Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

böyle boya nasıl motor :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bir gün olacak eminim :)
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk sorumu sormak bugune nasip oldu soruma gelince önce diyebilrsiniz zaten bu konuyla ilgili konular var evet onlarıda okudum ama benim boyutlarımda biri için olanı bulamadım :( benim boyum şuan 190 kilomda 70-75 arası inip çıkıyo aranızda olduğumdan da anlaşılacağı gibi motor tutkunuyum ilk motor deneyimim eniştemin arkasında sanırsam hondaya binmemle başladı o günden beri nerde görsem hayran hayran bakarım şimdi de orta vadede motor almak gibi planım var burda danışacağım konu boyutlarıma uygun motorlar şimdi ilk başta cbr125r gibi bi düşüncem vardı yanına gidince bana birazcık büyük geleceğini anladım :D ilk başta cbr dende anlaşılacağı gibi ss tarzı bi motor istiyodum ama boyuma küçük geleceğini anlayınca biraz daha enduroya kaydım fakat onlarında fiyatları biraz tuzlu geldi şimdi öncelikli hayalim ss olduğu için benim boyutlarıma uygun başlangıç ve devam motorları varsa yazarsanız sevinirim boyum sorun olmasa şöyle bi hedefim vardı önce cbr 125 r sonra hyo gt 250 r gibi birde az biraz zorunlu olsada endurolarda çok hoşuma gittiği için onlardan önerilerinizi alabilrsem çok sevinirim bu arada bütçem de maalesef biraz kısıtlı 7 bin gibi bi rakam
    [B]Sabırla beklenen bu günler beklendiğine değer mi bir gün gülmeyen şu baht bir gün tebessüm eder mi konuştuğumuz onca şey ve beklentiler hep hayal mi?[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbr125 , cbf 150 veya ybr 125 alabilirsin baslangız motoru olrak. iyice pekistir sonra hyso 250 yada 650 ye gecersin.ama direk öle bisey almanı kimse tavsiye etmez.bütcen iyi o fiyata cok güzel motorlar var.iş motorla bitmiyor 50 cc lik motora dahi binsen kaskını korumanı eksik etme.motordan önce koruma ekipmanlarını almanı tavsie ederim. iyi günler

Motosikleti
    Yakında olacak
    bütçen güzel vallahi yamahanın yeni ybr sinden al derim sana
    Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:

-eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Allahtan kısıtlıymış bütçen hyosung gt250r düşünebilirsin bence boyuna kilonada uygun hem başlangıç motoru olarakta ideal

bosnak_semko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    hyosung GT250R la başlayabilirsin dostum..
    bi sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum..
    boyun ve kalıbın hyosunga gör çok uygun..
    motorada hemen uyum sağlıyacağına eminim..
    cbr125 le ybr 125le hiç uğraşma al önce korunma ekipmanlarını..sonrada temiz bi hyo gt250R paşa paşa bin ;)

Motosikleti
    gerçekten hepinize çok teşekkürler hyo favorilerimin başındaydı boyu biraz sorun ediyodum onuda sayenizde aştım gibi bütçem de maksimum un maksimumu ona birde 250 lik birşey alırsam önce arkadaşlarımın motorlarında biraz deneyim kazanmaya çalışacam sonra kendi motoruma geçerim tabi inş alırsam birde o fiyata enduro olabilirmi olursa nasıl olur o konuda da yardım ederseniz
    [B]Sabırla beklenen bu günler beklendiğine değer mi bir gün gülmeyen şu baht bir gün tebessüm eder mi konuştuğumuz onca şey ve beklentiler hep hayal mi?[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bence o boya böyle bişey cuk oturur düşün derim....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28406654/detay

Motosikleti
    Alıntı wanda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence o boya böyle bişey cuk oturur düşün derim....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28406654/detay
    yarım saat önce o motora bakmıştım aklıma km si ve yaşı takılmıştı alınır mı aslında fiyatı da çok iyi gibi duruyo ama işte

rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    Benim boy da 1.95 ve uzun boylulara SS motorları hiç yakıştıramadım şimdiye kadar , bence enduro tarzı motorlara bak derim yada choper da olabilir ...

Sonuçta hangisini sevdiysen o güzeldir , kendi içinde ki sese kula ver , bizim sözlerimiz dostça bir tavsiye olarak kalsın hep ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Alıntı UnHoly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarım saat önce o motora bakmıştım aklıma km si ve yaşı takılmıştı alınır mı aslında fiyatı da çok iyi gibi duruyo ama işte

Haklısın km biraz fazla ama marka güvenilir, ben sadece tarz olarak en uygununun bu oacağını belirtmek istedim, kendimden biliyorum, öyle 150cc cbf olsun ybr olsun afedersin at kıçında kelebek gibi durmakta var........

Motosikleti
    Haklısın km biraz fazla ama marka güvenilir, ben sadece tarz olarak en uygununun bu oacağını belirtmek istedim, kendimden biliyorum, öyle 150cc cbf olsun ybr olsun afedersin at kıçında kelebek gibi durmakta var........

keşke bu tarz motosikletler biraz daha ucuz olsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Gönül bunu isterdi elbette ama düşünecek olursan bu yaşta çin malı bir motor bulabilirmisin.? imkansız makine hala ayakta hala benim diyor, daha öncede dediğim gibi kalite böyle bişeydir kendinden bahsettirir, birde atasözü vardır bu çorbanın tuzunu biberini hesap edersen bu çorbayı içemezssin.......

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    bende 1.5 yıl önce bu araştırmayı yaptım benim bütçem max 3 bin tl civarı idi ozam 1.83 boy 75 kilo olunca cbr125 i yakından görünce vazgeçtim tek çare cbf 150 almak kaldı iikide öyle yapmısım gerçekten rahat motor sende düşünebilirsin ama cbr125 ybr 125 gibi motorlara binme bisiklet gibi kalır altında
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

Motosikleti
    Gönül bunu isterdi elbette ama düşünecek olursan bu yaşta çin malı bir motor bulabilirmisin.? imkansız makine hala ayakta hala benim diyor, daha öncede dediğim gibi kalite böyle bişeydir kendinden bahsettirir, birde atasözü vardır bu çorbanın tuzunu biberini hesap edersen bu çorbayı içemezssin.......
    oda doğruda işte yeni kasası biraz daha ucuz olsaymış çok daha güzel duruyo da gözünü sevidğimin imkanları

Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 1.5 yıl önce bu araştırmayı yaptım benim bütçem max 3 bin tl civarı idi ozam 1.83 boy 75 kilo olunca cbr125 i yakından görünce vazgeçtim tek çare cbf 150 almak kaldı iikide öyle yapmısım gerçekten rahat motor sende düşünebilirsin ama cbr125 ybr 125 gibi motorlara binme bisiklet gibi kalır altında
    cbf de aklımdaydı da görüntüsü tam olarak içime sinmedi

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    ARKADAŞLARININ MOTORLARINDA TECRÜBE EDİNME İMKANIN VARSA BENİM OLMUŞTU.
    sana tavsiyem kle 500, (11 bin km gezdim) güzel alet. pegaso yu hiç denemedim ama. 6,5 gibi bir paraya düşük km de ve 2004 modelleri var. güzel alet. hakkaten de benzin ülkemizde bir dert ne yakıyor onları da hesapla. kle 20 tl 100 km civarı bişey geziyor.yani güç varsa benzin de yakıyor.tipine gidişine değil de yakıtına hep hastayımdır. f650 nin foruma yazıyorlar 3,5 lt yaktım ben 3,75 yaktım felan. aklımı çelicekler bir gün . boruuuusan a terfi edicem...
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Freezzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 620ie, honda cb125 ace
    O boya ilk motor bmw f650 olur 1-2 sene iyi bi tecrübe yaparsın.Daha sonrada r1150gs yada r1200gs bütçeye göre daha aşşağısı kurtarmaz.

Motosikleti
    pegaso ya biraz baktım fiyat vs iyi kaliteside gayet iyiymiş ama benim alabileceklerimde yani eski kasalarda yedek parça sorunu ve yakıt sorunu varmış o yüzden eledim diğer motorlara biraz daha bakıyım birde gönlüm hala ss den yana hyolar falna küçükmü geir sorduklarımın yarısı olur diyo yarısı olmaz diyo kafam karıştı

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hyo 250 veya kawa ninja 250 başlangıç ve ebat ve fiyat olarak uygun olur. Kawa daha sorunsuzdur.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Keşke benimde bütçem bu kadar kısık olsa
    Umarım gönlüne göre bir motorbisiklet bulursun. ;)
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Alıntı Freezzer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O boya ilk motor bmw f650 olur 1-2 sene iyi bi tecrübe yaparsın.Daha sonrada r1150gs yada r1200gs bütçeye göre daha aşşağısı kurtarmaz.
    hocam baya bi baktım fiyat aralığı iyi gibide alan arkadaşlarda az buçukta olsa sorunlar çıkmış he diyeceksiniz sorunsuz makina olmaz doğruda bizimde bi kere sütten ağzımız yanmıştı o yüzden biraz korkuyorum yoksa görüntüsü vs çok hoşuma gidiyo yakıtta iyi gibi geldi 5,5 falan yakıyomuş ama işte deidğim gibi bendeki bu şansla zaten giderim en hor kulllanılmışı alırım

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyo 250 veya kawa ninja 250 başlangıç ve ebat ve fiyat olarak uygun olur. Kawa daha sorunsuzdur.
    umut ışığı tekrardan yandı üstünde yatınca kafan ön cama değer demişlerdi hala bi korkum var

Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke benimde bütçem bu kadar kısık olsa
    Umarım gönlüne göre bir motorbisiklet bulursun. ;)
    inş. herkes istediği motoru alır gönlünce biner de dediğim gibi bütçem maksimumun maksimumu işn evdeki hesabımızda çarşıya uyarda daha gerçi kast mont falanda var benim bu bütçe baya düşer gibime geliyo

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)