Bunlara öküz demiyelim öküzlerin bu kadar zararı yok topluma...
Bunlara öküz demiyelim öküzlerin bu kadar zararı yok topluma...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
arkadaşlar bu tür durumlarda frene basabildiğiniz kadar basın ama motosikleti asla yan yatırıp kaydırmayın daha çok zarar görürsünüz dirak arabaya çarptığınızda 30 km üstü bir süratteyseniz arabanın kaportasına uçarsınız bu da arabaya daha çok masraf size ise daha az yara demektir direk polis gelir yaralandığınız için adama bir ceza eğer yandan çarptıysanız 8 de 6 araba sürücüsü suçlu çıkar ve motosikletinizin neredeyse bütün masrafını onun sigortası karşılar kendi arabasına yapacağı masraf ta kendi cebinden çıkar (cebinden para çıkmazsa hayvanlar akıllanmıyo
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Can Tolga, geçmiş olsun !..
Motorcu; ruhen ve bedenen motor kullanmaya hazır olmalıdır..
Konsantresini kaybetmeden ve beden çevikliği ile motoruna
hakim olmalı dikkatini dağıtmamalıdır..
Olası aksaklıkların fazla üstünde durmamalı , yola çıktığında da
geçmiş olayları yaşamamışcasına unutmalıdır..
Motorcu ruhunu terbiye ettiği kadar, bedenini de eğitmeli ona
şekil vermelidir..
Motorcunun; bel , karın ve bacak kasları kuvvetli olmalıdır..
Bel karın ve bacak kasları kuvvetli olan, yani düzenli spor
yapan ve ağırlık çalışan kişinin bileği'de, doğal olarak kuvvetli
ve karşı tarafı caydırıcı mahiyettedir..
Kavga aşamasında zaten göreceksinki; biraz evvel dayılanan ,
kısa zamanda özür dilemeye başlamış olacaktır..
Spor yapalım ve sakin olalım.. Gerisi kolay !..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
hepiniz sagolun arkadaslar yasal yola baş vurdum haber bekliyorum
çok geçmiş olsun, yine de ucuz atlatmışsın, daha da zararlı olabilirdi.
yasal yollara baş vurman iyi olmuş, işallah bulunur ve cezasını çeker..
Bu acıyı tattığımdan biliyorum, Çok kötü derim yüzüldü kanı bozuk şerefsiz sürücü direksiyonu önüme kırdı. Her tarafım kan içindeyken dayak atacaktım ama adam sivil polis çıktı bendeki şansta o.
Benim gibi motordan düşüpte elini, kolunu, bacağını, yüzünü asfalta sürtüren varsa Contractubex Jel kullansın hiç bir şekilde kalıcı iz bırakmaz. saygılar
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Geçmiş olsun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar cebinizde benim gibi biber gazı taşıyın. mesela adam ışıklarda yakalıdığınız anda taksi araç farketmez. nazikçe camı tıklatın içeriye biraz sıkın yeter. zaten gözleri mahvolacaktır. en az 1-2 saat gözlerinde yanma olacaktır. bir dahada hiçbir motorcuya o terbiyesizliği yapamaz. kavgayada gerek kalmamış olur.geçmiş olsun
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Hatis;
Senin projeler benimkinden daha da sakat.
Jilet ile kapladığın motorun altında kaldığında, Gazetelerdeki yazıları düşün.
Yılan mevzusu daha da sakat, kapağı açık kalırsa ne olacak, aşağıda atlamayıp çatala doğru giderse. o yılanı hiç bir tatlı söz dışarı çıkaramaz
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
unutmayalım coumuz araba kullanmıştır yada hala arabaı varken motosiklet kullananda var. karşınızdazkide sizin gibi insan ben eşimle biniyorum coğu zaman tam aksine senin canını sendek cok düşünen insanlarda var abartmayın
allahım yazıları okudukça sinirlerim zıpladı.Bu nedir ya böyle.
Bizde insanız ya.valla yoldan çıkaracaklar.
hepiniz saolun arkadaslar tüm yorumlarımız için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)