Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
para var huzur var
arkadaş ne türk malı
motor amerikadan
şanzıman amerikadan
egzost bile amerikadan
şasiyi bizim sanayideki en beceriksiz ustaya bile başında dursan yaptırırsın
airbrush resimleri Coşkun ŞAKRE'ye verseniz onlardan daha süper yapar
ee arada fiyat farkı en az 20 bin dolar hadisin ordan
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
yüzde kaç oranında türk malı %100 değildir heralde eğer öyleyse helal olsun.
Bu gün ülkemizde çok şey yapılıyorsada, daha biz nerelerdeyiz tartışılır, herşeyi dışardan getir burada topla şahsa özel motor dizayn et sonra türk malı, heralde ilkokul dördüncü sınıfa hitap eden bir fikirdir diyorum..
F16 uçakları bile bizde yapılıyor artık değilmi, bütün motor amerikadan, en önemliside lazer sistemler (nişan alma) amerikadan, hatta bakım ve rotasyonları israilden, o halde ortaya çıkan bir soru var biz nesini yapıyoruz..
Anadol otomobilin kaportasını eşekler yemiş, varsın yesin afiyet olsun, iyide bu anadolunda motoru general motor (genaral motor company) eşşekten kimse karpuz kabuğunu esirgemez ama doğası gereği o yine ot yer..
Linkte verilen motorlar ütopik modeller, o mağazayıda biliyorum, gerçekten çil çil motorlar eh sende bana 35,000 euro ver bak sana neler yaparım....
Türk Malı konusunda tepki vermenize neden olan, bu haberde de bizim dahiyane gazetecilerimizin başlık bulmada zorlanmalarıdır.
Haberi okursanız, adamlar o kadar zorluk ve engellerle karşılaşarak birşeyler yapmaya çalışmışlar, ödül almışlar, ama haberin başlığına bakarak haberi okumadan yaptığımız yorumlarla herşeyi bir çırpıda yerden yere vuruyoruz. Adam haberde "biz Türk malı motosiklet üretiyoruz" diyor mu? TT markası altında adeta el emeği custom chopper yapıyorlar, motosiklet üretmiyorlar.
Harleyin V Motorunu kullanıyor bunun neresi Türk ?
Galerideki resimlere bakınca iki motosikletinde çok başarılı dizaynlar olduğunu görebiliyoruz.
İkiside çok başarılı tasarımlar ki aldıkları ödüllerde bunun kanıtıdır.
Türk malı olayına girmek istemiyorum sadece şunu söylemek istiyorum amerikada avrupada yada japonyda üretilen otomobillerin yada motosikletlerin de %100 ü orada üretilmiyor. Yani motosiklet üreten lastiğini kablosunu yada kikometre saatinide mi kendi üretecek; böyle saçmalık olmaz zaten.
arkadaşlar elemanlar çabalıyor, Türk değil bu yerine yapıcı eleştirilerde bulunsak ve motor kısmı için alternatifler sunsak, sunamıyorsak sussak daha mantıklı olur bence.
F-16'yı amerikan uçağı biliyorum motor kısmının türkiyede yapılcağını duymuştum bir kaç yıl önce,anadolun motorununda ford motoru olduğunu okumuştum,
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
helal olsun geç kalınmış şeyler bunlar çinlilerden kurtarın bu milleti çamurdan olsun bizim olsun bu çalışmalırı beğenmeyecek kişiler de daha iyisini yapsınlar tabiki onlarda böyle şey yapacak kapasite varsa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok güzel motorlar benim için ilham oldu kendi motoruma modifiye planlıyordum
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
abicim sen o yazının aslını anlamamışsın her şeyini amerikadan almış sadece montajını yapmış neyi türk malı o motosikletin allah aşkına
motorunu yapsa tamam diyecem
şanzımanını yapsa tamam diyecem
yaf bırak bunları teker jantını bile yapsa tamam diyecem
ama yok kardeşim şasiyi bile amerikadan getir yok türk malıymış
ne türk malı adam resmen bize mal muamelesi yapıyo
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bizim şirketin Arupa'daki fabrikasında BMW araçların motor blokları imal ediliyor , he bizim şirket mi ? araç yada benzeri bir sektörde faaliyet göstermiyor.
şimdi BMW yi biz mi üretiyoruz... Hayır
yada BMW artık Alman markası değil mi ?
yazın çizin hesaplayın gönderin sizede blok yapalım valla billa biz yapıyoruz demiyeceğiz altına imzanızı siz atabilirsiniz....
demem o ki piyasada kimse fabrikada %100 imalat yapmıyor/yapamıyor kendini ispatlamış hazır ve ekonomik komponentler varken baştan yapmak tercih edilmiyor
siz alıp bunların tümünü bir gövdede toplar ve hiç örneği olmayan bir kişiliğe büründürseniz yeni birşey yapmış olursunuz.
arkadaşları verdikleri emek için kutlarım...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Adı neymiş devrimmi? anadolumu? Osmanlımı?
Saçmalığa bak üzerinde atlılar, harp adamları var...
Amatör ve gereksiz buldum...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Arkadaş.
Eğer bu motor Türk Malı ise, gidip Çinli almak lazım Türk mallarından, çocukluğumdan bugüne yediğim kazıklar sayesinde böylebir refleks kazanmışım
Ama eğer bu motor Türk Motor sanatçılarının elinden çıkmış bir Eser ise, menşeinin de öenmi yok
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)