Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Mondial 150 MR

REKLAM ALANI
    kanlıcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mr
    iyi bayramlar herkeze beninim elimden iki tane mondial geçti sonuncuyu yeni sattım.motorsikletlerimden birincisi125 likti büyükmek için 14000 km sattım.150 zc oldım onada 8000 km bindim. bu motorlarda tek şikayetin yüksek süratlerde titreşim olmasıydı.onun haricinde motorlar güzeldi.parça ucuz servis bol .motorlarım ikiside satarken sıfır motor gibiydi.bu motorlar sayesinde motorsuz kalmadık.bence tenkit ederken biraz daha insaflı olalım.teşekkürler
    ridefree45 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Görüntü süper..Alışılmışın dışında.... Bir de gücü buysa ohooo..Valla aşar bu model...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    nasipse kışın sonuna doğru marka model belli olcak
    görüntüsü gerçekten hoş
    Each man has his own destiny, i am living too, you are living too.:cat:

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru aldım bugün, çok hoş görünüyor. Detaylı fotoğraflar isterseniz istediğiniz açılardan çekebilirim gündüz olunca.

Motosikleti
    150 mc
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru aldım bugün, çok hoş görünüyor. Detaylı fotoğraflar isterseniz istediğiniz açılardan çekebilirim gündüz olunca.
    hayırlı olsun inzell.
    mc den vaz geçip mr mı aldın?

Arkadan bakınca teker kalınlığında ciddi bir fark vardı. Hemen oracıkta fikrimi değiştirdim.

Motosikleti
    150 mc
    Arkadan bakınca teker kalınlığında ciddi bir fark vardı. Hemen oracıkta fikrimi değiştirdim.
    oda güzel
    sana hemen tavsiyem: motorsikletin bütün parçalarının bağlantı noktalarını iyice kontrol et.pek iyi sıkmamışlar.
    sinyalinden tutta egzoz borusunun bütün bağlantılarına kadar.
    birde tavsiyem şu ki; eger topcase bağlatacaksan arkada bulunan plastik seleyi ya değiştir demir yaptır yada ek demir bağlantı yaptır.
    maalesef dandik bir bağlantı sistemine sahip.

nereden aldın motoru bu arada?

Evet ufak tefek aksamlarda gevşeklikler ver, birazdan iner güzelce sıkarım. Arkaya birşey bağlatmayı düşünmüyorum, şimdilik böyle kalabilir. Motoru'da Tuzla'dan aldım.

Motosikleti
    honda CBF150
    Evet ufak tefek aksamlarda gevşeklikler ver, birazdan iner güzelce sıkarım. Arkaya birşey bağlatmayı düşünmüyorum, şimdilik böyle kalabilir. Motoru'da Tuzla'dan aldım.
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermezsin.

Arkadaslar motor gayet güzel binmeden yorum yapmayın lütfen titresim olayı her motorda var yok demeyın sonucta motoru ınsan gibi kullanırsanız oda sizi insan gibi götürür motoru yenı aldım 1763 km yaptım gayet saglıklı ve güzel bir motor suanda 117 km hız yapıorum 110 a kadar titresim yok denebilecek kadar az ama ustune cıkınca ister istemez birazcık yoruyor onun harici kullanıslı motor güzel 40 gundur bnde. Alıcak arkadaslara tavsiye ederım birde servistan cıkısı oldugu zaman vidalarını tekrar sız elden geçirin belkide bizim burdakıler sallama iş yapıorlar ama genede işi garantıye alın derim titreşim olayından sıkıntı yasamak ıstemıyorsanız krank milini degiştirin japon malı takın daha saglıklı ve daha guvenlı gider ondan sonra hissettırır kendını. Motor parası olmayanlar için ideal motor paran varsada git yamaha al kardeşim )) herkese kazasız belasız sürüş dilerim

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı manacole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar motor gayet güzel binmeden yorum yapmayın lütfen titresim olayı her motorda var yok demeyın sonucta motoru ınsan gibi kullanırsanız oda sizi insan gibi götürür motoru yenı aldım 1763 km yaptım gayet saglıklı ve güzel bir motor suanda 117 km hız yapıorum 110 a kadar titresim yok denebilecek kadar az ama ustune cıkınca ister istemez birazcık yoruyor onun harici kullanıslı motor güzel 40 gundur bnde. Alıcak arkadaslara tavsiye ederım birde servistan cıkısı oldugu zaman vidalarını tekrar sız elden geçirin belkide bizim burdakıler sallama iş yapıorlar ama genede işi garantıye alın derim titreşim olayından sıkıntı yasamak ıstemıyorsanız krank milini degiştirin japon malı takın daha saglıklı ve daha guvenlı gider ondan sonra hissettırır kendını. Motor parası olmayanlar için ideal motor paran varsada git yamaha al kardeşim )) herkese kazasız belasız sürüş dilerim
    Krank mili; fren balatasımı arkadaşım? Titreşimi azaltmak için Öyle zırt diye değişirmi "0" motorda
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    150 mc
    üçler motordan mı aldın?

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Acaba yakıt tüketimi nasıl?
    Birde başka rengi var mı?
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krank mili; fren balatasımı arkadaşım? Titreşimi azaltmak için Öyle zırt diye değişirmi "0" motorda

maksat o manala demedım titreşimi azaltmak isteyen arkadaslara idi önerim ) yoksa ben motorumdan memnunum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt tüketimi gayet iyi motoru ilk aldıgında biraz fazla yakar bugun 0 araba alsan o bile çok yakar ama bir süre sonra kendıne gelir yakıt düşer evet tek siyah rengi var ama istersen ruhsata işleterek farklı bir renge bürüyebilirsin

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı manacole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maksat o manala demedım titreşimi azaltmak isteyen arkadaslara idi önerim ) yoksa ben motorumdan memnunum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

yakıt tüketimi gayet iyi motoru ilk aldıgında biraz fazla yakar bugun 0 araba alsan o bile çok yakar ama bir süre sonra kendıne gelir yakıt düşer evet tek siyah rengi var ama istersen ruhsata işleterek farklı bir renge bürüyebilirsin
    tam olarak ne yakıyor?
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

tam olarak ne yakıyor?

vallahi dostum 3 lt ye yakın gidiyor 100 km de ayarında kullanır motoru uzmezsen dahada asagıya cekebılırsın yakıtı kullanısını bilmedigim için ya artar ya azalır senın sürüş keyfıne göre

Rodaj bitene kadar 0,11, rodajdan sonra da 0,07 ile 0,09 arasıymış.

Renk olarak bir de bordosu varmış, ama Türkiye'ye sadece siyahı gelmiş. Sanırım pek satılmaz diye düşündüler.

Alıntı peyami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermezsin.
    Amin.

Alıntı sivernson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üçler motordan mı aldın?
    Üçerler'den aldım.

Motosikleti
    150 mc
    Rodaj bitene kadar 0,11, rodajdan sonra da 0,07 ile 0,09 arasıymış.

Renk olarak bir de bordosu varmış, ama Türkiye'ye sadece siyahı gelmiş. Sanırım pek satılmaz diye düşündüler.

Amin.

Üçerler'den aldım.
    ismimi söyledin mi bari hani anlaşmıştık

Beni yönlendirdiğinizi belirttim tabii ki de.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    inzel biraz anlatsana motoru hereşyiyle yakıtı hzı ıkalitesi vites geçişleri frenler vs.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)