Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Aslan Yatağından, İnsan Motosikletinden Belli Olur

REKLAM ALANI
    hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Motorsiklet kullananların tek ortak noktaları, iki tekerlek üzerinde gidiyor olmaları..

Nasıl tuttuğumuz takımın fanatik taraftarları varsa, kullandığı motosikletin de fanatik sahipleri olur. Farklı takımların taraftarları nasıl birbirlerini bulursa onlar da birbirlerini bulur. Bir Endurocu, dağda, taşta gezen, kendi gibi Endurocular'ın olduğu bir yere, aynı şekilde bir hız tutkunu kendi gibi hız motosikleti sahiplerinin bulunduğu yerlere gider. Tüm bu insanların tek ortak noktaları ise iki tekerlek üzerinde gidiyor olmaları. Yaşamları, giyinişleri tamamen birbirinden farklı.

Henüz Görülmemiş Yerler mi Var?

Yerden yüksek görünümleri, koca dişli tekerleri ile Enduro motosiklet kullananlar çoğunlukla rock dinleyen, spor giyinen, macera tutkunu insanlar olur. En kötü arazilerde bile kullanılabilen Enduro motosikletlerini seçmelerinin en büyük nedeni içlerinde olan spor ve macere tutkusu olur. Onlar caddelere çıkıp kendini kızlara göstermek için değil, tepelerde, dağlarda dolaşmak için motosiklet alırlar. Motorları onlar için doğayla aralarında bir köprü olur. Endurocular henüz bilmedikleri ve görmedikleri yerlere gitmek için yaşarlar. Doğada kendi başlarının çaresine bakmaları gerektiğinden, motosikletlerini de çok iyi tanırlar. Motosikletleri arıza yaptığı zaman kendi başlarına mucizeler yaratırlar.

Rüzgardan Hızlı Yaşamak

Sürat motosikletlerini kullananlar adeta rüzgarla yarışırlar

Onlar için hayatın tek bir anlamı vardır; o da sürat. Hızlı, daha hızlı gitmek için her şeyi yaparlar. Bu tip motosiklet sahipleri agresif yapılarıyla hayata meydan okurlar. Mücadeleyi ve rekabeti severler. Bu insanlar için sürat yapmak başka bir boyuta gitmeye benzer. Hayatın tüm dertlerinden bir anda uzaklaşırlar.

Motosikletim İyi Parlıyor mu?

Chopper'cılar imajları için yaşar. Motoru ne kadar güzel ve parlaksa kendini o kadar iyi hisseder. Onlar için motosikletleri her şeyden önce gelir. Çok uzun mesafeli yerlere gitmezler. Gittikleri yerlerde tüm zamanlarını motosikletlerini temizleyerek ve parlatarak geçirirler. Chopper'cılar görünüş olarak motorlarına benzerler. Deri kıyafetler giyerler ve takılar kullanırlar. Hemen hemen tüm motosiklet aksesuarları onlar için hazırlanır. İmajları ve motosikletleriyle yaşar ve yine aynı imajlarıyla ölürler.

Motosiklete binmek ve motorcu olmak farklı şeyler. Eğer motosikletinizden başka bir şey düşünmüyor ve sadece onun yanında mutlu oluyorsanız siz de bir motorcusunuz demektir.

Kaynak: direksiyon.com
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Agility City
    yeterler layn yeter araklayip duruyon yazilari baska yerlerden huehueu
    :bestmt:

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı FreeWind adlı üyeden alıntı
    yeterler layn yeter araklayip duruyon yazilari baska yerlerden huehueu
    +1
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    hondacbr1100xx, sen bakma bunlara aynen devam et.
    Bilgi paylamak icindir. Ne kadar fazla kişiye ulaşırsa o kadar iyi.

Bilgi;küçük adamı kibirlendirir,vasat adamı şaşırtır,büyük adamı ise mütevazi yapar..
    Güzel imza

Motosikleti
    Honda X11
    Kesinlikle güzel yazı kim yazmış nerede yayınlanmış olursa olsun.

Rüzgardan hızlı yaşamak bölümü özellikle bana çok uydu: Cumartesi günü sabah 06:30 da kalktım ki otoparktaki motorum beni çağırıyor. Çağrı her zamanki gibi karşı konulmazdı, önce Cadde de piyasa yaptım, çöpçüler vardı sadece, iyi insanlar el salladılar bana hep. O kesmedi çıktım otobana. Bakiim bu motor kaç yapıyoculuk oynadım. Duyduğum hazzı anlatamam. Gerçekten belirli bir süratten sonra başka bir boyutta yaşam başlıyor.

Yazan güzel yazmış.

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Paylaşılması güzel bencede. Her yeri gezip dolaşamayanlar için iyi oluyor. Benim çok zamanım yok mesela
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Light dostum .Yazılanları yaşayarak tecrübe etmiş biri olarak bizlen paylastıgın için sağol.. Çok Güzel anlatmıssın duygularını.. Motoru olmayan biri olarak sizin anlattıklarınız inanki bizi de galeyana getiriyor..

