Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    merhaba arkadaşlar bende sizin gibi 2 tekere gönül vermiş bi insanım ve şöle bi derdim var konuya hakim olan arkadaşlar bi fikir verirse çok sevinirim.konumuza gelince 2008 yılının aralık ayında kendini bilmez bi taksi şöförünün şeridime girmesi sonucu talihsiz bi kaza geçirmiştim bu kaza sonunda sol böbreğimi besleyen ana damarım parçalandığı için stent takıldı ve maalesef böbreğimin % 85 lik kısmı bu kazadan dolayı fonksiyon kaybına uğradı sol kolumdada dirsek ve omuzumda kırık olduğundan dolayı ameliyat oldum ve iileşme sürecinden sonra sol kolumdada %15 lik bi hareket kaybı yaşandı.şimdi asıl konu şu mahkeme süreci ve adli tıp raporlarına göre taksi şöförü 8 de 8 kusurlu çıktı ve tazminat süreci başladı gidenin yeri gelmiyor ama sizce bu tazminat davası istediğim şekilde sonuçlanabilir mi ortalama 70 bin liralık bi dava süreci geçiriyorum.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Vücudunda kalıcı hasarlar oluşması çok üzücü..
    Mahkeme konusuna gelince, eğer raporlarla 8'de 8 olduğu belgelenmişse taksi şoförünün, büyük ihtimalle kazanırsın heralde. Avukatın ne diyor bu duruma, onlar daha tecrübelidir?

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Çok geçmiş olsun ..
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Geçmiş olsun sağlık raporu ile durumun kanıtlanabilir senin o parayı hak etmen %100

Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Vücudunda kalıcı hasarlar oluşması çok üzücü..
    Mahkeme konusuna gelince, eğer raporlarla 8'de 8 olduğu belgelenmişse taksi şoförünün, büyük ihtimalle kazanırsın heralde. Avukatın ne diyor bu duruma, onlar daha tecrübelidir?
    hem ilk önce mahkeme onaylandı 8 de8 i sonra bilirkişi ve adli tıptan onaylandı yani bütün şartlar lehime durmda avukatımda alabiliriz diyor ama kesin emin olmak için böle bi konu paylaşmak istedim belki emsal bi durumda olan arkadaşlarım vardır die burda onların da tecrübelerini öğrenmek istedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

Alıntı tekintekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun ..
    çok saol...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bütün veriler lehinize gözüküyor, bu durumdada ilave olarak avukatınız emsal davaları örnek göstererek destekleyebilir, kaldıki böyle bir durumda zaten hakkınız % 100 size verilecektir, yeterki geri adım atmayın..

Yaşadığınız kötü kaza içinde geçmiş olsun diyorum keşke olmasaydı, allah canınızı size , sizide sevdiklerinize bağışlamış..

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    savaşkayan arkadaşımızın görüşlerine başvur veya bu sayfayı şereflendirsin

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    wallahı durum ne olur onu bılemem ama cok buyuk gecmıs oLsun su anda hayattasın ya bunada sukur .

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Süreç hakkında fikrim yok burada avukat arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır ama durumuna çok üzüldüm inşallah istediğin gibi sonuçlanır ama giden geri gelmiyor :(

Seni üzecekse cevap vermeyebilirsin ama üzerinde hangi korumalar vardı, istersen cevap verme merak ettim ve motosiklet tutkum zedelendi...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    arkadaşım buyuk gecmiş olsun ve inşallah durumlar istediğin yönde ilerler burası türkiye hersey olabılır bence av .katın işi sıkı tutsun

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    G.olsun kardeş. Gerçekten zor bir durum. Alırsın ama Tazminatını.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süreç hakkında fikrim yok burada avukat arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır ama durumuna çok üzüldüm inşallah istediğin gibi sonuçlanır ama giden geri gelmiyor :(

Seni üzecekse cevap vermeyebilirsin ama üzerinde hangi korumalar vardı, istersen cevap verme merak ettim ve motosiklet tutkum zedelendi...
    üstümde kaskım ve montum vardı allahtan benim şansım biraz şanslı bir düşüş yaşamış olmam kazanın etkisi ile kaldırımdaki bir ağaca çarptım tüm vücudumla 30 santim ile kafamı çarpmaktan kurtuldum ve birazcık yardımı olur dileğiyle kazadaki hızım 50-60 km arası idi yani ben yavaş gidiyorum bana bişey olmaz demeyin acı yaşanmadan anlaşılmıyor korumalarınız mutlaka üstünüzde olsun.tutkun da inşallah zedelenmez dostum ne olursa olsun motora binmeyi seviyorum artık ist da olmasa bile kendi memleketimde biraz olsun motor tutkumu bi şekilde yaşıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallahı durum ne olur onu bılemem ama cok buyuk gecmıs oLsun su anda hayattasın ya bunada sukur .
    çok saol evet çok şükrediyorum allah kimseye böle bi acı yaşatmasın diyorum kazadan sonraki ilk 5 dakika ve hastanedeki 24 saatlik süreci anlatmanın tarifi olamaz.

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Arkadaşım önce geçmiş olsun. Davayı çok büyük ihtimalle kazanacaksın. Ama bence giden böbrek, kolda hasar ve çekilen iyileşme süreci için 70.000 lira gerçekten çok az para.

Ticari taksi plakaları çok ciddi rakamlara satılıyor ve bence sen bu rakamı çok daha yükselterek dava açmalısın...
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım önce geçmiş olsun. Davayı çok büyük ihtimalle kazanacaksın. Ama bence giden böbrek, kolda hasar ve çekilen iyileşme süreci için 70.000 lira gerçekten çok az para.

Ticari taksi plakaları çok ciddi rakamlara satılıyor ve bence sen bu rakamı çok daha yükselterek dava açmalısın...
    öncelikle teşekkür ederim. evet rakam az gibi duruyor fakat şu anda bu gibi durumlarda sigorta şirketerinin ödediği veya verdiği tahmini miktarı istedik.bölesi daha uygun gibi geldi.

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah kazanırsın davayıda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)