düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim!!!
Reklamlar
-
05 Ağustos 2010, 23:27
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi 2 tekere gönül vermiş bi insanım ve şöle bi derdim var konuya hakim olan arkadaşlar bi fikir verirse çok sevinirim.konumuza gelince 2008 yılının aralık ayında kendini bilmez bi taksi şöförünün şeridime girmesi sonucu talihsiz bi kaza geçirmiştim bu kaza sonunda sol böbreğimi besleyen ana damarım parçalandığı için stent takıldı ve maalesef böbreğimin % 85 lik kısmı bu kazadan dolayı fonksiyon kaybına uğradı sol kolumdada dirsek ve omuzumda kırık olduğundan dolayı ameliyat oldum ve iileşme sürecinden sonra sol kolumdada %15 lik bi hareket kaybı yaşandı.şimdi asıl konu şu mahkeme süreci ve adli tıp raporlarına göre taksi şöförü 8 de 8 kusurlu çıktı ve tazminat süreci başladı gidenin yeri gelmiyor ama sizce bu tazminat davası istediğim şekilde sonuçlanabilir mi ortalama 70 bin liralık bi dava süreci geçiriyorum.ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2010, 00:26
Öncelikle çok geçmiş olsun. Vücudunda kalıcı hasarlar oluşması çok üzücü..
Mahkeme konusuna gelince, eğer raporlarla 8'de 8 olduğu belgelenmişse taksi şoförünün, büyük ihtimalle kazanırsın heralde. Avukatın ne diyor bu duruma, onlar daha tecrübelidir?
-
06 Ağustos 2010, 00:34
Çok geçmiş olsun ..
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
06 Ağustos 2010, 00:43
Geçmiş olsun sağlık raporu ile durumun kanıtlanabilir senin o parayı hak etmen %100
-
06 Ağustos 2010, 00:57
dreamdark adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok geçmiş olsun. Vücudunda kalıcı hasarlar oluşması çok üzücü..
Mahkeme konusuna gelince, eğer raporlarla 8'de 8 olduğu belgelenmişse taksi şoförünün, büyük ihtimalle kazanırsın heralde. Avukatın ne diyor bu duruma, onlar daha tecrübelidir?
hem ilk önce mahkeme onaylandı 8 de8 i sonra bilirkişi ve adli tıptan onaylandı yani bütün şartlar lehime durmda avukatımda alabiliriz diyor ama kesin emin olmak için böle bi konu paylaşmak istedim belki emsal bi durumda olan arkadaşlarım vardır die burda onların da tecrübelerini öğrenmek istedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------
tekintekin adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun ..
çok saol...
-
06 Ağustos 2010, 01:00
Bütün veriler lehinize gözüküyor, bu durumdada ilave olarak avukatınız emsal davaları örnek göstererek destekleyebilir, kaldıki böyle bir durumda zaten hakkınız % 100 size verilecektir, yeterki geri adım atmayın..
Yaşadığınız kötü kaza içinde geçmiş olsun diyorum keşke olmasaydı, allah canınızı size , sizide sevdiklerinize bağışlamış..
-
06 Ağustos 2010, 01:07
savaşkayan arkadaşımızın görüşlerine başvur veya bu sayfayı şereflendirsin
-
06 Ağustos 2010, 01:09
wallahı durum ne olur onu bılemem ama cok buyuk gecmıs oLsun su anda hayattasın ya bunada sukur .
-
06 Ağustos 2010, 01:39
Süreç hakkında fikrim yok burada avukat arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır ama durumuna çok üzüldüm inşallah istediğin gibi sonuçlanır ama giden geri gelmiyor :(
Seni üzecekse cevap vermeyebilirsin ama üzerinde hangi korumalar vardı, istersen cevap verme merak ettim ve motosiklet tutkum zedelendi...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
06 Ağustos 2010, 02:04
arkadaşım buyuk gecmiş olsun ve inşallah durumlar istediğin yönde ilerler burası türkiye hersey olabılır bence av .katın işi sıkı tutsun
-
06 Ağustos 2010, 02:06
-
06 Ağustos 2010, 18:08
metci adlı üyeden alıntı
Süreç hakkında fikrim yok burada avukat arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır ama durumuna çok üzüldüm inşallah istediğin gibi sonuçlanır ama giden geri gelmiyor :(
Seni üzecekse cevap vermeyebilirsin ama üzerinde hangi korumalar vardı, istersen cevap verme merak ettim ve motosiklet tutkum zedelendi...
üstümde kaskım ve montum vardı allahtan benim şansım biraz şanslı bir düşüş yaşamış olmam kazanın etkisi ile kaldırımdaki bir ağaca çarptım tüm vücudumla 30 santim ile kafamı çarpmaktan kurtuldum ve birazcık yardımı olur dileğiyle kazadaki hızım 50-60 km arası idi yani ben yavaş gidiyorum bana bişey olmaz demeyin acı yaşanmadan anlaşılmıyor korumalarınız mutlaka üstünüzde olsun.tutkun da inşallah zedelenmez dostum ne olursa olsun motora binmeyi seviyorum artık ist da olmasa bile kendi memleketimde biraz olsun motor tutkumu bi şekilde yaşıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
wallahı durum ne olur onu bılemem ama cok buyuk gecmıs oLsun su anda hayattasın ya bunada sukur .
çok saol evet çok şükrediyorum allah kimseye böle bi acı yaşatmasın diyorum kazadan sonraki ilk 5 dakika ve hastanedeki 24 saatlik süreci anlatmanın tarifi olamaz.
-
06 Ağustos 2010, 18:10
Arkadaşım önce geçmiş olsun. Davayı çok büyük ihtimalle kazanacaksın. Ama bence giden böbrek, kolda hasar ve çekilen iyileşme süreci için 70.000 lira gerçekten çok az para.
Ticari taksi plakaları çok ciddi rakamlara satılıyor ve bence sen bu rakamı çok daha yükselterek dava açmalısın...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
06 Ağustos 2010, 23:56
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Arkadaşım önce geçmiş olsun. Davayı çok büyük ihtimalle kazanacaksın. Ama bence giden böbrek, kolda hasar ve çekilen iyileşme süreci için 70.000 lira gerçekten çok az para.
Ticari taksi plakaları çok ciddi rakamlara satılıyor ve bence sen bu rakamı çok daha yükselterek dava açmalısın...
öncelikle teşekkür ederim. evet rakam az gibi duruyor fakat şu anda bu gibi durumlarda sigorta şirketerinin ödediği veya verdiği tahmini miktarı istedik.bölesi daha uygun gibi geldi.
-
07 Ağustos 2010, 00:48
çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah kazanırsın davayıda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)