motor 2000 yılından beri ülkemizde satılmakta bir şey yazmadan önce bilgi edinin araştırın motoru ilk getiren metro motordu ama geçtiğimiz yıl el değiştirdi ve global motor aldı. HYOSUNG avrupada çok tutulan bir marka ..rider89 katılıyom Frenler SUZUKİ'de iyi ve bence SUZUKİ diyom hyosung türkiyeye yeni gelmiş bi motor gerçi hiç binmedim ama marka markadır diyom bildiğinden şaşmayacan bence SUZUKİ herzaman bi adım önde
pazara 1999 yılında giriyorlar ama motor tutuluyor ve 2000 de atv , cross, scooter, chopper ve naked sınıfındada üretime geçiyor ... ayrıca şirket bizde ki koç, sabancı gibi g.kore"de çok tanınan ve prestişli bir marka ve çekik gözlü diye sakın olaki çinle kıyaslanmasın çok yüksek kalitede üretim yapıyorlar zaten suziki gibi bir japon markası bir firmaya ancak bu kalitede üretim yapacağına inanırsa iş verir....
bu marka motor almayı düşünen arkadaşlar ben bu markanın cross modelini 2002 yılından beri kullanmaktayım ve alet hala mükemmel durumda ..... marka hakkında 2002 den beri yazılan çizilen herşeyi takip ederim ....ithalatçı firma metro motorken parçada büyük sıkıntılar yaşandı aynı sorunlar şu an yok...... siz kawasaki de ,aprilla da, her istenen parça bulunuyomu sanıyosunuz bence bu motorları kullanan arkadaşlara bi sorun bakalım ne diyecekler...
ben kawa sını satıpta parti düzenliyenler biliyorum