dolandırıcılık dikkatli olun
Reklamlar
-
arkadaşlar özellikle ikinci el motor alırken çok dikkatli olun çünkü bazılarının km saatleri yalan söylüyor bazı uyanıklar motosikletlerin km telini tekerden çıkartıyor.bu yüzden motor almadan önce servise gösterin malesef böyle dolandırıcılar çıkabiliyor...dikkatli olmanız için hatırlatmak istedim.
Reklamlar
-
50 Yıllık Hikayeyi bize anlatıyorsun !
-
Mengu16 aramızda bilmeyen arkadaşlar çok...Bide bu işi matkapla yapıolar ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
-
mesala ben :D ben motorumu satarken çok yaparım arkadaşım artık km ci olduk yahu hatta dijital kmleri bile istediğiniz kmye düşürebilirim siz markayı söyleyin kaç km istediğinizi söyleyin yeter :D
Ben yaptığım zaman istediğin servise sor servis nereden anlıyacakki arkadaşım yane bence Önemsiz tamamen şans meselesi 2.el problemi
-
telli işler analog göstergelerde olur.
dijital sayaçlar daha güvenli olur. ama onun da vardır mutlaka bir hilesi.
-
kardeş babam bu olayı dijital sayaçlarda yaşadı...
-
ya hertürlü hilesi var mesele dijitallerin arkasında ayrı bir tane takma yeri var bilgisayar baglantısı ile her marka ve modelin ayrı bir yazılımı var aynı uydulara nasıl modül yüklettiriorsun aynı öyle
-
bazı servisler biliyor
speedrunner adlı üyeden alıntı
mesala ben :D ben motorumu satarken çok yaparım arkadaşım artık km ci olduk yahu hatta dijital kmleri bile istediğiniz kmye düşürebilirim siz markayı söyleyin kaç km istediğinizi söyleyin yeter :D
Ben yaptığım zaman istediğin servise sor servis nereden anlıyacakki arkadaşım yane bence Önemsiz tamamen şans meselesi 2.el problemi
kardeş usta kişiler bu olayı anlıyor biz deer almaya karar vermişdik aklımızdada bir şüphe vardı servise götürdük sözde motor 1000 km de ama usta adam bunun 1000 km de olmadığını şıp diye anladı ayrıca km teli yeni alınsa bile orjinalinden farklı oluyor.bu sorunu bazı servisler anlaya biliyor...
-
ne kadar hile hurda varsa hepsi anlaşılır korkmayın.
dijital olmasına rağmen baban kandırıldığını anlamış. Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin.
-
Hatta bi filmdede vardı Matkapla 60 model arabaların kmsini düşürüyolardı....
-
İkinci elde km.ye bakarak motor alanlar her zaman yanılabilirler.Motor söyler zaten kendini,boyadan,sürüşte çekme titreme,debriyajda boşluklar,uzamış zincir,deforme arka dişli,egzos gazı,gaz yeme,içerden gelen sesler,lastikler,diskler,teker bilya boşlukları,esnerken tutarsızlık vs bir çok şeye dikkat gerekir.Çok km yapmış ama ezilmemiş,düşmemiş,ellenmemiş motor diğerinden iyidir bence.Hem arızaları da orjinalleri ile değişerek kolay giderilebilir.
-
bizim arkadaşın scooterda km teli bozuldu motor normalde 10000km de olması gerekirken 100km civarında. dijitallerde de yenisiyle değiştirilerek km sıfırlanıyor. serviste yapılırsa tabi bu bazı servisler için geçerli kayda geçiyor.
mesela araba servislerinde de öyledir. servis bilgisayardan bakıyor hangi parça değişmişse söylüyor. tabi servisine göre değişmekte. en iyisi 2. el motoru tanıdık birinden almak
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler