Motosikletlinin açtığı ateşle polis memuru hayatını kaybetti.
Reklamlar
-
şizofren hastası olsaydı bu zamana kadar bir şekilde belli olurdu baksana adam kazık kadar 21 yaşında medya atlamazdı haber başlıgı şizofren polis vurdu şeklinde olurdu.
bir suç endustirisi ve kültürü var. adalet sistemi avukatı zorunlu tutuyor. yoksa bu yolun yolcusu olan kişiler hukuku ve maddelerını cok daha iyi biliyor. bir avkat gündelik hayatın içinde 5 yıl okuyor. ama bu yolun yolcusu olanlar ceza evine duştuklerı günden itibaren hukuk okuyor. birileri akıl vermiş. gizli kişileri olmasa bir başka mazereti bulacaktı. heleki içeriye girdikten sonra bir kaç profosorden birden akıl almıştır.
Reklamlar
-
Ya tamam da gerçekten hasta değilse seni beni kandırır ama raporu alacağı uzman doktorlardan oluşan kurulu kandıramaz ki? Bazı testler var onların da cevaplarını mı ezberleyecek. Sonra bir süre gözetim altında tutulacak, hareketlerini takip edecekler. Kayzer soze falan olması lazım adamın. Bu bir.
İkincisi, bu bir ruh hastalığı ve yaşı yok. Geçen sene sapasağlam olan adam, ertesi sene bakıyorsun bana gazeteden mesaj yolluyorlar falan diyor. Zararsızı var; yada ara sıra gazetelere de çıkanlar gibi bir gece yatağından kalkıp, mutfaktan gidip bıçağı alıp eşini ve 3 çocuğunu kıtır kıtır doğrayanı da var.
Ayrıca bizim halkımız biliyorsun deli olmayı hakaret kabul eder, asla doktor yardımı kabul etmez. Ta ki hepten üşütene kadar. O zaman da tedavi değil zaten kolları arkadan bağlı gömlek falan giydiriyorlar. Sen duydun mu hiç, oğlunu tutmuş kolundan psikiyatri servisine götürmüş bir anne. Tam tersine komşuları "senin oğlan deli, kafadan birkaç tahta eksik bir doktora götürün" dese bile kabul etmeyecektir. Daha doğrusu kabul etmek istemeyecektir, o sıfatı çocuğuna yakıştırmak istemeyecektir. Belki farkındayız belki değiliz ama , çevremizde, okulda, iş yerinde, birlikte aynı otobüste gittiğimiz insanlarda ve daha birçok yerde, hatta evde ailemiz ferteleri arasında dahi şizofreni olabilir. Türkiye'de çok yaygın bir ruh hastalığı bu. Altında işsizlik, ekonomik sıkıntılar, toplumsal baskılar, şiddet, vs. gibi zilyon tane neden yatıyor.
-
sanada katılıyorum jawa kardeşim
ama nedense cezaevine uzun soluklu kalmaya mahküm olanların cogu bir şekilde hastayım kendimde değildim gibi kıvırtma çabalarına giriyorlar. ama kendi aralarında sohbet ederken vukaatını en ince ayrıntısına kadar anlata biliyorlar.
demek ki bu konu suiistimale müsait dediğin gibi kurula ve bilim insanlarına bırakacağız bu hükmü.
-
Polis katiline ömür boyu hapis!
http://www.gazete5.com/haber/polis-m...ldi-140659.htm
Mahkeme geçtiğimiz Eylül ayında tamamlanmış,bu kadar konuşulmuş bunu da ekliyim dedim.
-
Serefsiz iste bi insan evledinin canini almak ne demek ! Elleri kirilsin insallah en agiz cezayi alir bu arada bunlar yuzundende motorcular kotu oluyor.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
fesmer17 adlı üyeden alıntı
Kolluk kuvvetlerinin meslekten sayılılabilecek bir durumu.Allah rahmet eylesin.Her meslekte çürük elmalar olur.Bende motosikletimle 70 km üstünde seyrettiğim bir hızda trafik cezamı radara girme sonucu ödemiştim.Ama şu bir gerçek Türkiyede keyfiyet var,kurallar yok.Bunun uygulayıcısı olanlarda bunun bir parçası olunca tepkide muhtemel oluyor.Ama imsan canına kıymak işte bunu anlıyamıyorum.Bu çok fazla.
Sacmalamissin adamin daha kafasinda kaski yok + sallana sallana gidiyor + emniyet seridinden gidiyor bide anayol polis durdurmicak buyur gecmi dicek sandin ? Sacma dusunuyorsun bence kafani degistir.!! O polis evlatlari askerler kolay yetismiyor bu memlekette!
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)