Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Hayvanlar Motorumu Kaldırırken Kırmışlar

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Geçen gün kadıköyde biyere gitmiştim, motoru sokakta boş bulduğum biryere koydum, yarım saat sonra geldiğimde motorumun öndeki arabanın dibine sokulduğunu ve bir arabanın motorumun yerine parketiğini gördüm. Baktım kaldırırken birşey yapmışlarmı diye, görünürde birşey yoktu. Söylene söylene çıktım gittim ordan. Bugün ise ön camı sökmek için ortadaki bir vidayı söktüm ki ön grenaj komple yerinden oynuyordu. Plastik aksamdan tutup kaldırmaya çalışmışlar ve onu tutan yerleri içten komple kırmışlar. Fiyatıda nette 143tl gözüküyor, serviste daha pahalıdır, birde üstüne işçilik bindimi 200-250 arası tutacağı kesin. Az para değil.
    Hakkımı nası aramam lazım şimdi. Polise gitsem hakkımı korurlarmı? Çevre işyerlerinin önündeki kameralar işe yarayabilirmi? Masrafımı nasıl alabilirim kısacası?

ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Çekdiğin yerde mobeselere bakılabilir.Veya çekdiğin yere yarın git araba gene orda ise sahibini bulabilirsin.Büyük ihtimal arabanın sahibi yapmıştır.
    HONDA

Motosikleti
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çekdiğin yerde mobeselere bakılabilir.Veya çekdiğin yere yarın git araba gene orda ise sahibini bulabilirsin.Büyük ihtimal arabanın sahibi yapmıştır.
    Ara sokakta biryerdi, mobese yoktur ama esnafın güvenlik kamerası olabilir. Adamı bulmaya bulurumda ver 250yi diyince, peki al demicektir.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

pendikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 1300 B-KİNG
    evet çevrede kamera var ise ordan bulursun
    Bu ayar iyiiii

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    geçmiş olsun,sineye çekiceksin gibi görünüyor.bulursan nasıl alıcaksın parayı adam al ben kırdım demiyecegine göre.senin polise olayı intikal ettirmen gerekli.ooo sonra işin yoksa ugraş dur demiyeceğim ben olsam ugraşırım kimseye hakkımı yedirmem.ama parçaların orjinalini almada tamir olayına da gidebilirsin.kolay gelsin şimdiden.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R80
    -Şuna bak motoru kaldırıma bırakmış.İnsanlar nerden geçecekse...
    -ulan bi arabalık yere motor çekmişler be...
    -çek hemşerim motoru,dükkan önü burası!
    birde park sorunu yok derler.Sorunun büyügü bizde.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun. ben olsam söke söke alırım ki aynı şeyi başkasına yapmasın
    112ciyiz

Motosikleti
    HENÜZ YOK :(
    basit bir tamirle eskisi gibi olabilir. Yada bir kaza senaryosu çizilip sigortadan para alabilirsin mesala arkadaşının arabasını önüne koy geri geri giderken araba çarpmış süsü ver. sigortaya başvur paranı al en kolayı bu.

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    geçmiş olsun hayvandan çok ne var bisiklet sanar gibi çek at köşeye
    Yolver gitsin .

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Olaya bak arkadaş ya... Nasıl bir saygısızlıktır bu kendi arabasını park etmek için başkasının aracına zarar veriyolar. Cinnet geçirerek katil olanları bazen anlayabiliyorum. Herkesin sinirleri senin benim gibi sağlam değil.

Bu durumda ben olsaydım ne yapardım?.. Böylesine bi olay için belki kavga etmeye değmezdi. Ancak hayvanın arabasına okkalı bi çizik yakışırdı.

cykilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha neler gördük ve göreceğiz kardeşim. Kolay gelsin ne diyeyim :(

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün kadıköyde biyere gitmiştim, motoru sokakta boş bulduğum biryere koydum, yarım saat sonra geldiğimde motorumun öndeki arabanın dibine sokulduğunu ve bir arabanın motorumun yerine parketiğini gördüm. Baktım kaldırırken birşey yapmışlarmı diye, görünürde birşey yoktu. Söylene söylene çıktım gittim ordan. Bugün ise ön camı sökmek için ortadaki bir vidayı söktüm ki ön grenaj komple yerinden oynuyordu. Plastik aksamdan tutup kaldırmaya çalışmışlar ve onu tutan yerleri içten komple kırmışlar. Fiyatıda nette 143tl gözüküyor, serviste daha pahalıdır, birde üstüne işçilik bindimi 200-250 arası tutacağı kesin. Az para değil.
    Hakkımı nası aramam lazım şimdi. Polise gitsem hakkımı korurlarmı? Çevre işyerlerinin önündeki kameralar işe yarayabilirmi? Masrafımı nasıl alabilirim kısacası?

