Sizce Hangisini seçmeliyim (Cbr125 ve GT250 R Kullanıcıları yardımınızı beklıorum)
Reklamlar
-
15 Ağustos 2010, 23:42
s.a öncelikle yardım eden etmeyen herkeze tşkkür ederim
özellikle hyosung GT250R ve cbr 125 kullanıcıların ve kullananların yorumlarını alırsam sevinirim motorlar hakkında
sımdı bu 2 motor arasında takıldım kaldım borçlarım yüzünden daha yeni tiger250 motorumu sattım .
inş şu borcumu kapatır kapatmaz kredi çekip 5 bin tlye kadar motor almayı düşünüorum ve bu 2 motor arasında gıdıp gelıorum kimisi çok övüyo kimisi kötülüo ama bı trlü sonuc alamadım sımdı
hyosungda merak ettıgım bı çok şey var açıkcası cbr yine katagorisinde kendını göstermıs bı motor
Gt250 R kafama sımdılık takılanlar
1.yakıt tüketimi ( şehir içi aragazlı ve şehir dışı )
2.vibrasyon var mıdır ( benim için çok önemli bişey hızı seven adamda deilim )
3.orasından burasnda belli belirsiz sesler geliyo mudur.
4.seri şanzımantmıdır ve tiger egzoz veya perfomasn egzoz takıldıgında sesi nasıldır?
sımdılık aklıma gelen bu kadr yardım eden ve edemeyen abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim
Reklamlar
-
16 Ağustos 2010, 00:25
cbr 125 başlangıç için iyidir, şu an bana olduğu gibi 8 - 12 ay gibi bir süre sonra sanada yetersiz gelebilir. bu yüzden 250cc'lik bir seçim yapabilirsin, ancak;
hyosung/st kanuni sounlu motorlar olabiliyor, yani iyi bakarsan oda seni iyi götürüyor (kullanan arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla) ama piyasada nasıl kullanıldığı belli olmayan bir sürü hyosung/st kanuni var, bu yüzden hyosung/st kanuni'nin (of iki markayı birlikte yazmaktan gına geldi) ikinci elini riskli buluyorum. benim fikrim bu yönde, tabiki kaliteli motor olabilirler ama kötü kullanıcı yüzünden sıkıntı yaşama ihtimalin var.
illa racing olması gerekmiyorsa ybr/cbf250 olabilir ama yamaha'yıda parça sıkıntısı yaşayabileceğinden dolayı elersen tek seçenek olarak cbf 250 kalıyor geriye.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
16 Ağustos 2010, 00:44
cbf 250 abimde var motor güzel bi motor kullanımı felanda çok keyif verıcı ama çok benzin yakıo öle böle deil şehiriçi 100km/4,5lt felan o yuzden tercih etmıorum hyosung da sakin kullanımda 3,5 4 arası bişi yakıo ama onunda karızması yeter )
-
16 Ağustos 2010, 01:49
-
17 Ağustos 2010, 15:48
MrSharp adlı üyeden alıntı
Hyosung Tip olarak Gerçekten Çok güzel bir Motosiklet. Bende araştırmasını yapmıştım. Her Kafadan Farklı ses çıkıyor. Biri iyi der biri kötü. Bilemiyorum.
o yuzden kafam karısık bıraz ve kafama takılan grenajlarından sesde geliyormus çin motorlardaki gibi (sölenene göre ) :S
-
17 Ağustos 2010, 16:03
valla hyosung'lar güzeldir. Bende gv250 var gt250r ile aynı motor bildiğim kadarıyla. Performans ve güç olarak memnunum ben. Hangi motoru alacak olursan ol iyice baktır motora. cbr125 ve gt250r da genelde başlangıç motoru olarak alınan motorlar ve alan genelde zorluyo motoru. Racing yapılarından dolayı insanı gaza getiren, kullananların genelde redline ı zorladığı motorlar. İyice kontrol ettirmedem alma derim. cbr 125 performansı iyidir ancak görüntü itibariyle, boyun da uzunsa, altında bisiklet gibi kalabilir. Bi süre sonra "keşke" gibi kelimeler kullanabilirsin. gt250r ı tavsiye ederim ben o yüzden. Bi nebze daha yapılı, paranın karşılığını görsellik olarak da veren güzel bir motor. Full sarı ya da kırmızı renkleri de çok hoş duruyor.
