 3 şey olmazsa olmaz
    benden acizane bir tavsiye
    scorpion exo-750 kaskım var ve çok memnunum zaten güvenilirliği de gayet iyi
    fiyatı 370tl civarında
    dizliğim ufo 3 kademeli 120 tl civarında
    montum çok kaliteli değil 90tl civarında ancak baya bir indirim yapılmıştı o montta ve mevcut sırt omuz dirsek korumalarının hepsi mevcut
    eldivenim de 120 tl civarında aynı seninki gibi elin üstü ve parmak üstleri korumalı ve en önemlisi elin içi koruma
    elinin içi korumalı bir eldiven almanı tavsiye ederim
    çünkü düştüğünde refleks olarak elinin içini yere koyacaksın

yüksek hızda bir kaza yapmasan dahi oturduğun yerden düştüğünde veya çok az bir hızla dahi düştüğünde korumaların ne kadar mükemmel bir şey olduğunu anlayacaksın

motorumu aldığımda 1.000,00TL civarında belki birazcık daha fazla bir masraf korumalara verdim ve yaz olsa da kullanıyorum

kaskı ilk aldığımda sıkıyordu ve diyordum bu sıcak havalarda pişerim ancak öyle olmuyor normal hızla giderken dahi hava kanallarından çok güzel hava geliyor ve terlemiyorsun

önce güvenlik

hem korumalar senin görününürlüğünü de arttırır ve ayrı bir karizma verir
    iyi sürüşler

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask olarak scorpion tavsiye ederim. Mont ve eldiven için de aynı siteden bakabilirsin. Tüm ürünler olmasa da gerçekten ucuz olan şeyler var.
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...950-0-124.html
    Bu site güvenlimi acaba???

alpay95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS125T
    airoh speedfire kaska da bir bak derim
    Bir Gün 4 Teker İstersem Gider Bir Motosiklet Daha Alırım!

kask olalarak şhoei
    kıyafetler revit
    eldiven ve geriside

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)