kardeş pazartesi akşamı aynı olay başıma geldi park ettiğim yere 5 dakika sonra baktım motosikletimi kaldırıp başka yere koymuş ve ayak yaslama sacını kırmışlardı direk 155 i aradım polisler geldi saolsun gelen polis arkadaş ta bizim motosikletli ekipten ne oldu filan anlattım kardeş dedi bunların kaldırdığına dair görgü tanığın var mı dedi yok dedim etrafta güvenlik kamerasıda yok hiç bişey yapamazsın dedi anca adam itiraf ederse olur dedi adamı biraz sıkıştırdım her haliyle o yapmıştı buna yüzde yüz eminim ama itiraf etmedi neyse biraz millet toplandı filan baktık herif oralı değil lanet olsun deyip vaz geçtim herkes dağılıp gittikten sonra o kalabalıktan iki şerefsiz geldi abi biz gördük o herif kaldırdı dedi lan arkadaş niye polisin yanında demediniz dedim abi işim gücüm yok şahit yazarlar filan dedi kalk kardeş polisin yanına gidelim sadece karşılıklı sigorta ödeyecek senin alakan yok dedim herifler s.... git uğraştırma bizi diyip çekip gittiler
    arkalarından baka kaldım cibiliyetsizlerin bende inşallah başınıza gelir diyip ayrıldım ordan
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    hani bazen "avrupa'da bu yok hocam" diyoruz ya !! gercekten yok hocam.

mesela birisi sizin motosikletinize hafiften dokunsun gören birisi hemen bekler ve sizin motosikletinize dokunan diger arac sahibine bakar, bakalim bir sey yapacak mi diye, cünkü kanunen bir yazi birakmasi gerekir ben araciniza dokundum vs diye. yapmazsa mutlaka gören kisi ihbar eder. cünkü bilir ki bir gün kendi basina gelirse baskasi da aynisini yapar. bu yüzden kaza ile bile olsa birisi sizin araciniza dokunursa mutlaka bir kagit yazip birakir. yoksa vurdu kacti muamelesi görür ve bir ton ceza öder.

yani kisacasi kanunlar, polis vs vs vs'den ziyade halk bilincli olmasi gerek. biz baskasina yapilan bir haksizlikta bosverip geciyorsak kimseye bir sey demeye hakkimiz da yoktur. gelismis ülkelerde bilincli her insan ayni zaman da bir polis ya da muhbirdir.
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Geçmiş olsun :(

Bu dünyada yerimiz yok be bizim, lanet olsun yahu

bencede parayı alamazsın.kimin yaptığından emin ol git çiz şerefsizin arabasını boydan boya.gitsin birazda o uğraşsın.

Motosikleti
    keşke o gün farketseydim bırakmazdım işin peşini ama şimdi gelde ispatla
    yarın gidicem olay yerine. bakıcam kamera vs varmı. varsa esnaftan rica edicem bi bakabilirmiyim şu güne diye. eğer o araç ordaysa sahibini bulmaya çalışıcam. diyicem böyle böyle kırmışsınız. en iyi ihtimalle ben yapmadım diyicek.
    kameradan bakabilirsem kesin kanıt olucak işte.
    en doğrusu polise gitmek ama gözünü sevdiğim polisi işte. bide beni suçlu çıkarırlarsa iyice çıldırırım.
    neyse yarın bakıcaz artık.

ayrıca tamir ettirmek benimde aklıma geldi ama niye işin peşini bırakiyimki
    ve sigorta şirketini dolandırmanın hırsızlıktan ne farkı var?
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

bravo
    bir şerefsizin günahını sigorta şirketine çektirmek kul hakkıdır.kasko varsa eğer onu bilemem kasko karşılar masrafını.ama kaza süsü veripte kimsenin hakkına girme.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve sigorta şirketini dolandırmanın hırsızlıktan ne farkı var?
    işte bunu milletçe idrak ettiğimiz zaman çok şey değişecek

benzer hadiseler yaşıyoruz, geçmiş olsun Runemagick
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    geçmiş olsun, konuyu takip edecem.inşallah hakkını alabilirsin :(
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Çoğu motorsikletin başına geliyor böyle şeyler, onu yapanların altına da vereceksin bitane, aynısını yapacaksın, canı acıyacak yüreği sızlayacak olup bitecek. veya arkadaşında dediği gibi arabasını boydan boya TAM TUR TAM TUR ETRAFINDA TAM TUR :D çizeceksin ki , o zaman belki biraz akıllanır.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)