ilginç olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
güzel motor başlığı motosohbete taşıyorum başlık açarken konuyu ilgili bölüme açalım....
baya bi para gitmişdir buna...bende de olsa bukadar para bende yaparım
işte modifiye budur. sadece dış görünüş değil aşırı beslemelerle desteklenmiş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
harika....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya ben beğenmedim mete kardeş, o lastik ne öyle? traktör lastiği gibi, çekici olarak mı kullanılacak bu motor öyle lastik takmışlar. hem bi arkadaşın dediği gibi zincir de yok, ben yürümeyen motora motor demem 300 HP bile olsa.. Gereksiz bir çalışma olmuş bence. Haa bu arada egzozlar güzel ona lafım yok.
lastiğin görüntü açısından değil motorun hızı ve kalkıştaki seriliği düşünülüp hesaplanarak konduğunu düşünüyorum NOS var bu cihazda ve kimbilir daha ne var...... bu lastik olmak zorunda
Mükemmel olmuş
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
enfes bir görünüm
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Tek kelimeyle enfes bir şey olmuş dostlar
kardeş senin zincir dediğin olay ne allahını seversen adamlar takmamışlar daha takar san yürücek işte bunda anormal bişi yok ayrıca arka lastikte süper bu motora mahana yok zincir kolay iş
LPG'yle mi çalışıyo bu alet?
Fred çakmaktaş hesabı gidiyo galiba... Ayakla.. pata pata pata...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
www.tobefast.com adresinde bu motorların daha farklı fotolarına ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Arkadaşlar bunlar drag için tasarlanmış motosikletler. Lastiğine, nosuna, turbosuna kadar full aletler ve şehir içi kullanım için değil. Km başına 30 ykr yakıyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
abıcım zıncır yok e tabı olmaz cunkı ucuyo bu makına super!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)