-
17 Ağustos 2010, 16:10
üstüne bin lira daha koyup 0 cbr 125 al derim.hem sıfır,kafanda soru işareti kalmaz,hem yeni grenalar çok daha agresif duruyor ,hem dört zamanlı motor,hemde honda sonuçta.
-
17 Ağustos 2010, 16:10
Hyosung gt250r her halükarda cbr 125 ten iyidir
-
17 Ağustos 2010, 16:26
hyosungdan korkum vibrasyon ve grenajları
2. el alma imkanm var 5 dn asagı temiz makine yok 4 bin tl ye kadar bulunur mu onuda bılmıorum
yakıt ve vibrasyon içinde bi yandan cbrı tercih ediorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
overcloud adlı üyeden alıntı
cbr 125 başlangıç için iyidir, şu an bana olduğu gibi 8 - 12 ay gibi bir süre sonra sanada yetersiz gelebilir. bu yüzden 250cc'lik bir seçim yapabilirsin, ancak;
hyosung/st kanuni sounlu motorlar olabiliyor, yani iyi bakarsan oda seni iyi götürüyor (kullanan arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla) ama piyasada nasıl kullanıldığı belli olmayan bir sürü hyosung/st kanuni var, bu yüzden hyosung/st kanuni'nin (of iki markayı birlikte yazmaktan gına geldi) ikinci elini riskli buluyorum. benim fikrim bu yönde, tabiki kaliteli motor olabilirler ama kötü kullanıcı yüzünden sıkıntı yaşama ihtimalin var.
illa racing olması gerekmiyorsa ybr/cbf250 olabilir ama yamaha'yıda parça sıkıntısı yaşayabileceğinden dolayı elersen tek seçenek olarak cbf 250 kalıyor geriye.
eet bende 2. elden çok korkuyorum
kötü kullanıcı yüzünden adam redlineda motoru sürüyo hız yapım die motorun afedersın anası aglıyo sonra dıolar krank kırıo bılmem ne 600 muamelesi yapıolar
ben hız meraklısı deilim zaten 250 lik motor bnm için ideal ilk motorum olmıyacak 250 lık choperımı borclarım yuzunden daha yenı sattım
öle köt bi durum ki mecburiyetten motor satmak
allah kımseyı bu duruma dusurmesın yaklasık 5 gun oldu motor satılalı sanki kendı bedenımden bi parça satmıs gıbı hıssedıyorum
5 gunden beri moralman 0 ım
ne yapıp edıp 600 tl daha borcum kaldı onuda kapatıp hemen bı motor almak olacak
-
17 Ağustos 2010, 16:29
Allah sağlık versin daha ne motorlar alırsın inşallah.
-
17 Ağustos 2010, 16:34
CBR 125 kalitesi elbette tartışılmaz ama boy pos nedir? Uzun boyluların altında gerçekten minik kalıyor.
-
17 Ağustos 2010, 16:38
movibiker adlı üyeden alıntı
Allah sağlık versin daha ne motorlar alırsın inşallah.
amin. cümlemize
inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
Levsy adlı üyeden alıntı
CBR 125 kalitesi elbette tartışılmaz ama boy pos nedir? Uzun boyluların altında gerçekten minik kalıyor.
165 boy kilo 50
sölemesi ayıptır aprantiyim
o yüzden boyum böle kısa kaldı işimiz icabı
-
17 Ağustos 2010, 16:38
ikisininde sayfası var aslında orada bi araştırma yapsan daha faydalı olur..
tabi zahmet olmazsa çünki bu konular okadar çok açılıyorki insanlar artık ssıkılıyor....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
17 Ağustos 2010, 16:43
cbr aslında güzel bana göre ama sımdı bı cbrla hyo yan yana gelse dönüp bakılmaz bile cbra
zaten bi motor kaçırdık 6 milyara :S borclarım yuzunden baskasına kısmet oldu
sahibi de yabancı deildi belki 5 e bıle alabılırdık nakit para olsaydı
93 modelHonda 600 F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)