Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

araba üstüme sürdü

REKLAM ALANI
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Bunlara öküz demiyelim öküzlerin bu kadar zararı yok topluma...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cuma günü de badimin önüne aniden araba direksiyon kırmış.
    Ne sinyal vermiş, nede aynadan bakmış. Arkadan gelen bisiklet yaaa :(
    hızıda 50-60 km. Oda çarpmamak için basmış frene ama ne fayda çarpmamak için yan yatmış artık. Motordan düşmüş. Kol ve bacaklar sıyrık içinde, kask kafada çatlamış.
    Hızlı bile değildim. Kafayı köşeye çarptım dedi. Allah'tan kafasında kaskı vardı.
    Motorda fazla bir şey yok. Gerçi burda motorda önemli değil. Önemli olan başına bir iş gelmemesi.

Herkese öküzsüz yollarda kazasız belasız yolculuklar dilerim.
    arkadaşlar bu tür durumlarda frene basabildiğiniz kadar basın ama motosikleti asla yan yatırıp kaydırmayın daha çok zarar görürsünüz dirak arabaya çarptığınızda 30 km üstü bir süratteyseniz arabanın kaportasına uçarsınız bu da arabaya daha çok masraf size ise daha az yara demektir direk polis gelir yaralandığınız için adama bir ceza eğer yandan çarptıysanız 8 de 6 araba sürücüsü suçlu çıkar ve motosikletinizin neredeyse bütün masrafını onun sigortası karşılar kendi arabasına yapacağı masraf ta kendi cebinden çıkar (cebinden para çıkmazsa hayvanlar akıllanmıyo
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Frene neden basıp, hızını elinden geldiğince düşürmedin.
    Konuyu ayrıntılı olarak yazmadığından anlam veremedim. Gerçi senin konuda benim arkadaşla aynı senaryoya ait.
    Sana geçmiş olsun kardeşim.

Bundan 15 gün önce bir dana da beni ezecekti.
    Sol şeritte ben, sağ şeritte bir jeep sabit hız da 60 km de gidiyordum.
    Aynadan baktığımda tombalak bir beyin özürlünün hızlı bir şekilde sellektör yaparak geldiğini gördüm. O anda kanatlanıp uçacağımı sandı herhalde. Sağa kaçamam jeep var.
    hızımı 90 km kadar çıkardım. Ancak jeep'de hayvan çıktı. Sağa kaçamadım. Arkamda kangoo elini kornadan hiç çekmeden sürekli basıyor. En son orta çizgide durdum. Bastım frene. Bunların ikisi silme beni geçti. 100 mt sonra ışıklarda durdu. Kangonun camını nazikçe yumrukladım. Oda açtı. Bisiklet mi lan bu dedim. 90 km ile gidiyorum. Uçayım mı len dedim. Her beyin özürlü gibi oda el frenini çekip dilini dişlerinin arasına sıkıştırıp ben hazırım dedi ama arabadan inemedi. trafikte diğer arabalardan inenler araya girdi. Araya Girenlerden bir kaçı beni tehdit etti. Polis şimdi seni içeri alır artislik yapma diye. 2 dk da haklı iken haksız yaptılar. Sonuçta 2 teker ya, kusura bakma dedim. Sizin gibi öküzler yolu kullansın diye plaka ve ruhsat aldım. Yarın trafiğe teslim eder. Kaldırımda sürerim dedim.
    Belli bir müddet sonra arabalarda birikince haraket etmek zorunda kaldım. Yanarım yanarım şunun dilini bir aparkatta koparamadığıma yanarım

Cuma günü de badimin önüne aniden araba direksiyon kırmış.
    Ne sinyal vermiş, nede aynadan bakmış. Arkadan gelen bisiklet yaaa :(
    hızıda 50-60 km. Oda çarpmamak için basmış frene ama ne fayda çarpmamak için yan yatmış artık. Motordan düşmüş. Kol ve bacaklar sıyrık içinde, kask kafada çatlamış.
    Hızlı bile değildim. Kafayı köşeye çarptım dedi. Allah'tan kafasında kaskı vardı.
    Motorda fazla bir şey yok. Gerçi burda motorda önemli değil. Önemli olan başına bir iş gelmemesi.

Herkese öküzsüz yollarda kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Can Tolga, geçmiş olsun !..

Motorcu; ruhen ve bedenen motor kullanmaya hazır olmalıdır..

