pist motosikleti ile trafikte gazlamak
Reklamlar
-
18 Ağustos 2010, 18:08
ben viyananın dediklerine katılıyorum...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
18 Ağustos 2010, 22:21
Konu öyle bir yere geldi ki..Konunun başalarında yaptığım açıklama şu idi
bakınız
ancak şimdi konu kendini bilmezin eline bu yüksek cc motorlar geçerse ne olacak odu...
Çevremde kime motor alacağımı söylesem delimisin deyip yüzünü asıyor sanıyorlarki deli dana olacağım.Büyük bir ön yargı var toplumda.
Ben 125 cc motoru bile almak için kılı kırkyarıp araştırırken hesap yaparken.Kimileri parayı bastırıp (söz meclisten dışarı) şak diye bu motorlara binip yaptıkları ile kuralları alt üst edip motorculuğun felsefesine etiğine aykırı davranıp,diğer kullanıcılarıda zan altına sokuyor ise gerçekten durum kötü...
oysaki bende sanardım ki yüksek cc li motorlara binen insanlar bu işe temelden mopedlerle 125 liklerle başlayıp zamanla motoruna sınıf atlatan insanlar diye düşünüyordum.
Demekki 103 spx e binipte egzost deldiren.Haberlere bile konu olan selenin üzerine yüzüstü yapıp arabalarla yarışan(103 spx ile) zihniyetbu sınıfada karışmış.
Kurunun yanında yaşta yanıyor demekki..
Fakat buna yapılacak birşey yok malesef.Konuyla ilgili devlet kurumları kontrollerini sıklaştırıp iyi sürücü ile otoyol magandasını ayırt etmedikçe bizlerde sizlerde bu damgayı yemeye devam edeceğiz.
-
18 Ağustos 2010, 23:59
Super Moderator
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: konu dışı yazışma kural 1.2.20.MT forumlarında konuyu amacindan saptıran veya konuyla alakasız mesajlar atılamaz. |
|
|
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)