Hayvanlara hakaret etmeyelim...Hayvanlar başlığı zaten olmamış..
Maymuna öğretsek bir işi inan eğer doğru öğretildiyese hep doğru yapar..
Hayvanlara hakaret etmeyelim...Hayvanlar başlığı zaten olmamış..
Maymuna öğretsek bir işi inan eğer doğru öğretildiyese hep doğru yapar..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Çok geçmiş olsun ama hep olacaktır. Moğol ırklarında saygısızlık kromazomlara işlemiş. Nasıl olsa yapan ben yaptım demeyecektir. Ruhunu huzura erdirmenin tek yolu dişe diş. Teknik şöyle uygulanıyormuş... suçu sabit olan aracın yanında çaktırmadan duruluyormuş... el freni onun yaptığı hasar kadar, fazla değil yoksa hak geçer ve günaha girilir, kapıya gereği kadar değdiriliyormuş... ))
Tak el frenini kapıya, herkez kendi yoluna.
dostum geçmiş olsun.
zaman kaybetmeden, çevre esnaftan varsa kamera görüntülerini temin et. ya mobese bak.
motorunu tamir ettirme, olduğu gibi kalsın.
kamera görüntüleri ile trafik mahkemesine başvur.
eğer çevre esnaftan kendi imkanların ile görüntü temin edemiyorsan, yine trafik mahkemesine başvur, savcılık emri ile görüntü temin ediyorlar.
trafik mahkemesine dava acmanın masrafı var ama, davayı kaybeden taraf ödüyor.
Ne oldu buldunuzmu hayvani?
pazar günü çorluya gel parasız tamir adeyim grenajını yalnız söküp takmasına yardım edecen
Üzerinden 1 yıl geçtiğini hatırlatsam ukalalık etmiş olmam herhalde!..
112ciyiz
yapabileceğiniz malesef hiçbir şey yok, karşılık olarak arabasını çizmekte doğru değil milli servet sonuçta arabasının bi günahı yok, gücün yeterse adama 2 tane patlatırsın motosiklet öyle değil böyle çekilir dersin gidersin ama buda sadece fantazi, en iyisi geçmiş olsun git parçanı yaptır belki plastik kaynakla çözebilirler parçayıda değiştirmeye gerek kalmayabilir. üzüldüm gerçekten hayvanlık etmişler pisi pisine yani!
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:26 ----------
aynı sazanlığı ben yaptım galiba
adamın acısını tazelediniz oldu mu şimdi
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
Selam öncelikle çok geçmiş olsun üzücü bir vakka bence düsündüğün gibi halden anlayan bir esnaf varsa o mahallede kamera goruntulerınden aracı tespit et belki hep oralşarda takılan birisidir.
Durumu izah et bulabilirsen şahısı eğer ters bir durum olursa bence camurluğunun birine imzanı at
çarşı izninde bi nete giriyim dedim tee ne zaman açtığım başlığı en üstte gördüm
tavsiyeler için sağolun arkadaşlar ama 1 seneden fazla oldu olayın olduğu, kendi çabamla tamiratı yaptım, motoru kaldıran davarın arabasını ise bi daha orda görmedim, görseydim gerekeni yapardım.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
sonuç alacığını zannetmiyorum, uğraştığınla kalırsın bence.
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Malasef bu tur insanlar her yerde var.
Bende ise motorumla gidip gelirim, bir gun sirket otoparkinda aksam isten cikarken, motorumun sabah biraktigim yerde olmadigini gordum. Her zamanda gidon kilidini kitler giderim.
Megerse guvenlik, sagolsunlar! motoru yuklenip bir yere cekmisler. Yahu bir ara, cekmemi soyle, ismim cismim, kim oldugum herseyim belli.
Gecmis olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)