Sayın Şeyh Şamil bey forumda daha önceden neler yaşandı bilmiyorum.
Bilmediğim bir konu hakkında da yorum yapmak istemiyorum. Konu'nun çok az bir kısmının yoldan çıkması bana bir şey kaybettirmedi. Ancak tekrar yola sokmanız ince bir davranıştı bunun için teşekkür ederim.
Benim gittiğim gün cehennem sıcağı vardı. Bu rüzgar nerden çıktı hala anlayamadım.
Bu arada hiç bir aracı siper edemezdim. Çünkü yol çok dardı. Kendi şeridimde araçların aynası ile benim aynam arasında 50 cm ile 1 mt arasında mesafe kalıyordu. bu bazen çok daha yakın olabiliyordu. Bu arada elbisem üzerime tamdı ve çok seksiydim
ortam biraz yumuşasın. Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
Bu motor başıma gerçekten bela oldu.
Dün Önümde aracın biri gitmesi gerekirken çarrrttt diye ani fren yaparak kızlara hava atmak için fren yaptı. Bende slalom bebeğim slalom diyerek çarpmaktan son anda yırttım. resmen dirseğimle aracın yan camlarını sildim.
Aynı yolun dönüşünde ise XXX fimleri aratmayacak bir gelişme oldu.
Çift gidiş yolda sağ arka tarafımda jeep sol arkamda ise tam gelişememiş beyin özürlü bir şöför ikiside aynı hizada hızlarını arttırarak peşimden geldiler. bi ara ibrem 90'nı gördü.
Adam kornaya basık tutarak dibimden ayrılmadı. Herhalde uçacağımı sandı. Bi ara kendimi iki yolun arasındaki beyaz çizgide bıraktım. ve geçmelerine izin verdim. Sonra az gelişmiş insanı ışıklarda yakalayıp, bisiklet mi lan bu diye sordum. Oda araba bu çekileceksin diyip durdu. Artis el frenini çekip bağırdı durdu. Bende el frenini ne çekiyorsun dingil düz yoldasın dedim. Dövebileceksen yapman gereken kapı kolunu açmak dedim.
Duyarlı vatandaşlar araya girerek sakinleştirdi. Hala unutamadığım ağzından dilini çıkarım ısırması ve soluması idi. Keşke arabadan inipte gelseydi.
Bir aparkat ile o dili koparsaydım.Neyse verilecek sadakası varmış. Lafı daha fazla uzatmayayım.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.