Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hayvanlar Motorumu Kaldırırken Kırmışlar

REKLAM ALANI
    Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Ah abicim bizim kaderimiz bu.Bir de motosikletin park sorunu yok derler.Asıl park sorunu bizde.Arabaları güzel veya gelişigüzel park etsinler kimse yerini değiştirmeye kalkmaz.Hatta kendi kendime şunu düşünürüm: "Acaba arabaların camları açık veya cabrio olsa aynı zamanda direksiyonları da kendini kitlemese onları da başka yerlere çekerler miydi ?"
    Aynı şey benim de başıma o kadar çok geliyor ki artık sinir sistemim zarar görmeye bile başladı.Çünkü yerini değiştirenlere iki çift laf bile söyleyemiyorsun; üzerinden yeller esmiş.Bizim apartmanın altında dükkanlar var, aynı şekilde de karşısında.Arabalar kafalarına göre park ediyorlar ama ben o hayvanlar motosikletime ellemesinler diye kimseyi engellemeyecek şekilde ve en az yer kaplayacak şekilde park etsem bile ve de ayrıca gidonu kilitli olsa bile ordan oraya ordan oraya. Artık mücadele edecek gücüm kalmadı.Gidonu bile kitlemiyorum artık.Bir de ileride uygulayacağım çözüm önerim var aklıma gelen "alarmlı disk kilidi" , hem de şu anıranlardan... Ben biraz sizin sıkıntınız üzerine kendiminkini anlatmış olsum ama kusura bakmayın.Umarım kamera görüntülerine ve aracın plakasına ulaşır hakkınızı arasınız.Kazasız sorunsuz sürüşler.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GakkosAtalay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 SUZUKİ GSX 600 F
    Geçmiş olsun.. Böyle Hayvanlara ne desek az..
    Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    GEÇEN SENE AYNI ŞEY BENİM ANTLAYA DÖNERCİLER ÇARŞISINDA BİR ESNAFIN BENİM KLEYİ ÇEKERKEN ZARAR VERMESİ SONUCU GERÇEKLEŞTİ.KABA KUVVET TEN YANA DEĞİLİM LAKİN ADAMIN ÜSTÜNE YÜRÜDÜM ADAM AVİCİM AYAĞINA SARDI::)) ETRAFTA ESNAF TA TOPLANMAYA BAŞLAYINCA KARAMBOLE GİTME KORKUSUYLA OLAY YERİNİ TERK ETTİM. böyle bir durumda düşünmeden hemen şahsı yoketmek en uygun çözüm::))
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ayrıca tamir ettirmek benimde aklıma geldi ama niye işin peşini bırakiyimki
    ve sigorta şirketini dolandırmanın hırsızlıktan ne farkı var?
    Hastasiyiz bu mantalitenin.
    Tüm gayretimiz topluma bu bilinci kazandirmak için.
    Helal olsun....
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    banada oldu bu olay.
    direksiyon kilidini anahtardan çevirerek bıraktım. birisi gelip arabasını oraya koymuş benimkinide sürükleyip atmış
    ilk başta bişey yok gibiydi motora bi bindim motor düz gidiyo ama gidon yamuk ...!
    o zamanda ruhsatım çıkmamıştı hiç bişey yapamadım :(:(:(:(:(

adamın plakasınıda aldım sonra Allaha havale ettim.
    direksiyonuda elimle düzelttim o gün bu gündür direksiyon kilidini takmıyorum o herif yüzünden.
    Everybody can't be motorcylyst...!

Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Bkz: Lastiklerin altına dikine çivi koymak...

Motosikleti
    125 Zn
    geçmiş olsun kardeşim ben alarm taktırdım viyak viyak ötüyor istersen sende taktır.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bkz: Lastiklerin altına dikine çivi koymak...

biz o kadar aşağıya inemiyoruz kardeşim ya.

elimden gelmiyo yani yapamıyorum ne kadar istesemde .
    Everybody can't be motorcylyst...!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Her işe parmak atar bunlar.

Elleme koyulmuş oraya motor.Kaldırabiliyorsun diye neden ellenir ki.Her kaldırdığın şeyin yerini değiştirebiliyormusun.

Motosikletleri trafikte küçük gören mahlukları kınıyorum.

Sizede geçmiş olsun inşallah ucuza mal edebilirsin.

Motosikleti
    Haojin 125
    git servise paşa paşa yaptır. bizim ülkemizde takipçilik denen bişi yok polise söylersin tamam biz haber veririz derler bidaha ses yok...

