monero cxm sahibiyim motora yeni akü taktım 12 volt 7 amper motorda sinyallar marş motoru uzun kısa ışıklar hepsi çalışıo aküyü takıp marşa bastığımda beyinden duman çıktı sizce neden olabilir yeni beyin aldım takarsam bidaha yanarmı acaba
monero cxm sahibiyim motora yeni akü taktım 12 volt 7 amper motorda sinyallar marş motoru uzun kısa ışıklar hepsi çalışıo aküyü takıp marşa bastığımda beyinden duman çıktı sizce neden olabilir yeni beyin aldım takarsam bidaha yanarmı acaba
Bu durum biyerde kısa devre demektir, eğer varsa böyle bişey yeni takacağında yanacaktır dikkat etmek lazım..
servisine göstermelisin.yada akü bağlantılarını iyi kont. etmelisin.Bende aynı sorun oldu birden motor elektirikten kesildi yani ayak marsıyla calısıodu sadece.servise götürdüm sorun ne dedi el marsı calısmıyo dedim hiç bisey demeden direk akünün orda kabloların birinde Elfeneri ampülü gibi bi sigortası varmıs onu değğiştirdi tamam dedi.herhangi bi ücret ödemedim.MOtor garantiliyse ücret ödemeyebilirsin ama kucucuk sey nekadar pahalı olacak ki.
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
kısa devre var tesisatı yakmadan hemen elektrikçiye
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sanırım şu 250 lıra dediğin beyındı o ???
eğer öyle ise,
sen 35 lıra ver komple tesisat al kendıne,
tekrar bı 250 lıra beyıne verılmez,
yazık gunah,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
elektronik ölçü aleti ile kısa devreyi bulmaya çalışıcam motorun arka sinyallaerinde tekerin aşındırması sonucu kablolar açılmış bugun düzeltdim ondan olabilir die düşünüorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)