Bu insanlar için sürat yapmak başka bir boyuta gitmeye benzer
    Light
    Gerçekten belirli bir süratten sonra başka bir boyutta yaşam başlıyor
    Bu hazı senın arkanda motor ile giderek yasamak isterdim doğrusu

Hızlı, daha hızlı gitmek için her şeyi yaparlar
    Light
    Cumartesi günü sabah 06:30 da kalktım ki otoparktaki motorum beni çağırıyor.
    Vallahi tam motorcu olarak sabahın erken saatleriymiş değilmiş dememişsin.. Çıkmıssın yollara. Sabahın erken saatlerınde bile kalmaya değer...)

Bu tip motosiklet sahipleri agresif yapılarıyla hayata meydan okurlar. Mücadeleyi ve rekabeti severler.
    Bu işi biraz değiştirir.. Şiişt motorcular öylemiyiz yoksa. :D/
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    yazı güzel gerçekten bakalım rüzgarla yarışmayı ne zaman başara bilecem (ne zaman bi racing alırsam o zaman her halde)..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

Motosikleti
    Honda X11
    Alıntı hondacbr1100xx adlı üyeden alıntı
    Gerçekten belirli bir süratten sonra başka bir boyutta yaşam başlıyor
    Bu hazı senın arkanda motor ile giderek yasamak isterdim doğrusu
    Şimdi bu dediğin teknik açıdan imkansız çünkü:
    1) Benim motorda fabrikasyon hatası var, arka seleye erkek oturunca çalışmıyor.
    2) 2 kişi iken acayip yavaş kullanırım, risk almam.

en iyisi.. sen motor al da yan yana girelim diğer boyuta (gate 180 km/sa den sonra açılıyor)

Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Light tamam o zaman ..Bende baska bır forum uyesının arkasına binerim
    Leto. Abi haklısın.. Racing alınca tanısırız her halde..
    Ama racing olmayanlarlan da yapılabilir belki.. Artık racing olmayanlarda çok hızlı gidiyor.. Ama diyorsankı onun havası baska ... CBR 600 f lazım bana .. varmı daha ötesi ..diyorsan iş değişir..

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Guzel yazi, emek verip bizimle paylastigin icin tesekkurler dostum...

DD

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    çok güzel olmuş baba eline sağlık.
    racing racing ve racing.............

Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Acaba bu yazıyı okuduktan sonra kendi kendinize "ben bu tarife uyuyormuyum" dediniz mi.. Yoksa .... türünü seçtiğinizi sizde mi bilmiyorsunuz.. ?
    Ben vallahi racing sınıfına birazızık uyuyorum ama daha o davranışları gerçekleştirmedim..Enduro ya daha yakınım..

Ben en sondaki karizmatiklerden olucam
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Motosikleti
    Motor,akvaryum,foto
    Ben Enduro ya uyuyorum.......
    Bu güzel yazı için teşekkürlerhondacbr1100xx,

Motosikleti
    gitar-motor-mzik
    abicim böle yazı yazanlar olmasa biz napcaz yaaaaaaaaaa!
    (yani gezemeyenler)
    ~~Z‚NoN~~

Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Bir de şöyle birşey var arkadaşlar....
    İnsanın bir anı öteki anına uymadığı için aklındaki "motosiklet sürüş ideali" ve " su an ... ile ... yapılır" düşüncesi de birbirine uymuyor..
    Bir an öyle bir oluyor ki boş yol gördüğümüzde ( Hele de gece ise ) ne güzel gidilir şimdi diyoruz.. "Hız bizi ancak yatıştırır" düşüncesi hakim oluyor...
    Eğer dağlık bir arazi görmüş isek " Şu an bir kros ile dağ taş demiyeceksin ne güzel olur" düşüncesi..
    Strese girdiğimiz, kötü bir olay geçirdiğimiz, canımız sıkıldığı zaman ise " Alacaksın bir ZZR 1100 veya Gold Wing çıkacaksın yola " diyor uzun yolun bize iyi geleceği kanısına kapılıyoruz..

Su an ki benim sürüş zevkim Kros motor ile heyecan yaşamak dağlarda taşlarda

Motosikleti
    gitar-motor-mzik
    benim için psikolojik durum farketmez. motor olsunda nasıl olursa olsun
    ~~Z‚NoN~~

Alıntı hondacbr1100xx adlı üyeden alıntı
    Bir an öyle bir oluyor ki boş yol gördüğümüzde ( Hele de gece ise ) ne güzel gidilir şimdi diyoruz.. "Hız bizi ancak yatıştırır" düşüncesi hakim oluyor...
    Eğer dağlık bir arazi görmüş isek " Şu an bir kros ile dağ taş demiyeceksin ne güzel olur" düşüncesi..
    Strese girdiğimiz, kötü bir olay geçirdiğimiz, canımız sıkıldığı zaman ise " Alacaksın bir ZZR 1100 veya Gold Wing çıkacaksın yola " diyor uzun yolun bize iyi geleceği kanısına kapılıyoruz..
    Benimde aynen öyle. Bazen bir Enduro alsam diyorum, bazende bir Racing. Psikolojime göre değişiyor.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

onur_NX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 150 - CBF 500 - Fazer 600 - R25 - TNT 250
    Uyumlu biri olarak hepsinin ayrı ayrı tadı oldugundan hepsine uyarım abi.. Yeterki 2 teker olsun..
    No FeaR NeveR

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler