geceleri yatırmayan ve sabahları yatakdan fırlatan motor sesleri
Reklamlar
-
14 Ağustos 2010, 00:34
slm arkadaslar ben geceleri ve sabahın köründe gecen motorculara sesleniyorum hepsi degiilde egzozları böğürenlere abi sabahın köründe aksam yatarken öyle bi geciolarki özellik miniatürkün karsısından gecen sarı siyahlı motosikletli(markası belli olmuo göremiorum) abiye sesleniyorum hersabah senin sesinle kalkıyorum her gece tam uykuya dlıyorum derken sen kaldırıosun abi gözünü seviyim biraz daha yavas git bi gün ödümü patlatacaksın eger üyeysen okuduysan ltfen bu dediklerimi dikkate al
Reklamlar
-
14 Ağustos 2010, 00:54
ahaha :D sarı siyahlı motorcu aranıyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
14 Ağustos 2010, 00:59
bi seyi iyi bu motorların insanı güne diri baslatıolar birden ayılıyosun
-
14 Ağustos 2010, 01:01
Haklısın arkadaşım...Benim motorun eksozunu da eski sahibi açtırmış bi de kapalı garaj olunca yıkıyor ortalığı sabah ve gece saatlerinde...O nedenle ben marşı açmadan ite ite çıkarıyorum garajdan motoru...İnsanları rahatsız etmemek gerek...
-
14 Ağustos 2010, 01:08
1çift kulak tıkacı
-
14 Ağustos 2010, 01:20
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
1çift kulak tıkacı
nerden tmiin edebilirim ya normalde ben öyle seslere uyanmam ben yaterken abim odamda müzik dinliyo ama bu abi nasıl bi ses cıkartıyosa nasıl yapmıs nasıl etmis İsrafil gibi sabah calıyo önce korkudan oluyorum sonra kendme gelip diriliyorum
-
14 Ağustos 2010, 01:26
Apachee62 adlı üyeden alıntı
nerden tmiin edebilirim ya normalde ben öyle seslere uyanmam ben yaterken abim odamda müzik dinliyo ama bu abi nasıl bi ses cıkartıyosa nasıl yapmıs nasıl etmis İsrafil gibi sabah calıyo önce korkudan oluyorum sonra kendme gelip diriliyorum
eczanelerden alabilirsin. silikon vb modelleri mevcut. en basiti ise bir ççift pamuk
-
14 Ağustos 2010, 01:48
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
14 Ağustos 2010, 02:27
Benim motordada bir egsoz varki maazallah sokağa girdimmi millet helikopter indi sanıyodu, baktık olacak gibi değil, rahatsızlık söz konusu, bebeği var ihtiyarı var, sonuda kendim bir kapak yaptım içten, ses % 85 gitti, yoksa milletin hışmına uğramak var, kimseyi rahatsız etmek yok kural bu...
-
14 Ağustos 2010, 03:11
konu başlığını eksik yazmışsın ''ve olan küfürü yiyen motor kullanıcıları'' diye eklemen gerekirdi...
-
14 Ağustos 2010, 12:54
zb_meqan adlı üyeden alıntı
konu başlığını eksik yazmışsın ''ve olan küfürü yiyen motor kullanıcıları'' diye eklemen gerekirdi...
ağır olur be abi
-
14 Ağustos 2010, 13:04
şimdi buraya SAVAŞ KAYAN abinin bi yazısını koymak gerekiyor hani şu freud dan bahsettiği cinsel tatmin olamamış muhabbetini ama benim haddime değil kendinden izin almak lazım yayınlamak için
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
14 Ağustos 2010, 13:04
yav egzoz sesi değil de, şu arka topcase e hoparlör anfi vb takıp da gecenin bir vakti bangır bangır geçen motorcu arkadaşlara sesleniyorum bende... hiç hoş şeyler düşünülmüyor arkanızdan... bir ara tic toc şarkısı vardı gece 11 de dupba dupba geçerlerdi... nefret ettim şarkıdan bea !!!
biraz daha saygı
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
-
14 Ağustos 2010, 13:16
bizim mahallede yarış yapıyorlar geceleri,bir şey de diyemiyorsun 10 15 kişi geziyorlar
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
-
14 Ağustos 2010, 13:18
adidas adlı üyeden alıntı
bizim mahallede yarış yapıyorlar geceleri,bir şey de diyemiyorsun 10 15 kişi geziyorlar
polisi ara izin vermezler
-
14 Ağustos 2010, 13:20
-
14 Ağustos 2010, 13:22
Apachee62 adlı üyeden alıntı
polisi ara izin vermezler
polis gelince kaçıyorlar polis gittikten sonra tekrar geri geliyorlar çok arayan oldu mahalleden polisi yolda 5'e ayrılınca polis hangisini yakalayacak,öyle bir yerde oturuyoruz ki,ayrıyeten dün gece mobilet bozuldu tam evimizin önünde adam 20 dakika gaz verdi o ses hayatımda duyduğum en kötü sesti
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
-
14 Ağustos 2010, 13:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)