Ah abicim bizim kaderimiz bu.Bir de motosikletin park sorunu yok derler.Asıl park sorunu bizde.Arabaları güzel veya gelişigüzel park etsinler kimse yerini değiştirmeye kalkmaz.Hatta kendi kendime şunu düşünürüm: "Acaba arabaların camları açık veya cabrio olsa aynı zamanda direksiyonları da kendini kitlemese onları da başka yerlere çekerler miydi ?"
Aynı şey benim de başıma o kadar çok geliyor ki artık sinir sistemim zarar görmeye bile başladı.Çünkü yerini değiştirenlere iki çift laf bile söyleyemiyorsun; üzerinden yeller esmiş.Bizim apartmanın altında dükkanlar var, aynı şekilde de karşısında.Arabalar kafalarına göre park ediyorlar ama ben o hayvanlar motosikletime ellemesinler diye kimseyi engellemeyecek şekilde ve en az yer kaplayacak şekilde park etsem bile ve de ayrıca gidonu kilitli olsa bile ordan oraya ordan oraya. Artık mücadele edecek gücüm kalmadı.Gidonu bile kitlemiyorum artık.Bir de ileride uygulayacağım çözüm önerim var aklıma gelen "alarmlı disk kilidi" , hem de şu anıranlardan... Ben biraz sizin sıkıntınız üzerine kendiminkini anlatmış olsum ama kusura bakmayın.Umarım kamera görüntülerine ve aracın plakasına ulaşır hakkınızı arasınız.Kazasız sorunsuz sürüşler.