osmanlı motor 250 cc heroway ?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2010, 05:25
Bu markayı duyan varmı veya kullanan ? acil bilgi almam lazım herkese slm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 ----------
slm arkadaşlar bu markayı tavsiye eden vamı şimdiden tşk.ler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:22 ----------
lütffen cevap yaklaşık 6 saat sonra bu makinayı almaya gidiyorum
Reklamlar
-
06 Ağustos 2010, 06:48
Valla kardes bisey bilmiyom motor hakkinda arastirayim bakayim dedim hic dogru duzgun bisey cikmadi. 600cc 1000cc RR motor sor ne istiyosan soyliyimde bunlardan anlamiyom.
Iyi sanslar diliyorum.
-
06 Ağustos 2010, 11:44
ben 3 sene once sıfır olarak almıs 1 sene kadar kullanmıs ve satmıstım sımdıde aynı fabrıka cıkıslı ledow kullanmaktayım 250 lık v motoru wardır keeway supershadow, bısan roadstar ve moneronun 250cmxa motoruyla aynıdır. ben yazdıgım sırada alıyo olucaksın sanırsam ben tawsıye ederım ama ıyı bır usta bul we bakımlarını zamanında yap vıteslı motoru bunla ogrenmek bıraz zordur ama ogrendıkten sonra vazgecemeyecegın bı motor olucaktır. Aklına takılan soruları sorabılırsın
-
06 Ağustos 2010, 12:40
eger almadiysan tavsiye etmem dostum. insallah henüz almamissindir. aman ha!!!
sakin önyargili oldugumu düsünmeyin ama en iyi cin mallarin cigerini bilirim ben.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
pişman degilim ama?debriyaj kolundaki şu çıkan kablo ne işe yarıyor anlamadım
KID333 adlı üyeden alıntı
ben 3 sene once sıfır olarak almıs 1 sene kadar kullanmıs ve satmıstım sımdıde aynı fabrıka cıkıslı ledow kullanmaktayım 250 lık v motoru wardır keeway supershadow, bısan roadstar ve moneronun 250cmxa motoruyla aynıdır. ben yazdıgım sırada alıyo olucaksın sanırsam ben tawsıye ederım ama ıyı bır usta bul we bakımlarını zamanında yap vıteslı motoru bunla ogrenmek bıraz zordur ama ogrendıkten sonra vazgecemeyecegın bı motor olucaktır. Aklına takılan soruları sorabılırsın
teşekkürler kardeşim.aklına tkılan bir soru olursa sorabilirsin diye yazmışsın.debriyaj kolundaki bir soketli bir kablo devamlı çıkıyor ayrıca bu kablo elektrikle bir ilgisi var veya motora giden bir elektirik vasıtası görevi var gibi bana geliyor şimdiden cevab için teşekkürler.
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
-
Debriyaj müşürü olmasın o?
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
mogli adlı üyeden alıntı
Debriyaj müşürü olmasın o?
bilmiyorum zararı veya faydası nedir acıklarmısınız
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
-
-
ben çatalcada oturmaktayım osmanlı motorun http://motosikletdunyasi.net/
bu markanın satıldığı yerdeyim marka için söyleyebileceğim taksitli satılmasından ötürü baya bir talep var ama gördüğüm birşey daha var bu motorlar baya bir bakımlı binmek gerekiyor açıkçası çokta sağlam değil...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
yanlıs hatırlamıyorsam bisan-lifanın urettıgı farklı ıthalatcılar tarafından farklı ısımlerle getırılen bırkac motordan bırı ornegın mondıal gıbı orjınal adı jincheng
-
heroway 250
slm
yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım. ikinci el aldım 6300 kmdeydi şu an 7000 oldu. baya bi öğrendim sürmesini keeway ler ile kıyaslamak gerekirse dış görünüm açısından sadece jantlar farklı benimki tel (görüntüsü güzel temizlemesi zor) yedek parça birebir aynı (zaten parça lazıım olduğunda keeway ss diyom karşımdakine) sürüşü rahat titreşim yok denecek kadar az en fazla 100 yaptım sanırım daha fazla yapar. motorsikletten memnunum
ancak tek sinir eden husus doğru dürüst bi tane motorsiklet tamircisi bulamadım izmirde alayı üç kaatçı, alayı gayri ciddi, tembel, yalancı...
-
İzmir deki motor tamircileri hakkındaki yorumlarına aynen katılıyorum.Satıcı ve parçacılarda dahil edilmeli bu yoruma.
-
bende aynı kasanın borelli ledow modeli var.2ay oldu alalı.ikinci el aldım.10,000 kmde.rahat keyifli ve hacmine göre kuvvetli bir motor.bence çin malı veya farklı bi ülkenın malı diyerek ele alınmamalı bu konu.parasına göre kalite diyelim kısacası.çok arkadas tanıdım italyan japon makinalarıyla parça sıkıntısı bir dunya sorun yaşayan.bence sorunların çoğunluğuda kullanıcıdan kaynaklı doğuyo.ne demişler bakarsan bağ bakmassan dağ olur...bence kişi motordan anlamıyorsa bakımdır temizliktir umrunda değilse, nice japon italyan devleri ona çin den farksız gelir..saygılarr...
-
öyle bi motor u gogıl bilem bulamadı :D ne olcek şimdi ??
-
cakop
nasıl bir motor arıyorsun kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)