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Benim motoru 10 günlük seyahat sebebi ile Atatürk havalimanı tav otoparkına bırakmıştım. Girişi kapatıyor diye güvenlik kaldırmaya kalkmış. Ama 200 kg motor ve üzerinde de 3 tane kilit takılı. Beceremeyince de soldaki yan ayaklığı kapatıp sağ gidon topuzunun üzerine duvara yaslamışlar. Üstelik vitesi de boşa almışlar. O kadar süre boyunca düşmemiş olması bir mucize. Baktım hasar yok, bastım gittim, ama hasar olsaydı sağlam bir tartışmaya girecektim.

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. İnsan bunu açıkça kendine hakaret olarak telakki ediyor aslın da. Ben ce de , en iyisi kimin yaptığını tespit edip iyi bir çizik. Ama yakalanmamak ve iz bırakmamak kaydı ile. Bir de görenlerin olduğunu düşün , haklıyken tamamiyle haksız bir duruma düş , bir halktan dayak ye. Vallahi insan kafayı yer de mazhar osmana bile almazlar adamı. allah tan Ankara da , İst. kadsar sık olmuyor. Ya da bizim motor fazlaca ağır olduğu için çekiniyor olabilirler. (320 kg dan fazla demişti aldığım firma yetkilisi ). en aklıllıcası , motoru göremiyorsan , bırakma prensibini uygulamak.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeşim geçmiş olsun,üzüldüm valla... aynı yerden devamlı geç-bak bakalım araç oralardamı?
    umarım olumlu bir sonuca ulaşırsın,sonuçta karşındakinin iyi niyetine kalmış bir durum...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motoru 10 günlük seyahat sebebi ile Atatürk havalimanı tav otoparkına bırakmıştım. Girişi kapatıyor diye güvenlik kaldırmaya kalkmış. Ama 200 kg motor ve üzerinde de 3 tane kilit takılı. Beceremeyince de soldaki yan ayaklığı kapatıp sağ gidon topuzunun üzerine duvara yaslamışlar. Üstelik vitesi de boşa almışlar. O kadar süre boyunca düşmemiş olması bir mucize. Baktım hasar yok, bastım gittim, ama hasar olsaydı sağlam bir tartışmaya girecektim.

Havalimanına motor ile bende bi kaç kere gittim. (Sabihagökçen'e). Parketmeden önce her seferinde güvenliğe soruyorum buraya parketsem olur mu gibilerden. Güvenlik motorun yerini değiştirmese bile duyarsız sürücüler zarar vereceği için araçmların park etmeyeceği yerlere koymaya özen gösteriyorum. bide ön tekerlekten bi yere sabitleyip, arka tekerleğede başka bi kilit takıyorum + alarm var..

herşey baskı bu toplumda.. farklı olan, dikkat çeken bir şey yapiyosan toplumun her alanında baskı görüyosun. geçen gün bahariyede bi sokakta kaldırıma parkediyoum motoru, kuaforden bi adam geldi buraya parketme diyo. ulan sanane duyanda mobilya dükkanının önüne kamyon gelicekte abi mal boşaltıcaklar buraya bırakma diyorlar sanıcak.. başına bi iş gelirse karışmam dedi bende başına bi iş gelirse polis çağırırım sen o guzel canını hiç sıkma dedim sonra uzadı gitti muhabbet..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Havalimanına motor ile bende bi kaç kere gittim. (Sabihagökçen'e). Parketmeden önce her seferinde güvenliğe soruyorum buraya parketsem olur mu gibilerden. Güvenlik motorun yerini değiştirmese bile duyarsız sürücüler zarar vereceği için araçmların park etmeyeceği yerlere koymaya özen gösteriyorum. bide ön tekerlekten bi yere sabitleyip, arka tekerleğede başka bi kilit takıyorum + alarm var..

herşey baskı bu toplumda.. farklı olan, dikkat çeken bir şey yapiyosan toplumun her alanında baskı görüyosun. geçen gün bahariyede bi sokakta kaldırıma parkediyoum motoru, kuaforden bi adam geldi buraya parketme diyo. ulan sanane duyanda mobilya dükkanının önüne kamyon gelicekte abi mal boşaltıcaklar buraya bırakma diyorlar sanıcak.. başına bi iş gelirse karışmam dedi bende başına bi iş gelirse polis çağırırım sen o guzel canını hiç sıkma dedim sonra uzadı gitti muhabbet..
    Cinselliğin tabu olduğu toplumlarda bunlar olacaktır.
    Freudvari bir yaklaşım ama cinsel yönden tatminsiz ya da kendini küçük gören adamlar heyula gibi araçlar kullanırlar.Bu pahalı araçlara binince eksikliklerini bir an olsun unuturlar,daha ucuz,daha küçük bir araç onlar için üstünlüklerini göstermek için bir fırsattır.Sol şerit,yasak park yerleri bile onların tapulu malıdır.
    Bu kadar pahalı araçları kullanamayanlar daha ucuz araçların sahiplerine üstünlük taslama telaşındadır.
    Kıçı kırık bir arabası olan da motosikleti olana.
    motosikleti olmayan da en azından motosikleti olana olumsuz eleştiride bulunacaktır.
    Hepsinin temelinde var olan kişilik eksikliği ve en önemlisi cinsel yetersizliktir.
    Hiç birinin gerçek sorunla yüzleşme,kabullenme olgunluğu bulunmadığı için de
    bu tip davranışlar devam edecektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bu durumda benim yapacağım şu olurdu, öncelikle o şahsı bulmak, arabası için motoru kenara çekmiş, ve hasar vermiş, durumu anlatırım kabul ederse ne ala, yok bana yokuş yapıyor çamura yatıyorsa, motorumdaki hasar ortalama 200 liramı, bende onun arabasına 500 liralık bir hasar veririm, o benimle uğraşssın, tabi bulursa, beni hiiiiççç kınamayın, göze göz , dişe diş , kana kan, geçmiş olsun diyorum, ama kıçıkırık bir herifin yanınada bırakmam bunu...

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Freudvari bir yaklaşım ama cinsel yönden tatminsiz ya da kendini küçük gören adamlar heyula gibi araçlar kullanırlar.Bu pahalı araçlara binince eksikliklerini bir an olsun unuturlar,daha ucuz,daha küçük bir araç onlar için üstünlüklerini göstermek için bir fırsattır.Sol şerit,yasak park yerleri bile onların tapulu malıdır.
    Bu kadar pahalı araçları kullanamayanlar daha ucuz araçların sahiplerine üstünlük taslama telaşındadır.
    motosikleti olmayan da en azından motosikleti olana olumsuz eleştiride bulunacaktır.
    Hepsinin temelinde var olan kişilik eksikliği ve en önemlisi cinsel yetersizliktir.
    ''RUNEMAGİCK'' geçmiş olsun..

'' SAVAŞKAYAN '' yazdıklarına noktasına ve virgülüne kadar katılıyorum..

Herhangibir nedenle, öyle ya da böyle araç sahibi olmuş kişi;

Kendisiyle barışık bir insan değilse, haketmediği servet, mevki ve makamı

kısa zamanda, fazla çaba sarfetmeden elde etmiş ise; sadece ''ben ! ''

diyecek ''

Biz !.. '' kelimesini sözlüğüne dahil etmediği için'de, bu kısır döngü devam

edecektir..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    En sinir olduğum şey, motosikletime ellenirken görürsem kim olduğuna bakmadan dalarım. Elimden kimse kurtulamaz. Ama ben görmeden motorumu bi yerden bi yere çekerlerse de sinirimden kudururum.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bugün gidemedim malesef, evim yakın olsa kalkıp şimdi gidicem, olayın üstünden zaman geçtikçede haklılığım azalıyor
    hazır gidememişkende avukat olan amcama bir sorucam ne yapmam gerek, zararımı alabilirmiyim vs diye
    "savaskayan" abimizede katılıyorum ve hazır konuyu görmüşken sanada soriyim savaş abi. haklılığımın ispatı için ne yapabilirim.
    (gönül isterki git çiz arabayı ama sonra bana patlama olayı var)
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

söylediklerinizin altına imzamı atarım. aslında konuya başka bir yerden girecektim ama konu başlığı ile tamamen alakasız olacağından yazmadım.

maalesef bu tür örümcek beyinli zihniyete sahip olan insanlara kalkıpta efendice laf anlatmaya çalışsanız iş çığırından çıkar ve en azından kendim için şunu söyleyebilirim ki, karşı tarafın yapacaklarının altında kalmayacağımı bildiğim ve olay çıkmasını istemediğim için motoru parkederken özellikle çok seçici davranıyorum. (zorunda bırakılıyorum )
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)