Konsantresini kaybetmeden ve beden çevikliği ile motoruna

hakim olmalı dikkatini dağıtmamalıdır..

Olası aksaklıkların fazla üstünde durmamalı , yola çıktığında da

geçmiş olayları yaşamamışcasına unutmalıdır..

Motorcu ruhunu terbiye ettiği kadar, bedenini de eğitmeli ona

şekil vermelidir..

Motorcunun; bel , karın ve bacak kasları kuvvetli olmalıdır..

Bel karın ve bacak kasları kuvvetli olan, yani düzenli spor

yapan ve ağırlık çalışan kişinin bileği'de, doğal olarak kuvvetli

ve karşı tarafı caydırıcı mahiyettedir..

Kavga aşamasında zaten göreceksinki; biraz evvel dayılanan ,

kısa zamanda özür dilemeye başlamış olacaktır..

Spor yapalım ve sakin olalım.. Gerisi kolay !..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

lordzagor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 125 honda cbr 125 honda titan
    hepiniz sagolun arkadaslar yasal yola baş vurdum haber bekliyorum

çok geçmiş olsun, yine de ucuz atlatmışsın, daha da zararlı olabilirdi.

yasal yollara baş vurman iyi olmuş, işallah bulunur ve cezasını çeker..

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi duruma alışmak bu tür durumları alışkanlık haline getirecek kadar cok yaşarsak alışmadan gitmiş oluruz
    arkadaşa geçmiş olsun asfaltta sürtünen derinin acısı ertresi gun yaralar kurudugunda cıkıyor seni cok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun
    Bu acıyı tattığımdan biliyorum, Çok kötü derim yüzüldü kanı bozuk şerefsiz sürücü direksiyonu önüme kırdı. Her tarafım kan içindeyken dayak atacaktım ama adam sivil polis çıktı bendeki şansta o.

Benim gibi motordan düşüpte elini, kolunu, bacağını, yüzünü asfalta sürtüren varsa Contractubex Jel kullansın hiç bir şekilde kalıcı iz bırakmaz. saygılar

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Can Tolga, geçmiş olsun !..

Spor yapalım ve sakin olalım.. Gerisi kolay !..
    Saol teşekkür ederim.
    Bende göbek varya ondan tırsmıyorlar demek ki ...!!!
    O zaman çözüm basit, Taksici gibi motorun arkasında gözükecek şekilde sopa yada levye taşımalıyım. O zaman belki dikkatli olur.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    Saol teşekkür ederim.
    Bende göbek varya ondan tırsmıyorlar demek ki ...!!!
    O zaman çözüm basit, Taksici gibi motorun arkasında gözükecek şekilde sopa yada levye taşımalıyım. O zaman belki dikkatli olur.
    abi çok komedisin ya
    yada motorun arkasındaki çantayı (şeffaf olacak)akvaryum haline getirip içine zehirli yılan fln koyabiliriz.
    aslında motorun ön arka yanlarını komple jilet döşeteceksin.yemin ediyorum yaklaşmazlar bile

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Geçmiş olsun.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    125 Zn
    arkadaşlar cebinizde benim gibi biber gazı taşıyın. mesela adam ışıklarda yakalıdığınız anda taksi araç farketmez. nazikçe camı tıklatın içeriye biraz sıkın yeter. zaten gözleri mahvolacaktır. en az 1-2 saat gözlerinde yanma olacaktır. bir dahada hiçbir motorcuya o terbiyesizliği yapamaz. kavgayada gerek kalmamış olur.geçmiş olsun
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Hatis;
    Senin projeler benimkinden daha da sakat.
    Jilet ile kapladığın motorun altında kaldığında, Gazetelerdeki yazıları düşün.
    Yılan mevzusu daha da sakat, kapağı açık kalırsa ne olacak, aşağıda atlamayıp çatala doğru giderse. o yılanı hiç bir tatlı söz dışarı çıkaramaz
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

o kadar da değil

unutmayalım coumuz araba kullanmıştır yada hala arabaı varken motosiklet kullananda var. karşınızdazkide sizin gibi insan ben eşimle biniyorum coğu zaman tam aksine senin canını sendek cok düşünen insanlarda var abartmayın

allahım yazıları okudukça sinirlerim zıpladı.Bu nedir ya böyle.
    Bizde insanız ya.valla yoldan çıkaracaklar.

lordzagor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 125 honda cbr 125 honda titan
    hepiniz saolun arkadaslar tüm yorumlarımız için

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)