Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmir - Eskişehir / Hangi Güzergahtan Gitmeliyiz ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Asyamotor 150 T1
    Merbaha arkadaşlar, 21 Ağustos Gecesi yapmayı planladığımız bir motor gezimiz var.Daha doğrusu Eskişehir'de konservatuar sınavına gireceğim.Dolayısıyla hem gezi olsun hemde yol tecrübemiz artsın diye düşündük.Fakat daha önce gidip gelen tecrübeli arkadaşlarımız varsa bu yol için bize öneride bulunmak isterler ve güzergah seçimimizde bize yardımcı olabilirler diye düşündük.Saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

Bilgi verecek kimse yok mu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

Bilgi verebilecek kimse yokmu arkadaşlar ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------

yardım edecek kimse yokmu :/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    izmir'den önce manisaya gideceksin...yalnız izmir'i çıkarken ve ilk inişe dikkat et...burasının adı sabuncubelidir...(biliyorsundur ama olsun ) kamyonlara dikkat et... manisa'dan sonra salihli kula üzerinden uşak'tasın...sonra banaz'ı geçince sola kütahya'ya döneceksin...ondan sonra zaten tabelalar seni eskişehir'e götürür...yani haritana göre dümdüz banaz'a kadar sağa,sonra yukarı ) iyi yolculuklar dilerim...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    Asyamotor 150 T1
    Arkadaşlar bu kadar mı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir'den önce manisaya gideceksin...yalnız izmir'i çıkarken ve ilk inişe dikkat et...burasının adı sabuncubelidir...(biliyorsundur ama olsun ) kamyonlara dikkat et... manisa'dan sonra salihli kula üzerinden uşak'tasın...sonra banaz'ı geçince sola kütahya'ya döneceksin...ondan sonra zaten tabelalar seni eskişehir'e götürür...yani haritana göre dümdüz banaz'a kadar sağa,sonra yukarı ) iyi yolculuklar dilerim...

Adamı niye Manisaya yolluyorsun ?.... Direk salihli üzerinden gitsin... Yolunu uzatmaya ne gerek var?..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmir, uşak, afyon, eskişehir.
    Yollar bakımlı ve güzeldir.
    112ciyiz

Motosikleti
    Asyamotor 150 T1
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir, uşak, afyon, eskişehir.
    Yollar bakımlı ve güzeldir.
    kaç kilometre tutar tahminen ?

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 city
    dostum bu yaz ben senin dediğin istikametin tersine gittim yani eskişehir-izmir...
    km olarak aşağı yukarı 680 km civarıdır.+- 10 km değişebilir.
    salihli üzerinden gideceksin ahmetli, turgutlu, kula, banaz üzerinden devam edeceksin.
    uşaka gelmeden sola sapıp gediz-aslanapa üzerinden kütahyaya gideceksin oradan da eskişehir...zaten arası fazla değil kütahya-esk arası...
    yollar genel olarak iyidir hemen hemen hepsi duble yol gediz tarafına saptığında yol çalışması olabilir...

kolay gelsin... iyi yolculuklar...
    Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı rif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç kilometre tutar tahminen ?
    evet aynen acil112 arkadaşımın dediği istikamette gideceksin aşağı yukarı 400-430 km falan tutar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Alıntı jason55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bu yaz ben senin dediğin istikametin tersine gittim yani eskişehir-izmir...
    km olarak aşağı yukarı 680 km civarıdır.+- 10 km değişebilir.
    salihli üzerinden gideceksin ahmetli, turgutlu, kula, banaz üzerinden devam edeceksin.
    uşaka gelmeden sola sapıp gediz-aslanapa üzerinden kütahyaya gideceksin oradan da eskişehir...zaten arası fazla değil kütahya-esk arası...
    yollar genel olarak iyidir hemen hemen hepsi duble yol gediz tarafına saptığında yol çalışması olabilir...

kolay gelsin... iyi yolculuklar...
    680 km tutacağına emin misin ustam biraz fazla hesaplamadın mı yanlışın var sanki
    Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tam mesafeyi bilmiyorum ama arkadaşın söylediği gibi 430 civarı falandır. Bu taraf özellikle otobüslerin kullandığı güzergahtır. O yüzden tabelalar, dinlenme tesisleri, bir de afyonu görmek gibi ayrıcalıkları var gidersen bize de afyon kaymağı getir)
    112ciyiz

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    ben de kütahyada okuyorum otobüsle o yollardan geçiyoruz sürekli ama afyon kaymağı bana çok ağır geliyo be yiyemiyorum ben onu bayıyo beni benm yerime sen ye

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 city
    Alıntı DOOM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de kütahyada okuyorum otobüsle o yollardan geçiyoruz sürekli ama afyon kaymağı bana çok ağır geliyo be yiyemiyorum ben onu bayıyo beni benm yerime sen ye
    üstad haklısın devreler karıştı galiba o gün ben ank-eskişehir sonra izmir devam etmiştim ondan aklımda 680 km kalmış

400km olacak doğrusu...
    Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    tamam kemalpaşa'ya doğruda yol var ama sıkı bir rampa çıkıp inmeside gerekiyor tecrübe için
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı DOOM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afyon kaymağı bana çok ağır geliyo be yiyemiyorum ben onu bayıyo beni benm yerime sen ye
    Canımı çektirdin valla

O içini bayıltan Afyon kaymağı, bu ürünün bozulmuş halidir aslında. İnsanların hemen yemesi için güya tadlandırılarak, belki de başka kıvam artırıcı vs maddeler katılarak piyasaya sunulur. Yani aslında kaymak değil bir çeşit şekerleme gibi birşeydir.

Afyon kaymağı %100 doğal ve şekersiz olur. Genelde tatlıların üstünde servis edilir.
    İç baymayı bırak, birlikte tüketilen tatlıyı hafifletici özelliğe bile sahiptir. Normalde fazla gelecek bir porsiyon tatlıyı, bu kaymakla tükettiğin zaman tatlıdan kaynaklı baygınlık vermez.

Şrılop

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canımı çektirdin valla

O içini bayıltan Afyon kaymağı, bu ürünün bozulmuş halidir aslında. İnsanların hemen yemesi için güya tadlandırılarak, belki de başka kıvam artırıcı vs maddeler katılarak piyasaya sunulur. Yani aslında kaymak değil bir çeşit şekerleme gibi birşeydir.

Afyon kaymağı %100 doğal ve şekersiz olur. Genelde tatlıların üstünde servis edilir.
    İç baymayı bırak, birlikte tüketilen tatlıyı hafifletici özelliğe bile sahiptir. Normalde fazla gelecek bir porsiyon tatlıyı, bu kaymakla tükettiğin zaman tatlıdan kaynaklı baygınlık vermez.

Şrılop

o zaman demek ki ben hakiki afyon kaymağı yememişim hiç bak şimdi
    benim de canım attı öyle bi anlattın ki neyse niyetliyiz iftardan sonra düşünürüz bunları

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)